Jump to content

Leaderboard

 1. _GeorgeJ_

  _GeorgeJ_

  Admin Minecraft


  • Points

   56

  • Content Count

   245


 2. Unknown Girl

  Unknown Girl

  Administrator mc.gamster.org


  • Points

   51

  • Content Count

   403


 3. SanduK

  SanduK

  VIP


  • Points

   30

  • Content Count

   634


 4. Sh0ckAdv

  Sh0ckAdv

  Designer


  • Points

   16

  • Content Count

   95Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/15/2019 in all areas

 1. 5 points
  In acest thread se vor posta lucrarile, si tot aici va avea loc votarea. AOTM OCTOMBRIE EDITIA 7 START VOT! Puteti vota din acest moment pana DUMINICA ora 22:30!! !Concurentii nu au voie sa-si voteze singuri lucrarile! V1 - x V2 - V3 - x V4 - DESCALIFICAT V5 - x V6 -
 2. 4 points
  Astepti 30 de zile pentru a schimba nick (asa este la cont premium), pana atunci te poti juca cu alt nick daca chiar doresti.
 3. 4 points
  Salut , Reclamatul a avut la dispozitie 24 h pentru a raspunde la aceasta reclamatie.Intrucat acesta nu a raspuns , se vor lua masurile impuse de regulament. T/C
 4. 3 points
  Prenumele tău: Denisa Vârsta: 12 ID Discord: Denisa#7712 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: Consider ca m-aș califica pentru această funcție datorită activitați mele pe Discord, pentru că sunt o persoana responsabilă si foarte sociabilă, pentru a ajuta staff-ul, cât și pentru a avertiza sau sancționa membrii care încalcă regulamentul si pentru a ajuta membrii.
 5. 3 points
  Numele Clan-ului tău: ElTryAlert ID-ul tau de Discord-ul: GeorgeJ#8907 ID-ul de discord al adjunctului clanului: Bogdan#1447 Lista cu id-urile de discord ale membriilor clanului: Skarmmy#4159 , Tabi#0145 , Droschi13#9327 , Denisa#7712 , itsdmy_803#2179 , Styled#4891 , Bogdan#1447 , Mini#7480 , Delix#5439 , Lin_#6666
 6. 3 points
  Am mai adaugat si pe iLegitFTW#5788 !!
 7. 3 points
  A mai adaugat si pe Bogdan1805#6197 !!
 8. 3 points
  Salut, Nu putem sa sanctionam pentru ca din imaginea postata de tine ca dovada nu se poate intelege nimic aceasta fiind prea mica. T/C
 9. 2 points
  Daca inca ai aceasta problema dar ma indoiesc ar trebui sa il contactezi pe Shadow -Dragoș#8247 (discord pentru a vorbi cu el despre donatie). Mult Succes!
 10. 2 points
  Ai un model de respectat! Nume: Sectiune: Problema: Poze/Video: Alte detalii:
 11. 2 points
 12. 2 points
  Nume real: George Bogdan Varsta: 15ani De ce doresti moderator forum: Ma simt pregatit sa incerc ceva nou fiindca am deja 2 functii care imi sunt drage , iar aceasta ma va atrage cel mai mult fiindca pe forum fac cam orice si cand nu doresc am forum deschis sunt destul de activ parerea mea dar nu am mai avut timp sa rsp la anumite topicuri dar activitatea va creste asta va promit! Prin urmare cam asta este in principal doresc sa incerc ceva nou! ID Discord: GeorgeJ#8907 Cunostinte IPB: 70% (destul de multe uitate) Esti de acord cu cerintele impuse de comitetul executiv(Da/Nu) Da!
 13. 2 points
  Va fi prea mare lag pe Secțiune daca va fi activat Voxelul pentru toti .
 14. 2 points
 15. 2 points
  Nume: GeorgeJ Stock/tema: https://imgur.com/vrxRw8o Tip: GIF (avatar). Dimensiune: pt forum. Text: GeorgeJ Admin BedWars / Helper Comunity Culoare text: sa se potriveasca. Watermark: Gamster.org Culori predominante: sa se potriveasca Alte detalii: Mersi!
 16. 2 points
  Regula 10 din regulament: Nu aveți voie să cereți iteme sau grade de la admini. Riscați să primiți mute, kick sau ban. Nu pot sanctiona doar pe baza acestei dovezi pentru ca nu stiu daca jucatorul a cerut grad unui admin sau tie.
