Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/17/2019 in all areas

 1. 1 point
  Buna! esti activ pe chat cât și pe voice avertizezi și Ajuți membrii când este nevoie ai un comportament exemplar de la mine ai:
 2. 1 point
  Salut,Sonic Mă bucur că vrei să faci parte din staff-ul discord Te văd activ pe canalele voice si chay globale Avertizezi jucătorii / ajuti
 3. 1 point
  Buna, Sonic! Ma bucur ca vrei sa aplici pentru helper discord! -Te vad destul de activ pe chat, mai rar pe voice, dar cred ca se poate remedia; -Te vad avertizand membrii care incalca regulamentul; -Anunti staff-ul discord in legatura cu cei ce incalca regulamentul. In concluzie, votul meu este . Mult succes!
 4. 1 point
  Prenumele tău: xMiniGun Vârsta: 13 Ani ID Discord: xMiniBurn#7480 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: Sunt o persoana destul de sociala o persoana amuzanta (pentru unii), raportez jucatorii care injura pe chat , fac reclama sau strica regulamentul unui canal (ex .: vorbesti romana in #english-chat) etc si incerc sa ajut jucatorii. (la unele intrebari ma blochez..) Sunt active voice dar nu sunt la fel de activ pe chat, imi pare rau dar eu sunt o persoana timida si nu prea vin cand sunt multe persoane si vorbesc , unele chestii din motive personale. Am putine probleme cu gramatica , asa m-am nascut dar ma corectez ca sa nu vorbesc gresit gramatical. P.S. : Incerc sa aplic o data, ca sa stiu motivul fiecaruia, ca sa ma pot perfectiona ca sa devin un Helper pe discord. Inteleg parerea fiecarei persoane, chiar daca e de contra sau pro.
 5. 1 point
  Prenumele tău:Teodor Cu ce nick-uri joci pe server:NotStimp_ Primele 7 cifre din CNP:Nu am buletin =( Vârsta: 12 ID Discord:DarkAngel404#4047 Motivele pentru care credeţi că v-aţi califica pentru funcţia de helper:Sunt multi hackeri si vreau sa ma ocup de ei pentru ca sunt enervanti si vr sa ajut playerii Ai citit regulamentele? [Regulament] da Câte ore jucate aveţi pe secţiunea respectivă?1d,11 imi apare Câte voturi aveţi pe secţiunea respectivă?14 =( Dacă veţi fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteţi activa pe server: pe la pranz daca nu ma contactati pe discord
 6. 1 point
  Bine ai revenit și sper sa te distrezi!
 7. 1 point
  Buna Andrei Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Esti activ pe chat 2. Esti activ pe camerele publice 3. Ajuti jucatorii 4. Avertizezi jucatorii 5. Motiv bun si am incredere in tine !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 8. 1 point
  Prenumele tău: Andrei Vârsta: 14 Ani ID Discord: SadEmote ᶜᵃˢᵃ#9268 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: sunt activ pe canalele chat/voice ajut lumea cat pot, cum pot sunt prietenos, optimist scriu corect gramatical, sunt calm, nu injur si mereu imi place sa vad lumea fericita si sa ii fac fericiti ma impac bine cu persoanele pe care mu le stiu si tin foarte mult la curatenia pe chat dar si pe voice raspund la fiecare mention chiar daca e pe alta sectiune si daca se intampla ca eu sa fiu on le dau indicatii playerilor cum sa ii raporteze si sa anunte stafful cum trebuie
 9. 1 point
  Buna, Andrei! Ma bucur că vrei sa faci parte din staff-ul discord! -Esti activ pe chat, mai rar pe voice (as vrea sa vad mai muta activitatez dar totusi eu cred ca aceasta problema se poate remedia); -Avertizezi si ajuti membrii serverului; -Avertizezi staff-ul de membrii care incalca regulamentul. -Motiv bun, imi insipiri increderea necesara Ma bucur ca nu ai renuntat, si ai revenit cu o alta cerere, eu iti dau o sansa, votul meu este . Multa bafta in continuare, sa nu ma dezamăgești!
 10. 1 point
  Sanctionat. Multumim pentru ajutor. T/C
 11. 1 point
  Sunt complet de acord cu tine , meme.
 12. 1 point
  Nume: memelighthax Sectiune: SpeedBuilders Problema: Poti sa dai [/spawn] si [/home] cand esti in timpul meciului. / Cam oriunde Poze/Video: https://imgur.com/a/5ydtszd Alte detalii: Sa se interzica acces-ul la aceasta comanda .
 13. 1 point
  Salut. Te vad activ pe chat mai putin pe voice. Ai un comportament exemplar. Avertizezi membri si anunti moderatorii/helperii discord. Inspiri incredere.
