Jump to content

Regulament

HankyFace

mc.gamster.org

 

Regulament și pedepse 

Mai jos găsiți setul de reguli ce trebuie respectate de către toți membri grupurilor de staff sau donator. Acest set de reguli poate fi schimbat sau i se pot aduce modificări în orice moment, iar cei în cauza au obligația de a-l citi mereu.

I. Jucători 

Spoiler

 

 1. Este interzis să jigniți, amenințați, înjurați, vorbiți vulgar cu un alt jucător. Sunt sancționate și jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise în altă limbă precum: fmm, fgm, dzm etc cât și insultele aduse părinților. Riscați să primiți mute pentru cel puțin 30 de minute sau în funcție de faptă să fiți chiar banati pentru cel puțin 4 ore.
 2. Nu aveți voie să faceți "spam" pe chat, asta însemnând să nu repetați același mesaj de mai multe ori și să nu scrieți un mesaj pe mai multe randuri. Rostul acestei reguli este de a preveni aglomerarea și îngreunarea chatului cu mesaje repetate. La două mesaje de același fel repetate veți fi avertizați, iar la al 3-lea primite mute pentru cel puțin 30 de minute.
 3. Nu aveți voie să abuzați de butonul de CAPS LOCK, prima abatere nu se sanctionează, dar în cazul abuzurilor se pedepsește cu mute pentru cel puțin 30 de minute, însă stafful pot folosi comanda pentru a anunța un eveniment sau pentru a face un anunț important.   
 4. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere de jocuri. In cazul în care chemati jucatorii pe alte servere/jocuri sau in cazul in care numiți, trimiteti IP-ul/DNS-ul/numele unui server în privatul altui jucător (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.) pentru a vă întâlni pe acel server, veti fi banati permanent. 
 5. Se pedepsește cu mute permanent și reclama canalelor de youtube, conturilor de instagram si facebook.
 6. Nu aveți voie să postați linkuri în chatul global in afara de www.imgur.com. (mute permanent)
 7. Nu aveți voie să folosiți programe care pot influența atât jocul dumneavoastră cât și jocul altor jucători (Hack/Mod/Cod/Tools/etc). Doar aplicațiile precum OptiFine, 5zig, Labymod etc sunt permise, în caz contrar, la prima abatere veți fi pedepsiți cu ban cel puțin 1 zi, iar la a 2-a abatere cu ban permanent.
 8. Nu aveți voie să jucați alături de un "hacker" și aveți obligația de a-l raportă unui admin. în caz contrar veți fi complice la incălcarea regulei numar 7.  
 9. Nu aveți voie să înjurați sau să jigniți membri staffului. Există riscul să nu mai puteți juca pe acel cont (ban permanent). 
 10. Nu aveți voie să cereți iteme sau grade de la admini. Riscați să primiți mute, kick sau ban. 
 11. Nu aveți voie să vă setați casa în protecția altui jucător fără acordul acestuia. Există posibilitatea să fiți banati pentru 6 ore. (Survival 1.12) 
 12. Nu aveti voie sa folosiți sisteme anti-afk. La prima abatere veți fi sancționați cu ban 6 ore, iar la a 2-a abatere cu ban 12 ore.
 13. Trapul va fi sanctionat doar in cazul in care va fi facut la /is warp. La prima abatere veti fi sancționați cu ban 6 ore, iar la a 2-a abatere cu ban 12 ore. (SkyBlock, Acid Islands)
 14. Nu aveti voie sa va construiti SkyBase pe minigame-ul BedWars. Riscati sa primiti kick de fiecare data cand faceti acest lucru.
 15. Nu aveti voie sa faceti team pe minigame-ul BedWars Solo. Riscati sa primiti ban timp de 6 de ore.
 16. Nu aveti voie sa faceti cross-teaming pe minigame-ul BedWars(Doubles, 4v4 si 5v5). Riscati ban 6 de ore.
 17. Nu aveti voie sa faceti camping sub insula pe BedWars, sau in spatele insulei. Riscati ban 6 ore.
 18. Nu aveti voie sa va trollati coechipierii si totodata sa distrugeti jocul pe BedWars prin aruncarea cu fireball-uri/TNT-uri in protectia patului, sau in coechipieri. Riscati ban 12 ore.
 19. Nu aveti voie sa le dati target altor jucatori. Acceptam sa va bateti cu alti jucatori fara probleme, dar nu in continuu si la fiecare respawn. Incalcarea acestei reguli duce la banarea contului 30 de minute pentru prima abatere apoi vom adauga cate 30 de minute in plus pentru fiecare abatere noua. (Această regulă NU se aplică pe sectiunile BedWars si SkyWars!)
 20. Jucatorii care comenteaza sau judeca deciziile staffului pe chatul serverului vor fi banati pentru 24h, iar pedeapsa se dubleaza pentru fiecare abatere. Cei care considera ca sunt nedreptatiti trebuie sa faca reclamatie pe forum, nu sa se certe pe chat. De altfel jucatorii care vor fi banati pentru incalcarea acestei reguli si vor reintra pe server de pe alte conturi pentru a deranja, vor fi banati permanent pe toate conturile.