 17. 2 points
  Dovezi insuficiente.
 18. 2 points
 19. 2 points
  Numele Clan-ului tău: ComedyHeaven ID-ul tau de Discord-ul:@SadEmote ᶜᵃˢᵃ#9268 ID-ul de discord al adjunctului clanului: @Mini#7480 Lista cu id-urile de discord ale membriilor clanului:@PwR23#0027 @Clowas#1021 @₳ӄ₳ᖇム爪₳#3644 @itsdmy_803#2179 @Dazai#5934 @ItsMeme#9703 @Alexandra#4343 @iLegitFTW#5788 @Denisa#7712 @ChiliBoy#2475 @GeorgeJ#8907
 20. 2 points
  x Sunt Creatii la care am pus efort invatand cv nou .(Nu ma saturati cu Wm)
 21. 2 points
  Mai preferabil Win Strîns odata la 3-5 Victory .
 22. 2 points
  Mapa e de Pe hypixel sa fie una stil românesc sau unică .
 23. 2 points
  Exista /Ban - Nume Timp Motiv .
 24. 2 points
  Reclamatia nu are sens. T/C
 25. 2 points
  Am mai adaugat si pe _Gabriel_119#8994 !!
 26. 2 points
  Am mai adaugat si pe Doru_Luptatoru#3246 !!
 27. 2 points
  Buna Denisa! Ma bucur ca ai dorit sa aplici ca Helper Discord! [+] Te vad activa pe chat si pe voice! [+] Avertizezi jucatorii si ii indrumi. [+] Avertizezi staff-ul cand cineva incalca regulament. [+] Motiv bun! In cconcluzie te simt pregatita pentru aceasta functie! Succes!
 28. 2 points
  Buna George! Ma bucur ca ai aplicat Helper Discord! [+] Te vad activ pe chat la fel si pe voice! [+] Avertizezi staff-ul legat de membrii care incalca regulamentul. [+] Ajuti membrii si vad ca ii si avertizezi! In concluzie te simt pregatit pentru aceasta functie! Succes!
 29. 2 points
  Castigatorul Editiei cu numarul 7 a concursului AOTM este: AdrianVS 13 voturi
 30. 2 points
  #Nick: iSh0ck #Cui ii faci cadoul?: Kaylee_ #Tip: Avatar #Cadou:
 31. 2 points
 32. 2 points
  #Nick: OWLY #Cui ii faci cadoul?: xMiniGun #Tip: Avatar #Cadou:
 33. 2 points
  Sanctionat. Multumim! Topic inchis
 34. 2 points
  Salut Rares! Ma bucur ai reaplicat pentru functia de Helper discord deoarece: [+] In ultimul timp te vad foarte activ pe chat , la fel si pe voice! [+] Avertizezi helperi/moderatori cand cineva incalca regulament! [+] De la ultima cerere vad foarte multe plusuri la tine! [+] Ai un limbaj bun si te exprimi corect gramatical! De la mine ai Mult succes!
 35. 2 points
  Nick : GeorgeJVarsta : 15aniDiscord : GeØℝge♛|^^|#8907De cand lucrezi in PS? : Nu am lucrat De ce doresti sa inveti la scoala noastra? : Doresc sa incerc ceva nou deoarece mereu mi-a placut design de ceva timp dar nu am avut ocazia sa invat!Pe ce tipuri de lucrari vrei sa te focusezi? (Semnaturi C4D, Avatare, Logo-uri, Bannere etc.) : AvatareAlte mentiuni : Multumesc!
 36. 2 points
 37. 2 points
  Numele tău: CupcakeRO Numele reclamatului: yeetNYA Motivul reclamatiei: limbaj Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/eKkXPfK Descrierea incidentului: un hero tot injura jucatorii Data și ora incidentului: 5:30 9/19/2019
 38. 2 points
  In acest post veti lasa reply dupa modelul urmator: PARTICIP! Nume: Varsta: Ai citit regulamentul?: Esti de acord cu regulile concursului?: ~~~~~~~ Am revenit cu AOTM! Puteti lasa reply mai jos cu formularul completat pentru inscriere. Aveti timp pana maine la ora 22:00 sa va inscrieti. La 22:30 voi anunta aici, cat si pe discord tema editiei cu numarul 7.
 39. 2 points
