Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Numele tău: mirteo Numele reclamatului: kaylee_ ; Alle Motivul reclamatiei: Nu au acordat mute desi au vazut ca playerul a injurat intentionat Dovadă video/poză:https://imgur.com/m2sPulD; https://imgur.com/annylic Descrierea incidentului: In urma unei dispute ce a aparut intre doi jucatori unul l-a injurat pe celalalt de mama (a primit mute), dar al doilea player a raspuns cu o injuratura care mai apoi a ''corectat-o'', cei doi administratori desi au vazut ca injuratura era insotita de o intentie ,ceea ce chiar unul dintre acestia a recunoscut, nu au raspuns cum ar fi fost corect si anume printr-un mute ci l-au lasat nepedepsit. Acum daca administratorii au actionat corect se pune intrebarea: putem injura si dupa sa ne ''corectam''? sa stim si noi playerii cum sa actionam de acum incolo. Sa scrii o injuratura la cateva minute si mai apoi sa o ''corectezi'' nu cred ca ar fi o problema pentru majoritatea celor din chat.. Data și ora incidentului: 16.06.2019; 00:23
 3. SA NU SE INTELEGEAGA GRESIT: Mutfame mi l-a dat pentru un motiv. Chiar daca nu trebuia. Da este contul meu.
 4. Nume cont:DoubleLime ID discord:BlowerFTW#6122 Mai multe screenshoturi facute pe mc.gamster.org pe o sectiune oarecare in care apare numele tau:https://imgur.com/gallery/lDBu3ao Nu am mai multe ss-uri, deoarece am primit contul de curand. So Sorry.
 5. Salut, din păcate nu ai respectant modelul impus ' Prenumele tău: Vârsta: ID Discord: Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: ' Poti reveni peste 1 săptămână cu altă cerere :Contra:
 6. Salut, din păcate nu ai respectant modelul impus ' Prenumele tău: Vârsta: ID Discord: Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: ' Poti reveni peste 1 săptămână cu altă cerere :Contra:
 7. Aici este sectiunea de 'Helper Discord' Poti face cerere de helper pe Recruiting Ai un model de respectat :contra:
 8. Salut, TheInfinitulPVP. Aici este dovada pentru care ai fost sancționat.
 9. Ai un model de respectat
 10. Sall Ai un model de respectat nu se intaleg nimic sa ai o zi buna
 11. Numele meu este kayfun pe joc ,azi 6/15/2019 la ora 22:30 am castigat la cazinoul lui ionutKIA 1 milion de bani , accesta fiind premiul cel mai mare daca iti pica un emerald , dadusem deja vreo 200k pe ture deoarece tura la el era 20k , iar dupa cum am spus un emerald block a picat , am asteptat ceva si el nu imi dadea bani asa ca am scris in chat ca nu imi da bani si daca poate un grad mare ma poate ajuta cu problema dar nimeni nu a venit , iar dupa ceva timp ce scriam pe chat sa ma ajute cineva el a schimbat premiul de la emerald de la un milion la 100k , daca ma puteti ajuta ai fi super daca ma-ti putea ajuta ! Si daca mai am cateva screenshots unde pot sa le mai trimit ?? file:///C:/Users/Hanga/AppData/Roaming/.minecraft/screenshots/2019-06-15_22.31.25.png
 12. Numele din joc: speed23hd1ro Comentarii despre ce s-a intamplat: jucam sky pvp pe gamster si ma scos si acolo scria java nush cum Data in care a fost trimisa eroarea: Sat Jun 15 13:06:11 PDT 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 13. Innesity

  Intrebari

  Ai primit răspuns. Topic închis.
 14. Ai primit răspuns. Topic închis.
 15. Incearcă sa folosesti de la versiunea 1.8.9 cu optifine in sus. Topic închis.
 16. Nu poti face cerere de operator. Topic închis.
 17. Ai primit răspuns. Topic închis.
 18. Innesity

  Telekom =)))))

  Pentru a te conecta la server utilizand serviciile de internet de la Telekom? Topic închis.
 19. Innesity

  Transfer rank

  Ai primit răspuns. Topic închis.
 20. Ai primit răspuns. Topic închis.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...