 

 Mențiuni:

 • Nu aveți voie să abuzați de bugurile/problemele serverului. Dacă găsiti un bug și îl raportați în privat unui admin veți fi recompensat. 
 • Nu recomandăm să deschideți linkuri chiar dacă persoana respectivă vă este cunoscută sau face parte din staff. Dacă o faceți! o faceți pe propria răspundere! 
 • La întrebarea "Ai citit regulamentul?" de la secțiunea Cerere Helper trebuie să răspundeti cu: "Aplic pentru helper", la moderator cu "Aplic pentru moderator" si la admin cu "Aplic pentru admin".
 • Nu aveți voie să ieșiți din joc sau arenă în timpul unei lupte, în caz contrar pierdeți toate itemele din inventar.  
 • Nu aveți voie să cereți grade pe server sau verificarea cererilor de grad pe server.  
 • Capcanele și/sau /tpa+kill sunt permise. Dacă acceptați cererea de teleportare la alt jucător O VEȚI FACE PE PROPRIA RĂSPUNDERE.   

 

 II. Staff 

Spoiler

 

 1. Nu aveți voie să vă lăudati cu gradul.  
 2. Nu aveți voie să faceți eventuri fără acordul unui administrator. 
 3. Nu aveți voie să vă adresați jucătorilor cu „ba” sau „ma” pe chatul serverului. Această regulă nu este valabilă pentru Hero-Ultra-Legend. 
 4. Nu aveți voie să abuzați de comenzi sau de grad în general. 
 5. Nu aveți voie să folosiți comenzile: ban/unban/kick/mute/unmute/jail/unjail fără să aveți dovezi sau să le executați pe alți colegi din staff. 
 6. Nu aveți voie să jigniți/insultați/profitați/ignorați jucătorii sau ceilalți colegi din staff. 
 7. Nu aveți voie să favorizați jucătorii. Asta însemnând să nu le dați iteme din GM/creative/kit sau să-i teleportați la anumite coordonate; să nu construiți pentru ei folosind WE sau să interveniți în jocul lor; să nu le dezvăluiți coordonatele facțiunilor rivale pe OPFactions. 
 8. Nu aveți voie să participați la PVP folosind sau activând comenzile fly, god, vanish, smite etc. sau orice altă comandă care vă poate oferi un anumit avantaj fată de opponent. 
 9. Nu aveți voie să dați contul de STAFF altor persoane, indiferent că persoana respectivă este o rudă sau cel mai bun prieten.  
 10. Nu aveți voie să construiți pe mapele de PVP, de exemplu pe mapele de la Survival Games, 1VS1 etc. sau la spawn-ul mini-games-urilor, sub spawn-ul mini-games-urilor, deasupra spawn-urilor mini-games-urilor, oriunde fără aprobarea Administratorilor.  
 11. Nu aveți voie să preluați donațiile, dacă un jucător anuntă pe chat că vrea să doneze aveți datoria de a-l ghida spre site-ul de donații sau către un Administrator.  

Pentru încălcarea regulilor de mai sus riscați să primiți downgrade sau remove în funcție de gravitatea faptei.

Mentiuni:

 • Conflictele dintre membri staff se rezolvă cu un administrator, nu pe forum și nici pe server. 
 • Dacă veți lipsi mai mult de 3 zile fără să faceți scutire, veți pierde gradul. 
 • Pe Factions stafful trebuie să între în facțiunea STAFF 
 • Gradele nu sunt transferabile.

 

III. Donatori (Hero, Ultra, Legend, VIP, Supreme, Elite, GOD)

Spoiler

 

Chiar dacă faceți parte din această categorie a donatorilor, veți fi tratați ca oricare alt jucător de pe server și nu faceți parte din staff. Singura diferență dintre cei care donează și jucători este că donatorii au acces la anumite kituri și anumite comenzi, însă nu au statut superior jucătorilor sau statut de staff.   

 1.  Nu aveți voie să banati jucătorii fără dovezi. Dacă jucătorii banati vă reclamă pe forum aveți obligația de a posta dovezile pentru care i-ați banat, altfel veți primi remove. 
 2.  Nu aveți voie să le interziceți chatul jucătorilor fără dovezi. Dacă jucătorii în cauză vă reclamă pe forum aveti obligația de a posta dovezile pentru care i-ați sancționat, altfel veți primi remove. 
 3.  Nu aveți voie să le dați kick jucătorilor fără dovezi. Dacă jucătorii în cauză vă reclamă pe forum aveți obligația de a posta dovezile pentru care i-ați sancționat, altfel veți primi remove.
 4.  Nu aveți voie să dați iteme din gamemode creative altor jucători sau să construiți pentru alti jucatori.
 5.  Nu aveți voie să participați cu fly in arenele de PVP. Aveți voie să folosiți kiturile, dar fără fly, altfel veți primi remove. 
 6.  Nu aveți voie să dați altor persoane parola de la cont, altfel veți primi remove. 
 7.  Nu aveți voie să interveniți peste staff, atunci când un membru din staff este online. 
 8.  Nu aveți voie să folosiți comânda /unmute fără dovezi sau fără consințământul staffului. 
 9. Gradele nu sunt transferabile.
 10. Jucatorii cu access la gm 1 nu au voie sa stea pe insula sau in protectie cu alti jucatori care NU au acces la gm 1, nu este permisă multiplicarea itemelor și adăugarea de enchant pe unelte și arme. Cei care încalcă aceste reguli isi vor pierde accesul de la game mode Creative.
 11. Orice abuz se pedepseste in functie de cum decid proprietarii serverului.

