Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Salut! Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informatii despre modul in care ai fost sanctionat. In poza pe care urmeaza sa ti-o prezint, se poate observa cum folosesti un limbaj cenzurat, lucru care nu este permis pe serverul Gamster. Daca te-ai fi referit la o piatra, asa cum spui tu, nu ar mai fi avut sens sa cenzurezi cuvantul, deoarece acest cuvant nu este indecent: https://imgur.com/a/639OWDM
 3. Andu03

  BedWars Limbaj

  Numele tău: Andu03 Numele reclamatului: Alexutz3 Motivul reclamatiei: Limbaj Dovadă video/poză: https://prnt.sc/106wa66 Descrierea incidentului: - Data și ora incidentului: 25.02.2021 20:40
 4. Salut, Nnelutuu12. Îți mulțumim pentru interesul față de comunitate! Jucătorul reclamat va fi sancționat pentru toxicitate, conform regulamentului în vigoare. Pentru alte probleme sau nelămuriri, mă poți contacta pe discord ( Fall1n#0001 ). Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, te așteptăm cu următoarea reclamație aici, pe forum. - Best wishes and stay safe, BedWars Team.
 5. Hello, Thank you for your user report and your interest in Gamster.org. I will take care of the matter and if necessary assign a fair punishment to the player. If you should have further questions or concerns, you can contact our support at any time. Sincerely yours Henriks9
 6. Numele tău: PaulSorin_yt98 Numele reclamatului: ursu2 Motivul reclamatiei: Team la bedwars duo, cu o alta echipa Dovadă video/poză: https://youtu.be/Z0AAOHV3PFk Descrierea incidentului: Cei trei fac team, unul fiind dintr-o alta echipa, se poate vedea pe filmare Data și ora incidentului: 25.02.2021, 19:44:24
 7. Salut, StefanSmecheru. Îți mulțumim pentru interesul față de comunitate! Jucătorul reclamat va fi sancționat pentru limbaj adresat familiei, conform regulamentului în vigoare. Pentru alte probleme sau nelămuriri, mă poți contacta pe discord ( Fall1n#0001 ). Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, te așteptăm cu următoarea reclamație aici, pe forum. - Best wishes and stay safe, BedWars Team.
 8. Salut, StefanSmecheru. Îți mulțumim pentru interesul față de comunitate! Jucătorul reclamat va fi sancționat pentru limbaj adresat familiei și caps, conform regulamentului în vigoare. Pentru alte probleme sau nelămuriri, mă poți contacta pe discord ( Fall1n#0001 ). Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, te așteptăm cu următoarea reclamație aici, pe forum. - Best wishes and stay safe, BedWars Team.
 9. Salut, Tini_Alina. Îți mulțumim pentru interesul față de comunitate! Jucătorul reclamat va fi sancționat pentru spam, conform regulamentului în vigoare. Pentru alte probleme sau nelămuriri, mă poți contacta pe discord ( Fall1n#0001 ). Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, te așteptăm cu următoarea reclamație aici, pe forum. - Best wishes and stay safe, BedWars Team.
 10. Salut, Nnelutuu12. Îți mulțumim pentru interesul față de comunitate, însă dovezile sunt insuficiente pentru ca jucătorul reclamat să fie sancționat pentru toxicitate. Pentru alte probleme sau nelămuriri, mă poți contacta pe discord ( Fall1n#0001 ). Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, te așteptăm cu următoarea reclamație aici, pe forum. - Best wishes and stay safe, BedWars Team.
 11. Today
 12. Salut, Jucătorul reclamat va fi sancționat pentru toxicitate, conform regulamentului în vigoare. Țin să menționez că orice abatere de la regulament va fi sancționată, astfel că vă recomand să faceți de fiecare dată reclamații aici pe forum, sau pe serverul de discord când întâmpinați persoane care încalcă regulamentul. Pentru alte probleme sau nelămuriri, mă puteți contacta în privat, pe discord ( Fall1n#0001 ). T/C.
 13. Salut, Sancțiunea nu a fost acordată corect, așa că donatorul va fi avertizat. Sperăm ca pe viitor să nu se mai repete astfel de incidente. T/C.
 14. Salut Nnelutu, inteleg ca esti suparat pentru ca ai primit mute, aici este dovada in care ai jignit https://prnt.sc/106u98x seara faina!
 15. _Chega_

