Jump to content

Regulamentul Forumului

HankyFace

Regulamentul Forumului Comunității Gamster 

 

Vă rugăm să acordați un moment pentru a revizui aceste reguli detaliate mai jos. Dacă sunteți de acord cu ele și doriți să vă înregistrați, pur și simplu dați click pe butonul de înregistrare. Pentru a anula această înregistrare, pur și simplu dați click pe butonul Back din browserul dumneavoastră. Este permisă o singură înregistrare de persoană. În cazul în care un utilizator primește suspend temporar pe contul curent și își creează un nou cont, utilizatorul vă primi ban permanent pe ambele conturi. 

Nu uitați că nu suntem responsabili pentru orice mesaj postat. Noi nu garantăm acuratețea, integritatea sau utilitatea oricărui mesaj, de asemenea și conținutul oricărui mesaj.   

  

 • Semnături și Avatare 

Semnăturile pot fi imagini și text. Imaginile nu trebuie să depășească 1 MB în mărime, iar același lucru se aplică și la avatare. Semnăturile/avatarele care încalcă această regulă vor fi îndepărtate fără avertisment. Vă rugăm ca în avatar și/sau semnătura să nu includeți teme rasiale sau sexuale. Acestea vor fi eliminate. Vă rugăm, de asemenea, să nu includeți adrese de e-mail la semnătura dumneavoastră, deoarece puteți primi numeroase spam-uri pe mailul dumneavoastră. 

  

 • Materiale ilegale 

Nu postați în nici o circumstanță materiale ilegale de exemplu: imagini pornografice, rasiste sau orice altă formă de discriminare sau cu un conținut ilegal pe forumurile noastre. Nu tolerăm sub nici o formă subiectele și topicurile ilegale. Orice topic sau post creat ce încalcă această regulă vă fi șters și membrul va fi monitorizat pe o perioadă nedeterminată de timp. 

  

 • Răspunsul la topicuri 

Răspunsurile de un cuvânt (ex: lol) sau ce conțin o folosire iritantă a emoticoanelor, vor fi șterse. Orice membru găsit făcând post hunting (vânătoare de posturi) pentru a-și crește numărul sau de mesaje va fi sancționat prin warn (avertisment) sau suspendarea temporară a contului. 

  

 • SPAM/Reputatie

Această regulă este una ușoară. Pur și simplu nu o face! Mesajele de spam vor fi șterse, iar personalul poate lua măsuri suplimentare, dacă este necesar. 

  

 * SPAM = Stupid Pointless Annoying Messages 

 * Poate acoperi mesaje fără nici un sens real, de exemplu, haha, hihi, +1, bine, da, ok 

 * Poate acoperi, de asemenea, mesaje de publicitate pentru site-uri. 

 

Este interzis crearea de conturi pentru a va adauga reputatie.

   

 • Promovarea de site-uri 

Acest lucru nu va fi tolerat în nici o circumstanță. Dacă doriți să deveniți afiliați ai acestui forum,    contactați un administrator prin PM. Nu tolerăm membrii care postează link- către orice alte forumuri, concursuri, site-. Postarea link-urilor către site-   fi cu ban instantaneu. 

  

 • Utilizarea sistemului de PM 

Toate mesajele personale trimise prin PM sunt înregistrate, în cazul în care un membru acuza faptul ca a primit un PM ofensator la adresa lui, acesta poate solicita un administrator pentru a verifica log-urile. Orice membru ce este găsit ca fiind responsabil pentru postarea de reclame cu trimitere la alte site-uri sau abuzează verbal alti membri, va fi banat. 

 

 • Limbaj de argou / limbaj abuziv 

Nu se acceptă ca membrii să folosească un limbaj lipsit de corectitudine, punctuație și coerentă în exprimare. Mesajele ce vor fi greu de înțeles vor fi șterse și se va avertiza utilizatorul prin Warn (avertisment) și unde este cazul, chiar suspendarea temporară. 

 

 • Postarea dublă 

Sistemul pe care îl folosim vă permite să puteți modifică mesajele. Vă rugăm să nu postăți de două ori în același subiect. Există 5 minute limită în editarea posturilor dumneavoastră, astfel încât vă rugăm să folosiți această funcție cu încredere. 

  

Termeni de utilizare 

 • Comunitatea GAMSTER nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul postat de dumneavoastră pe acest forum. Mesajele sunt verificate de echipa de administratori periodic. Dacă găsiți un post ce încărca regulile menționate mai sus, vă rugăm să trimiteți un PM unui administrator sau să utilizați serviciul raportare. 
 • Sunteți de acord prin utilizarea de către dvs. a acestui serviciu, că nu veți folosi în postarea pe acest site/forum materiale care sunt de bună știință false și/ sau defăimătoare, inexacte, abuzive, vulgare, rasiste, de hărțuire, obscene, profane, amenințătoare, cu orientare sexuală, de invadare a intimatatii unei persoane sau interzise prin lege. 
 • Sunteți de acord să nu postați orice material protejat de dreprturile de autor (copyright) cu excepția cazului în care dreptul de autor este deținut de dumneavoastră sau de către acest forum. 

 

×
×
 • Create New...