 

 

Regulament GTA

Spoiler

GTA

 

Regulament și pedepse :

Mai jos găsiți setul de reguli ce trebuie respectate de către toți membri grupurilor de staff sau donator. Acest set de reguli poate fi schimbat sau i se pot aduce modificări în orice moment, iar cei în cauza au obligația de a-l citi mereu.

I. Jucători

 1. Este interzis să jigniți, amenințați, înjurați, vorbiți vulgar cu un alt jucător. Sunt sancționate și jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise în altă limbă precum: fmm, fgm, dzm etc cât și insultele aduse părinților. Riscați să primiți mute pentru cel puțin 30 de minute sau în funcție de faptă să fiți chiar banati pentru cel puțin 4 ore.
 2. Nu aveți voie să faceți "spam" pe chat, asta însemnând să nu repetați același mesaj de mai multe ori. Rostul acestei reguli este de a preveni aglomerarea și îngreunarea chatului cu mesaje repetate. La două mesaje de același fel repetate veți fi avertizați, iar la al 3-lea primite mute pentru cel puțin 30 de minute.
 3. Nu aveți voie să abuzați de butonul de CAPS LOCK, prima abatere nu se sanctionează, dar în cazul abuzurilor se pedepsește cu mute pentru cel puțin 30 de minute. Adminii pot folosi comanda pentru a anunța un eveniment sau pentru a face un anunț important. 
 4. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere de jocuri, în cazul în care numiți un server în privatul altui jucător (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.) pentru a vă întâlni pe acel server faptă se sanctionează cu ban permanent. 
 5. Se pedepsește cu mute permanent și reclama canalelor de youtube dacă nu aveți grad de youtuber.
 6. Nu aveți voie să postați linkuri în chatul global in afara de www.imgur.com. (mute permanent)
 7. Nu aveți voie să folosiți programe care pot influența atât jocul dumneavoastră cât și jocul altor jucători (Hack/Mod/Cod/Tools/etc). Doar aplicațiile precum OptiFine, 5zig, Labymod etc sunt permise, în caz contrar, la prima abatere veți fi pedepsiți cu ban cel puțin 1 zi, iar la a 2-a abatere cu ban permanent.
 8. Nu aveți voie să jucați alături de un "hacker" și aveți obligația de a-l raportă unui admin. în caz contrar veți fi complice la incălcarea regulei numar 7.
 9. Nu aveți voie să înjurați sau să jigniți membri staffului. Există riscul să nu mai puteți juca pe acel cont (ban permanent). 
 10. Nu aveți voie să cereți iteme sau grade de la admini. Riscați să primiți mute, kick sau ban.
 11.  Nu aveti voie sa folosiți sisteme anti-afk. La prima abatere veți fi sancționați cu ban 6 ore, iar la a 2-a abatere cu ban 12 ore.   
 12.  Nu aveți voie sa detineți 2 sau mai multe locuințe, in caz contrar o sa le pierdeți.   
 13. Nu aveți voie sa detineți ferme de pescuit/sugarcanes/pumpkins/melons, generatoare astfel veți fi sancționați cu ban 6 ore si distrugerea acesteia. 
 14. Cei care abuzează de comanda report sau ajutor OP vor primi kick sau ban. 
 15. Jucatorii care comenteaza sau judeca deciziile staffului pe chatul serverului vor fi banati pentru 24h, iar pedeapsa se dubleaza pentru fiecare abatere. Cei care considera ca sunt nedreptatiti trebuie sa faca reclamatie pe forum, nu sa se certe pe chat. De altfel jucatorii care vor fi banati pentru incalcarea acestei reguli si vor reintra pe server de pe alte conturi pentru a deranja, vor fi banati permanent pe toate conturile.                                            

Mențiuni:

Nu aveți voie să abuzați de bugurile/problemele serverului. Dacă găsiti un bug și îl raportați în privat unui admin veți fi recompensat. 

Nu recomandăm să deschideți linkuri chiar dacă persoana respectivă vă este cunoscută sau face parte din staff. Dacă o faceți! o faceți pe propria răspundere! 

Nu aveți voie să ieșiți din joc sau arenă în timpul unei lupte, în caz contrar pierdeți toate itemele din inventar.  
Nu aveți voie să cereți grade/factiuni pe server sau verificarea cererilor de grad/facțiuni pe server.  
Capcanele și/sau /tpa+kill sunt permise. Dacă acceptați cererea de teleportare la alt jucător O VEȚI FACE PE PROPRIA RĂSPUNDERE.  Aveti dreptul la o cerere de facțiune pe saptamana, in caz contrar o sa fiti respinsi.   