  BedWars Toxic

  Buna,rămân surprins ca in acest nou an,unele persoane mai jignesc. Este absurd ca nici nu recunoști!! Te Invit,sa îți ceri scuze,și sa nu mai repeți. Doamna akari,se simte foarte rău din vina ta,și dacă rămâne cu traume e doar vina ta. La vârsta ta,oamenii sunt mai înțelepți. Din acest moment s-a judecat,tu ești de vina!!! Te invitam cu brațele deschise pe Discord,unde ii faci lu akari o dedicatie de pace. Noroc și sănătate. SA VA FIE RUSINE! #stoprasism
 16. Numele tău: Nnelutuu12 Numele reclamatului: Andu03 Motivul reclamatiei: abuz mute Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/6vlpnDm Descrierea incidentului: Am scris pe chat ” ce nesimtita” pentru ca o fata avea skin dezbracata sau ce era Data și ora incidentului: 19 35
 17. Thank you very much for your unban request and your interest in the network! Unfortunately we have to inform you that your account has actively damaged the server network and therefore no Unban is possible.
 18. Andu03

  BedWars Toxic

  Deci, tu iti permiti sa imi spui mie ca eu o jignesc, hmm? Adu-ti aminte de cate ori ai facut-o in toate felurile pe voice si cum iti bateai joc de ea si radeai de ea, sau cand nu era pe voice cu noi si radeai de mama ei ca o bate si nuj ce *Cenzurat*ii care nu isi au rostu' sa le scriu aici, stii foarte foarte bine tot faceai si stiu mai multi. Zic sa asteptam raspunsul unui op / manager, seara faina!
 19. Ai 17 ani si jignesti o copila de doar 14 ani cu un limbaj inadecvat si care o sa o afecteze in viata si o sa ajunga sa fie intr-un anutraj rau, nu imi pot imagina prin ce a trecut aceasta fata, faptul ca aceasta educatie care lipseste la noile generatii este prezenta din ce in ce mai des ma ingrijoreaza teribil. HUOO RUSINE!!! #justiceforakarii #stopcyberbullying #educati-va_odraslele https://imgur.com/a/2HWDG4r (Dovada ca si cercetatorii imi dau dreptate) Multumesc de atentie, PA!
 20. Numele tău: Nnelutuu12 Numele reclamatului:Radu62 Motivul reclamatiei: toxic Dovadă video/poză:https://imgur.com/a/scnVTJx Descrierea incidentului: Data și ora incidentului: 18 35
 21. Numele tau: Konnity21 Numele Reclamatului: [-] Dovada Video/Poza : https://https://imgur.com/Spfqpms Motivul Reclamatiei : Unban Descrierea Incidentului: I was on creative section and i was played with an chat client named Chat-Craft and the client used to write in chat and i get banned in lobby permanently. Please forgive me Data si ora incidentului : 2 months ago.
 22. pai ce sa iti fac, altii ne sparg fara nimic pe toti odata si aia nu iau ban. mie mi se pare foarte incorcet acest ban.
 23. Vom vedea ce decide staff oricat de bun ai fi nu ai cum sa ne omori asa pe rand si fara armura abea te scadeam si dadeam 2 in tine si tu ne ai batut pe amandoi?
 24. pur si simplu dadeam pe rand in voi, sunt altii care sparg o echipa intreaga cu tot cu pat si aia nu iau nmk. scz dar stiu juca bn
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...