Detalii despre Summer Update!

Detalii despre Summer Update!

Jun 27 O W L  

Summer Update – un update plin de surprize

 

De-a lungul timpului, fiecare joc a avut parte de update-uri pentru a-si mentine comunitatea de jucatori activa si de a le oferi un content nou.

Practic, update-ul reprezinta un punct vital de mentinere a unui joc, fie ca vorbim de o creatie mare sau una “facuta in casa”.

Comunitatea Gamster a fost fondata de catre HankyFace (Vlad) in luna august a anului 2016.

Inca de la inceput s-a dorit sa existe o calitate superioara, cele mai bune servicii si cea mai buna gama de content care ar putea exista in Romania.

Formata dintr-o echipa de profesionisti, comunitatea Gamster a atins un numar record de jucatori in aproximativ 6 luni pe server-ul de Minecraft si asta datorita a ceea ce s-a putut oferi in aceasta perioada scurta.

Administratia intentioneaza sa ofere jucatorilor un content de o calitate superioara, asta insemnand update-uri majore cu foarte multe obiective in plan.

Server-ul comunitatii Gamster a avut update-uri de-a lungul timpului care au imbunatatit foarte mult calitatea jocului. Prin acestea s-a incercat aducerea a cat mai mult content pentru a putea multumi comunitatea de jucatori.

Un astfel de update despre care vom discuta in acest articol, este Summer Update care promite foarte multe.

Obiectivele acestui update sunt pentru a oferi o calitate superioara jucatorilor. O calitate pe care o poti intalni doar pe comunitatile internationale si pentru asta a fost nevoie si de contributia jucatorilor prin ideile depuse in sectiunea speciala.

Summer Update urmareste aducerea a mult content pentru server-ul de Minecraft, dar si imbunatatirea sectiunilor existente.

Cateva detalii in legatura cu update-ul, am reusit sa aflam de la fondatorul comunitatii, Hankyface:

 

Reporter:Ce ne poti spune despre viitorul update care urmeaza?

HankyFace:Va fi ceva complet diferit fata de baza de date curenta

R:Cand va avea loc?

H:Probabil prin august

R:Cat s-a muncit la el?

H:Mult si inca lucram

R:Vor aparea noi mini-game-uri?

H:Da, dar nu vreau sa le anunt acum

R:Consideri ca acest update va schimba mult server-ul?

H:Da, total

R:Poti sa ne spui 3 lucruri care vor fi adaugate la update?

H:Live translate pentru chat, moduri noi de joc, alt sistem de credite

 

Mai multe detalii nu am putut afla deoarece sunt confidentiale si se doreste sa fie o surpriza pentru membrii comunitatii.

Conform administratiei, s-a depus foarte mult efort si inca se munceste pentru acest update pentru a oferi playerilor o gama variata de content.

Acestea au fost cateva lucruri despre Summer Update, pentru a afla mai multe detalii, ramaneti cu noi!

 

 

 

Redactor MOS

About O W L