II. Staff

 1. Nu aveți voie să vă lăudati cu gradul.  
 2. Nu aveți voie să faceți eventuri fără acordul unui administrator. 
 3. Nu aveți voie să vă adresați jucătorilor cu „ba” sau „ma” pe chatul serverului. Această regulă nu este valabilă pentru Hero-Ultra-Legend. 
 4. Nu aveți voie să abuzați de comenzi sau de grad în general. 
 5. Nu aveți voie să folosiți comenzile: ban/unban/kick/mute/unmute/jail/unjail fără să aveți dovezi sau să le executați pe alți colegi din staff. 
 6. Nu aveți voie să jigniți/insultați/profitați/ignorați jucătorii sau ceilalți colegi din staff. 
 7. Nu aveți voie să favorizați jucătorii. Asta însemnând să nu le dați iteme din GM/creative/kit sau să-i teleportați la anumite coordonate; să nu construiți pentru ei folosind WE sau să interveniți în jocul lor; să nu le dezvăluiți coordonatele  bazelor clanurilor 
 8. Nu aveți voie să participați la PVP folosind sau activând comenzile fly, god, vanish, smite etc. sau orice altă comandă care vă poate oferi un anumit avantaj fată de opponent. 
 9. Nu aveți voie să dați contul de STAFF altor persoane, indiferent că persoana respectivă este o rudă sau cel mai bun prieten.  
 10. Nu aveți voie să preluați donațiile, dacă un jucător anuntă pe chat că vrea să doneze aveți datoria de a-l ghida spre site-ul de donații sau către un Administrator.

Pentru încălcarea regulilor de mai sus riscați să primiți downgrade sau remove în funcție de gravitatea faptei.

Mentiuni:

 • Conflictele dintre membri staff se rezolvă cu un administrator, nu pe forum și nici pe server. 
 • Dacă veți lipsi mai mult de 3 zile fără să faceți scutire, veți pierde gradul. 
 • Pe Factions stafful trebuie să între în facțiunea STAFF 
 • Gradele nu sunt transferabile.

III. Donatori (Hero, Ultra, Legend,VIP, Supreme, Elite)

Chiar dacă faceți parte din această categorie a donatorilor, veți fi tratați ca oricare alt jucător de pe server și nu faceți parte din staff. Singura diferență dintre cei care donează și jucători este că donatorii au acces la anumite kituri și anumite comenzi, însă nu au statut superior jucătorilor sau statut de staff.

 1. Nu aveți voie să le interziceți chatul jucătorilor fără dovezi. Dacă jucătorii în cauză vă reclamă pe forum aveti obligația de a posta dovezile pentru care i-ați sancționat, altfel veți primi remove. 
 2. Nu aveți voie să le dați kick jucătorilor fără dovezi. Dacă jucătorii în cauză vă reclamă pe forum aveți obligația de a posta dovezile pentru care i-ați sancționat, altfel veți primi remove.
 3. Nu aveți voie să dați iteme din gamemode creative altor jucători sau să construiți pentru alti jucatori.
 4.  Nu aveți voie să participați cu fly in arenele de PVP. Aveți voie să folosiți kiturile, dar fără fly, altfel veți primi remove. 
 5. Nu aveți voie să dați parola contului altor persoane, altfel veți primi remove. 
 6. Nu aveți voie să interveniți peste staff, atunci când un membru din staff este online. 
 7. Nu aveți voie să folosiți comânda /unmute fără dovezi sau fără consintamantul staffului. 
 8.  Nu aveți voie să folosiți comânda /unmute fără dovezi sau fără consintamantul staffului. 
 9. Gradele nu sunt transferabile.
 10. Jucatorii cu access la gm 1 nu au voie sa stea pe insula sau in protectie cu alti jucatori care NU au acces la gm 1, nu este permisă multiplicarea itemelor și adăugarea de enchant pe unelte și arme. Cei care încalcă acesta reguli isi vor pierde accesul de la game mode Creative  .                                                   

Regulamentul facțiunii neutre Hitman.

Spoiler

teyR9sA.png

1. Descrierea rolului.

Hitman este una dintre cele mai sobre facțiuni când vine vorba de a se dezvălui celorlalți
Este cea mai cautată facțiune de către politie, este facțiunea care terorizeaza orașul în sute de locuri.
Aceasta facțiune primește o parte din bani pusi pe ”capul” jucatorilor.

2. Responsabilități.

Să terorizați orasul. Cu cât mai multe victime ucise, veți avansa în grad iar recompensele vor fi mai mari. Pentru a vedea cine are ”pret pe cap” [/bounties], alegeti victima si busola vă va ghida spre țintă.