  * Nick-ul tău: Thywen * Propunere: Adăugarea pluginului de team-uri pe secțiune, acesta este pluginul de factions configurat doar pentru echipe, /f create, /f ally, (Să nu putem să dăm /f claim sau alte comenzi de factions ce nu ține de teaming. ), dar dacă am putea să creăm facțiuni am putea să facem legătură dintre echipe mult mai bună, să avem chatul clanului ( facțiunii ) să avem chatul aliaților din facțiune, să avem avem acces la /f who, /f tag, /f join, /f list, /f ban, /f unban, /f banlist, /f leave, /f invite, /f kick, /f mod, /f coleader, /f leader, /f chat (ally/faction/public), /f perms, /f. Și foarte important, pentru că așa nu ne-am mai putea lovii între noi și nici cei din echipele aliate și am putea observa mai ușor cine este inamic și pe cine trebuie să dăm. Să nu dați CONTRA pe motiv că este prea greu de făcut deoarece tot ce am zis deja există în plugin, trebuie doar modificat să nu avem acces la celelalte comenzi înafară de cele spuse mai sus. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Păi având în vedere că în ultimele 2-3 luni am avut parte de nici măcar un eveniment, retragerea lui Nucklo și așteptarea unui nou manager după care un nou manager care nu putea să facă toate lucrurile de o data pentru că până la urmă toți suntem oameni, iar adăugarea acestui plugin ar fii foarte bun si distractiv.( am vorbit cu foarte multă lume și este deacord și cam toți jucătorii după kitpvp doresc asta, printre multe alte lucruri, ceva nou și inovator). * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pe secțiunea kitpvp, dacă petreceți puțin timp ( câteva zile ) puteți observa că există team-uri și există multe war-uri și lupte între echipe, iar adăugarea acestui plugin ar ajuta foarte mult la administrarea luptelor și a echipelor. * Subserver: KitPvP * Alte precizări: Mulțumesc și sper să fie adăugat deoarece nu mai este nimic nou pe kitpvp și nu a mai fost de luni întregi.
 40. 2 points
  Model nerespectat T/C
 41. 2 points
 42. 2 points
  - Never forget of where you started from. [ Liviu1010 & Daniel214 ]
 43. 2 points
  Nu putem sanctiona fara dovada , videoclipul a fost eliminat de utilizator. T/C
 44. 2 points
  Sanctionat Multumim T/C
 45. 2 points
  E una cand ai ping 200 si cand ai ping 40, sunt 100% ca nu este din cauza serverului Iar la faza cu /spawn , abuzezi prea mult de ea si cred ca trebuie sa fii sanctionat pentru asta.
 46. 2 points
  Salut Razvan! Apreciez ca ai aplicat Helper Discord. Acum iti voi zice motivele mele : 1. Te vad activ pe chat,dar nu pe voice. 2. Nu avertizezi jucatorii cand ei fac probleme. 3. Nu anunti Helperii/Moderatorii Discord cand jucatorii fac probleme ca sa fie sanctionati. 4. Motivul ma inspira,dar nu am incredere in tine. De la mine ai Multa bafta in continuare.
 47. 2 points
  Parerea ta ma facut sa iti dau 1.Ar aduce foarte multi playeri pe KitPvP. 2. Ar fi o competitie mai mare intre jucatori. 3. Ar fi o idee sa fie in fiecare sambata atack war cu toate clanurile.. Iti urez Bafta!
 48. 2 points
  Buna, Speram ca pe viitor sa nu mai aiba loc astfel de situatii, helperul nostru a fost avertizat. T/C
 49. 2 points
  Salut, Helperul nostru a fost avertizat. Speram ca pe viitor sa nu mai aiba loc astfel de situatii. T/C
 50. 1 point
  Numele Clan-ului tău: League of Legends ID-ul tau de Discord-ul: aleх#8934 ID-ul de discord al adjunctului clanului: Tedduard LA#7192 Lista cu id-urile de discord ale membriilor clanului: aleх#8934, Tedduard LA#7192, Tommy21#4214, Dianaaa#9236, Ecstasey#1803, Arina#2582, Marius#2974, iSh0ck#4495, Marius cel Preafericit#2502
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...