Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/21/2019 in all areas

 1. 4 points
  Aici se vor posta toate updateurile pe care le facem la server.
 2. 4 points
 3. 3 points
  * Nick-ul tău: Se1by * Propunere: Eu, si mai multi jucatori de pe anarchy vrem ca serverul sa fie upgradat la 1.13 acesta neeafectand in nici-un fel serverul deoarece nu sunt foarte multi jucatori pe el ceea ce il face un fel de hermitcraft server. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Doar in bine, jucatorii ar fii foarte multumiti, o sa-i rog sa isi spuna si ei parerea in comentarii. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece pentru survival 1.12 ne puteam juca simplu survival nu era nevoie sa intram pe anarchy si deoarece acest upgrade ar conta si ar impulsiona mai multi playeri sa joace pe aceasta sectiune. * Subserver: mc.gamster.org * Alte precizări: Multumesc anticipat, si multumesc pentru ca ati citit, nu uitati daca sunteti jucatori de Anarchy scrieti si voi in comentarii daca vreti sau nu ca acest upgrade sa fie facut.
 4. 3 points
  Salut!Stiu ca nu ma include aceasta reclamatie , dar ai spus ca toti , de la moderatori , la operatori , ca atare, as vrea sa iti raspund! In primul rand in dovada ta nu se vede nici-un Player-Hunt , ci doar un control de rutina , mai mult , se vede chiar si ca ti-ai multiplicat rare key! In al doilea rand , Fiecare membru staff , este OBLIGAT sa verifice , fiecare donator, care a primit remove la o comanda, iar apoi i s0a returnat accesul , doar pentru a fi siguri! Astfel de controale de rutina , sunt la ordinea zilei , dar nimeni nu stie de ele ! In al treilea rand , treaba cu gradul de pe prison , sau ce ai scris tu acolo! Un membru staff va raspunde cand va avea timp , deoarece nu esti singurul ce are nevoie de ajutor! In timpul acela , poate intdruma pe cineva cu o donatie! Daca tu ai spamat , sa fii sanatos , ai fost sanctionat! Si gradul de Helper/Moderator/Admin/Operator/Manager/Administrator nu este doar un nume colorat pe chat si 2/3 comenzi in plus cum ai zis tu! Acest grad vine cu responsabilitatile lui! Daca ai grad mare , normal ca vei raspunde mai greu la mesaje , ai mai multe responsabilitati! Pe noi nu ne face prefixul de ''operator'' , culoarea Verde , sau accesul la /ban! pe noi ne face caracterul! Nu degeaba am ajuns staff , pe noi ne face comunicarea si buna intelegere , nu cearta si ne-atentia! Revenind la reclamatia ta , cred ca nu stii ce inseamna Cyber-Bullyng! daca nu stii , iti zic eu ! Cyber-Bullyng este cand esti injurat , amenintat sau vatamat psihic prin itermediul internetului! Daca cineva sta cu ochii pe tine 3/24 nu inseamna ca te vaneaza sau ca iti face un asa zic ''Cyber-Bullying'' ci din potriva ! Acesta este acolo pentru a te verifica , pentru a vedea daca faci lucruri ilegale , sau daca ai gasit vre-un bug! Pentru remedierea problemelor si pentru sfatuirea ta!A Pe scurt , Tu incerci sa ne faci pe noi sa cedam psihic! Te rog sa iti deschizi macar umpic mintea pentru a-ti da seama ce ai spus in aceasta cerere! Tot ce ai faacut tu este sa ne calomniezi! Dovezi , nu ai , un motiv care chiar sa para credul , nu ai! Deci.. asteptam raspunsul unui administrator! Seara Faina in continuare!
 5. 2 points
  Adio!!! Visul frumos s-a terminat.
 6. 2 points
  Salut, aici este sectiunea pentru "Anunturi". Daca vrei sa aplici pentru helper poti face asta aici : https://www.gamster.org/forums/forum/56-cerere-helper/.
 7. 2 points
  Pentru că nu știam exact cum să fac , m-am decis să iți fac mai multe variante de unde sa iți poți alege :
 8. 2 points
  Foarte bine ti-a facut Inchis.
 9. 2 points
  Sper să iți placă :
 10. 2 points
  Bullshit. Sunt pro cu 1.13. Așteptăm pentru serverele de 1.14 mult și bine oricum.
 11. 2 points
  O idee minunata! Că jucător al acestei secțiuni, sunt de acord cu tot ce a fost spus mai sus in propunere.
 12. 2 points
  Se1by are dreptate ar fii mult mai bine daca anarchy ar fi upgradat a 1.13
 13. 2 points
  uuu, chiar imi place, super interesant! !
 14. 2 points
  Destule event-uri deja , deci nu isi are rostul. !
 15. 2 points
  Astazi am deschis noul server de Unturned. Va asteptam pe toti! IP : unturned.gamster.org:27015 ; Easy Loot; Custom plugins; Feast; Shop
 16. 2 points
  LUPTA PENTRU DREPTATE COPILE!!!!!!!!
 17. 2 points
  nu sunt sigur dar staff-ul are voie cu fly...cred ca doar la warp pvp na-u voie sa fuga
 18. 1 point
  * Nick-ul tău: BoscaSamy * Propunere: Sa iti apara undeva cand esti pe vanish, de exemplu: You are invisibile deasupra sloturilor. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ne-ar ajuta pe noi (stafful) * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece uneori uit ca sunt pe vanish si nu imi dau seama si dupa sare lumea pe mine ca abuzez. * Subserver: Global * Alte precizări: -
 19. 1 point
  Nick-ul tău: TruckMaster * Propunere: Propun ca toti ce au hack sa primeasca instant banip permanent. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Vazand ca playeri care joaca cu hack primesc banip permanent ei nu vor mai juca cu hack si ar fii un server fara codati. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca am putea juca linistit factions si sa nu stam cu gandul ca x are hack si ne da o sabie de ne omoara * Subserver: FactionsOp * Alte precizări: nu am.
 20. 1 point
  Numele tău:PureBlood Numele reclamatului:Hype_Beast Motivul reclamatiei:speed Dovadă video/poză: Descrierea incidentului:- Data și ora incidentului:acum
 21. 1 point
  Multumesc cer T/C am ales
 22. 1 point
 23. 1 point
  Sabin el este bun la pvp nu ca alti care debea ating pe alti in cazul tau esti vai de tine la pvp si nu mi se pare corect ca el sa primeasca ban pentru nimic a doua oara . E legit , joaca bine . La fel si Kelvar nu vreau sa l jignesc , dar nici tu nu esti prea bun , in cazul meu nu sunt foarte bun . Pe mine fac multi hacker. Nu are nici un fel de hack.
 24. 1 point
  Nu prea are de ce sa fie asa, pentru ca sunt destui playeri care joaca noaptea, nu e chiar pustiu server-ul !
 25. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×