3. Cerințe:

 1. Vă trebuie 1000 de ucideri , 80 voturi, experienta PVP, limbaj adecvat pe sectiune, 21 de zile într-o facțiune ostilă
 2.  La întrebarea ”Ai citit regulamentul pentru facțiunea HitMan” se raspunde cu ”Doresc HitMan”.                       
 3.  Pentru cereri Lider/CoLider minim 7 zile în facțiune.

4.Titlu cerere =nume=

1.Nume:
2.Vârstă:
3.ID Discord:
4.De ce îți dorești HitMan: 
5.Dovada cu voturile:                                                                                                         
6.Dovada cu cererea în care ai fost acceptat într-o facțiune ostila:                                
7.Dovada cu uciderile:
8.Ai citit regulamentul pentru facțiunea HitMan:


Atentie!

 1. Înainte de a fi  acceptati, veti fi supusi unui test cu liderul, sau cu co-liderii.  Daca picati testul, nu mai puteti aplica timp de o saptamana la factiuni..
 2. Nu este necesar sa fiti supusi unui test.

Kit-ul HitMan:

Armor: 1x Diamond Helmet Umbreaking I 1x Diamond Chestplate  Umbreaking I
              1x Diamond Leggings  Umbreaking I 1x Diamond Boots Umbreaking I
Arme:  1x Barret 50cal 1x ZARK-T 
Neutral: x2 Golden Apple x1 Binoculars  1x Bounty Compass

Regulamentul facțiunii pașnice Police

Spoiler

VuLVhSP.png

I. Descrierea rolului
Poliția  se ocupă cu aplicarea legilor și sancționarea celor care o încalcă.

II. Responsabilități.      

GFPD este locul unde dreptatea și combaterea criminalității își au sediul. Noi reprezentăm sprijinul cetățenilor din orașul GreenField, sprijin împotriva violenței și condusului neregulamentar.

III.Cerințe

 1. Aveți nevoie de minim 30 de voturi înainte de a aplica.
 2. Pentru cereri CoLider/Lider minim, 7 zile în funcția respectivă.    
 3. Pentru cereri S.W.A.T. minim 7 zile vechime în Departamentul Poliției
 4. Pentru cereri FBI minim 21 zile vechime în Departamentul Poliției.
 5. La întrebarea ”Ai citit regulamentul pentru facțiunea Police” se răspunde cu ”Doresc Poliție”                                                                                       

IV. Reguli.    

 1.  Poliția nu are voie sa participe la PvP cu nici un civil, cu excepția autoapărării.
 2.  Poliția nu va accepta mită.
 3.  Legile pe care le va pune Poliția  sunt legile orașului.
 4.  Pentru a funcționa jailstick-ul, utilizați comanda [/jailstick]..
 5.  Nu va atacați între voi, astfel riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție.
 6.  Nu va laudați cu gradul, astfel riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 7.  Nu abuzați de gradul primit.

V. Sancțiuni.

 1. Pedepsirea jucătorilor fără dovezi duce la excluderea din Departamentul de Poliție
 2. Cererea de confiscare a drogurilor fară dovezi astfel riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 3. Echipă cu o  facțiune ostila este interzisă astfel Riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 4. Deținerea de droguri  este interzisă astfel  Riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 5. Abuzul de comenzi  poate duce la BAN PERMANENT!

VI. Titlu Cerere =name=

1.Nume:
2.Vârstă:
3.ID Discord:
4.De ce îți dorești  Poliție: 
5.Dovada cu voturile:
6.Ai citit regulamentul pentru facțiunea Police? :

Atentie!

 1. Înainte de a fi  acceptați, veți fi supuși unui test cu liderul, sau cu co-liderul, dacă cădeți testul, nu mai puteți aplica timp de o săptămână la facțiuni.
 2. Chiar dacă îndepliniți toate cerințele NU suntem obligați SĂ VĂ RECRUTĂM.

Kit-ul Poliție:
Armor: 1x  Iron Helmet Projectile Protection II 1x  Iron Chestplate Projectile Protection II  1x Iron Leggings Projectile Protection II  1x Iron Boots Projectile Protection II 
Arme: 1x  TRG 22 1x  Glock 43  1x M4A4 1xRiot Shield 3x Tazer 1x Police Car
Salariu: $10000 zilnic

 

Regulamentul facțiunii pașnice S.W.A.T

Spoiler

mAahTwV.png

 

I. Descrierea rolului.

S.W.A.T se ocupă cu  uciderea facțiunilor ostile și combaterea criminalităților.

II. Responsabilități.       

Trebuie sa respectați legile impuse și să apărați civilii de atacurile teroriste și mafiote.

III.Cerințe

 1. Aveți nevoie de minim 50 de voturi înainte de a aplica.
 2. Pentru cereri CoLider/Lider minim, 7 zile în funcția respectivă.    
 3. Pentru cereri FBI. minim 14 zile vechime în Departamentul S.W.A.T
 4. La întrebarea ”Ai citit regulamentul pentru facțiunea S.W.A.T” se răspunde cu ”Doresc SWAT”   

IV. Reguli

 1.  S.W.A.T nu are voie sa participe la PvP cu nici un civil, cu excepția autoapărării.
 2.  S.W.A.T nu  acceptă mită.
 3.  Legile pe care le va pune în aplicare sunt legile orașului.
 4.  Pentru a funcționa jailstick-ul, utilizați comanda [/jailstick].                                                                                  
 5. Nu vă atacați între voi, astfel riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție.
 6. Nu vă laudați cu gradul, astfel riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 7.  Nu abuzați de gradul primit.

V. Sancțiuni.

 1. Pedepsirea jucătorilor fără dovezi duce la excluderea din Departamentul de Poliție
 2. Cererea de confiscare a drogurilor fară dovezi astfel riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 3. Echipă cu o  facțiune ostila este interzisă astfel Riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 4. Deținerea de droguri  este interzisă astfel  Riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 5. Abuzul de comenzi  poate duce la BAN PERMANENT!

VI.Titlu Cerere =name=

1.Nume:
2.Vârstă:
3.ID Discord:
4.De ce îți dorești  S.W.A.T: 
5.Dovada cu voturile:
6.Dovada cu cererea in care ai fost acceptat ca si Polițist:
7.Ai citit regulamentul pentru facțiunea  S.W.A.T? :

Atentie!

 1. Înainte de a fi  acceptați, veți fi supuși unui test cu liderul, sau cu co-liderul, dacă cădeți testul, nu mai puteți aplica timp de o săptămână la facțiuni.
 2. Nu este necesar sa fiți supuși unui test, doar dacă liderul nu te vede pregatit vei da acel test. Chiar dacă îndepliniți toate cerințele NU suntem obligați SĂ VĂ RECRUTĂM.

Kit-ul S.W.A.T:
Armor: 1x Diamond Helmet  1x Diamond Chestplate 
              1x Diamond Leggings  1x Diamond Boots 
Arme:  1x Olympia  1x M4A4 1x  TRG22 1x Barret416 1x Police Car
Salariu: $15000 zilnic

 

Regulamentul facțiunii pașnice FBI

Spoiler

GyWw9gj.png

I. Descrierea rolului.

 

FBI este facțiunea care se ocupă cu raidarea bazelor clanurilor. Raid-urile din ura sunt sancționate cu remove si ban 7 zile.Pe langă  raiduri, FBI se ocupa cu  uciderea facțiunilor ostile și combaterea criminalităților


II. Responsabilități.         

 1. Trebuie sa respectați legile orașului sa prindeți cât mai mulți infractori, și să raidați bazele ilegale ale clanurilor.La întrebarea ”Ai citit regulamentul pentru facțiunea FBI” se răspunde cu ”Doresc FBI” .
 2. Aveți nevoie de 80 de voturi înainte de a aplica.

III. Comenzi, reguli, îndrumări.

 1. FBI nu are voie sa participe la PvP cu nici un civil, cu excepția autoapărării.
 2. FBI nu  acceptă mită.
 3. Legile pe care le va pune în aplicare sunt legile orașului.
 4. Pentru a funcționa jailstick-ul, utilizați comanda [/jailstick].                                                                                                
 5. Nu va atacați între voi, astfel riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție                                                              
 6. Nu va laudați cu gradul, astfel riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție                                                    

IV. Sancțiuni.

 1. Pedepsirea jucătorilor fără dovezi duce la excluderea din Departamentul de Poliție
 2. Cererea de confiscare a drogurilor fară dovezi astfel riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 3. Echipă cu o  facțiune ostila este interzisă astfel Riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 4. Deținerea de droguri  este interzisă astfel  Riscați să fiți excluși din Departamentul de Poliție
 5. Abuzul de comenzi  poate duce la BAN PERMANENT!

V.Titlu Cerere =name=

1.Nume:
2.Vârstă:
3.ID Discord:
4.De ce îți dorești FBI: 
5.Dovada cu voturile:
6.Dovada cu cererea in care ai fost acceptat ca si Politist/SWAT:
7.Ai citit regulamentul pentru facțiunea  FBI? :

Atentie!

 1. Înainte de a fi  acceptați, veți fi supuși unui test cu liderul, sau cu co-liderul, dacă cădeți testul, nu mai puteți aplica timp de o săptămână la facțiuni.
 2. Nu este necesar sa fiți supuși unui test, doar dacă liderul nu te vede pregatit vei da acel test. Chiar dacă îndepliniți toate cerințele NU suntem obligați SĂ VĂ RECRUTĂM.

Kit-ul FBI:
Armor: 1x Diamond Helmet Projectile Protection I  1x Diamond Chestplate Projectile Protection I 1x Diamond Leggings Projectile Protection I  1x Diamond Boots Projectile Protection I
Arme:  1x Shotgun Gauss   1x Riot Shield Umbreaking III 1x  M4A4  1x Drujba 8x Grenade
Neutral: x2 Golden Apple x1 Police Car 
Salariu: $30000 zilnic

 

 

Regulamentul facțiunii neutre NewsReporters

Spoiler

D8GDT57.png

I. Descrierea rolului.

Rolul acestei facțiuni este de a aduce ultimele știri la cunoștința jucătorilor, de a da interviuri, anunțuri, a face ziare, interviuri și reportaje. Aceasta facțiune este una neutră, care trebuie respectată.

II. Responsabilități.         

a. Interviuri.                                                                                                                                                          Responsabilitățile unui reporter sunt de a da interviuri, anunțuri, și să creeze ziare. Un interviu costa $2.000 pentru civili, iar $5.000 pentru membrii factiunilor.
b. Anunțurile comerciale.Sunt cele care sunt plătite de jucători cu suma de $1000, pentru a-și face reclama.
c. Anunțurile role-play.                                                                                                                                                           Sunt anunțurile care informează jucătorii despre secțiune, despre activitatea secțiunii, despre ce se întâmplă pe secțiune,.
 Mici exemple:
  Vrei sa te faci cunoscut și nu știi cum? Contactează un reporter.
  Pescarii muncesc zi și noapte pentru a-și câștiga pâinea. Urează-le spor la muncă!
  Nu comiteți ilegalități, poliția cuprinde în ochi tot orașul.
d. Ziarele.
Sunt cele care se vând pe $500 la jucători.
e. Reportajele.                                                                                                                                                                  Reportajele sunt acordate de catre reporteri, gratuit, iar acestea au ca scop dezbaterea unui subiect.

III.Cerințe

 1. Aveți nevoie de 30 de voturi înainte de a aplica.Pentru cereri Lider/CoLider minim  7 zile în funcția respectivă.
 2. La întrebarea ”Ai citit regulamentul pentru facțiunea NewsReporters” se răspunde cu ”Doresc NewsReporters”
 3. Pentru cereri Lider sau CoLider minim 7 zile facțiune..


IV. Sancțiuni.

 1. Conținut cu tentă sexuală, limbaj sau jigniri în ziar, interviuri, reportaje duce la înlăturarea facțiunii. 
 2. Abuzul de comanda ./me duce la înlăturarea facțiunii.        

V. Titlu cerere =nume=                                                                                                                                    

1.Nume:
2.Vârstă:
3.ID Discord:
4.De ce îți dorești NewsReporter: 
5.Dovada cu voturile:
6.Ai citit regulamentul pentru facțiunea NewsReporter? :

Atentie!

 1. Înainte de a fi  acceptați, veți fi supuși unui test cu liderul, sau cu co-liderul, dacă cădeți testul, nu mai puteți aplica timp de o săptămână la facțiuni.
 2. Chiar dacă îndepliniți toate cerințele NU suntem obligați SĂ VĂ RECRUTĂM.

Ce conține kit-ul NewsReporterilor:
Armor: 1x Iron Helmet  1x  Diamond Chestplate 1x DIamondLeggings 1x Iron Boots
Arme: 1x Glock 43  1x Mossberg 380 1x CrossBow  1x  Gauss 1x  M4A4 

 

Regulamentul facțiunii ostile Terrorist

Spoiler

                     SoL8bcP.png

I. Descrierea rolului.

Rolul acestei facțiuni este de a teroriza orașul GreenField.

II. Responsabilități.         

 1. Responsabilitatea unui Terrorist este de a produce groaza în orașul GreenField,  de a încălca legile, sa practice șantajul și assasinatul.     
 2. La întrebarea ”Ai citit regulamentul pentru facțiunea Terrorist” se răspunde cu ”Doresc Terrorist”

III. Cerințe.

 1. Minim 200 de ucideri, 30 voturi și experiență în PVP.                                                                                                            Pentru cereri Lider/CoLider minim 7 zile în facțiune.

IV. Sancțiuni.

 1. Atacul unei facțiuni ostile este interzis și duce la excluderea gradului.
 2. Dare de informații Poliției, SWAT-ului  si a FBI-ului este interzis și duce la excluderea gradului.
 3. PVP-ul cu celelalte facțiuni ostile este permis doar la [/warp PvP].

V.Titlu Cerere =name=

1.Nume:
2.Vârstă:
 3.ID Discord:
4.De ce îți dorești  Terrorist: 
5.Dovada cu voturile:
6.Dovada cu uciderile:
7:Ai citit regulamentul pentru facțiunea Terrorist? :

Atenție!

 1. Dacă sunteți acceptați, veți fi supuși unui test cu liderul, sau cu co-liderul, dacă cădeți testul, nu mai puteți aplica timp de o săptămână la facțiuni.
 2. Nu este necesar sa fiți supuși unui test, doar dacă liderul nu te vede pregătit vei da acel test. Nu suntem obligați să vă recrutăm.

Ce conține kit-ul Teroriștilor:
Armor: 1x ChainHelmet 1x Diamond Chestplate 1x Chain Leggings 1x  Chain Boots 1x Red Car
Arme:  1x Nak42 1x TRG22 1x Ak-47 
Explozibil: 16x Grenade 16x Smoke 16x FlashBang 16x Tazer 16x Cocopops 4x AirStrike 4x Toaster 1x Putty
 

 

Regulamentul facțiunii ostile Mafia.

Spoiler

pohmkMT.png

I. Descrierea rolului.

Membrii mafiei sunt cunoscuți drept mari consumatori şi traficanţi de droguri, abili în mânuirea armelor, luptând până la moarte pentru a-şi demonstra supremaţia.

II. Responsabilități.         

 1. Responsabilitatea unui mafiot este de a produce groaza în orașul GreenField,  de a încălca legile, sa practice șantajul și assasinatul.                               
 2. La întrebarea ”Ai citit regulamentul pentru facțiunea Mafia se răspunde cu ”Doresc Mafia”.

III. Cerințe.
Minim 200 de ucideri, 30 voturi și experiență în PVP.                                                                                                                Pentru cereri Lider/CoLider minim 7 zile în facțiune.
IV. Sancțiuni.

 1. Atacul unei facțiuni ostile este interzis și duce la excluderea gradului.
 2. Dare de informații Poliției, SWAT-ului  si a FBI-ului este interzis și duce la excluderea gradului.
 3. PVP-ul cu celelalte facțiuni ostile este permis doar la [/warp PvP].

V.Titlu Cerere =name=

1.Nume:
2.Vârstă:
3.ID Discord:
4.De ce îți dorești Mafie: 
5.Dovada cu voturile:
6.Dovada cu uciderile:
7.Ai citit regulamentul pentru facțiunea Mafia? :

Atenție!

 1. Dacă sunteți acceptați, veți fi supuși unui test cu liderul, sau cu co-liderul, dacă cădeți testul, nu mai puteți aplica timp de o săptămână la facțiuni.
 2. Nu este necesar sa fiți supuși unui test, doar dacă liderul nu te vede pregătit vei da acel test. Nu suntem obligați să vă recrutăm.

Kit-ul Mafiei conține: Armor: 1x Diamond Helmet 1x Diamond Chestplate 1x Diamond Leggings 1x Diamond Boots
Arme:  1x  Gauss 1x Nak42 1x Riot Shield 1x Yellow Car
Neutral: Poțiune de Vindecare II

 

 

Regulamentul facțiunii ostile Dealer.

Spoiler

eCoLOGI.png

I. Descrierea rolului.

Această facțiune se ocupă cu terorizarea jucătorilor, cu fabricarea drogurilor, traficul și consumul lor.

II. Responsabilități.         

 1. Dealerii sunt obligați să comercializeze droguri la prețul stablit de 500$/drog. 
 2.  La întrebarea ”Ai citit regulamentul pentru facțiunea Dealer” se răspunde cu ”Doresc Dealer”          

 III. Cerințe.

 1. Minim 200 de ucideri, 30 voturi și experiență în PVP.
 2. Pentru cereri Lider/CoLider minim 7 zile în facțiune.

IV. Sanctiuni.

 1. Atacul unei facțiuni ostile este interzis și duce la excluderea gradului.
 2. Dare de informații Poliției, SWAT-ului  si a FBI-ului este interzis și duce la excluderea gradului.
 3. PVP-ul cu celelalte facțiuni ostile este permis doar la [/warp PvP].                                                                                          Comercializarea drogurilor cu un preț diferit duce la excluderea din facțiune

V.Titlu Cerere =name=

1.Nume:
2.Vârstă:
3.ID Discord:
4.De ce îți dorești Dealer: 
5.Dovada cu voturile:
6.Dovada cu uciderile:
7.Ai citit regulamentul pentru facțiunea Dealer? :

Kit-ul Dealerilor: Armor: 1x Golden Helmet 1x Iron ChestPlate 1x  Leather Pants  1x Leather Boots Arme: 1x Riot Shield 1x Deagle 1x Zark-T 1x Mossberg 380 1x HatField SG

 

Atentie!

 1. Dacă sunteți acceptați, veți fi supuși unui test cu liderul, sau cu co-liderul, dacă cădeți testul, nu mai puteți aplica timp de o săptămână la facțiuni. Chiar dacă îndepliniți toate cerințele NU suntem obligați SĂ VĂ RECRUTĂM.

 

Conducerea serverului Gamster Minecraft își rezervă dreptul de a lua decizii în afara regulamentelor, atunci când se urmărește buna funcționalitate a serverului. 

Orice daună/pagubă adusă serverului, atât financiară cât și tehnică, orice stricăciune, orice clădire sau construcție demolată sau griefata în mod intenționat pe serverul Gamster Minecraft  duce la scoaterea gradului FĂRĂ NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU ȘANSA DE RECUPERARE A ACESTUIA!

ATENTIE!

 1. Daca nu sunteti de acord cu acest set de reguli va rugam sa nu jucati pe serverul nostru si sa va deconectati imediat. 
 2. Este interzisa comercializarea itemelor din joc pe bani reali. 
 3. Nu raspundem de banii/itemele furate/respectiv conturile ''sparte'', singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumneavoastra, respectiv PAROLA!
 4. De altfel va recomandam sa va activati serviciul pinlogin pentru securizarea conturilor voastre!!!
×
×
 • Create New...