 14. 1 point
  Sanctionat. Multumim pentru ajutor! Topic inchis
 15. 1 point
  Numele tău:TheCoral Numele reclamatului:Valii27 Motivul reclamatiei:Schimba numele itemelor din kit si le pune /ah Dovadă video/poză:https://imgur.com/a/RZVJHrE Descrierea incidentului:Am intrat de dimineata si am zis sa ma uit /ah poate sunt ceva minereuri mai ieftine de cumparat si vad multe sabii cu nume schimbat si acelasi enchant ,clar sunt de la kit pana m-am gandit daca sa ii fac post sau nu cred ca au fost cumparate sau le-a scos am apucat sa fac la 1 . Si apoi cand am zis pe chat ca pune sabii kit la /ah a zis ca "normal ,asa fac toti " se poate observa si in imagini .... Data și ora incidentului:17.08.2019 ora 07.43
 16. 1 point
  Buna MiniGun, Ma bucur ca ai aplicat pentru functia de Helper Discord, 1. Esti activ pe chat 2. Esti cat de cat activ pe camerele publice dar aceasta problema se poate rezolva 3. Motivul tau este unul foarte bun 4. Avertizezi jucatorii care incalca Regulamentul Gamster Discord 5. Ajuti jucatorii des !! Daca vei fi respins te astept cu o noua cerere saptamana viitoare !!
 17. 1 point
  te-a detectat pe tn codat cu sute de conturi
 18. 1 point
  Numele tău:101xd Numele reclamatului:italianul Motivul reclamatiei:ban Dovadă video/poză:lene Descrierea incidentului:idk Data și ora incidentului:idk
 19. 1 point
  Salut, Minigun Mă bucur că vrei să faci parte din staff ul discord Cererea este completată corect Într-adevăr te văd activ pe chat-ul si pe voice-ul globalele Motiv bun :pro:
 20. 1 point
  Nu ai injurat de mama? Eu vad acolo un limbaj vulgar extrem. Pe langa asta ai facut-o intentionat ca sa primesti mute. Ma mira faptul ca ai mai si facut reclamatie. Ai fost sanctionat corect!
 21. 1 point
  Buna, Geanina! Ma bucur ca ai aplicat pentru helper discord! Esti activa pe voice, cat si pe chat; Avertizezi si ajuti jucatorii, iar in acelasi timp anunti staff-ul atunci cand un membru incalca regulamentul. Imi inspiri increderea necesara De la mine ai , mult succes!
 22. 1 point
  De ce crezi ca trebuie sa injuri de mama ca sa primesti mute? Ai fost sanctionat corect. T/C
 23. 1 point
  Sanctionat. Multumim pentru ajutor! Topic inchis
 24. 1 point
  Sper sa iti placa! x [/spoiler] Daca doresti ceva schimbat DM/PM me si am sa schimb [/spoiler]
 25. 1 point
  Sanctionat multumim.Inchis.
 26. 1 point
  1. 2. Lasă şi un like dacă e.
 27. 1 point
 28. 1 point
  Ban-ul a fost acordat corect.
 29. 1 point
  Numele din joc: aNNdrei73 Comentarii despre ce s-a intamplat: Fara comentarii. Data in care a fost trimisa eroarea: Thu Aug 15 10:20:33 EEST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 30. 1 point
  Numele din joc: vFabby Comentarii despre ce s-a intamplat: Imi spune minecraft nu s-a inchis corect. Data in care a fost trimisa eroarea: Wed Aug 14 23:35:05 BST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 31. 1 point
  Numele din joc: Shafty_ Comentarii despre ce s-a intamplat: Cand intru nu imi apare decat semnul de x sa il maximizez si sa il trag in bara, si atat, nu stiu ce pot sa fac si va rog frumos sa ma ajutati sa pot intra. Multumesc pentru ajutor si intelegere. Forta Gamster. Data in care a fost trimisa eroarea: Wed Aug 14 23:19:43 EEST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 32. 1 point
  Salut ti-am facut un model sper sa iti placa: https://imgur.com/a/uxn4un8 Lasa un like daca iti place!
 33. 1 point
  Ai un model de respectat. Numele tău: Numele reclamatului: Motivul reclamatiei: Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Data și ora incidentului:
 34. 1 point
  Cum a zis si colegul meu Tommy, n-ai cum ajunge acolo decat daca folosesti unul dintre multele bug-uri care ti-ar permite sa treci pe-acolo. Vad inutila treaba asta, avand atat de multe alte optiuni de-a face bani, decat aceea ferma de gold. Din partea mea ai un :
 35. 1 point
  Ceaw, Deci s-o lamurim asa frumos. Pe data de 10.August.2019 ora 00:14 ai fost banat pentru ca tu impreuna cu prietenul tau bashinamukuletz i-ati spart casa unor jucatori si i-ati umplut toate imprejurimile de apa. Dupa aceea in aceeasi data de 10.August.2019 la ora 22:40 erai pe sectiune iar impreuna cu amicul tau bashinamukuletz ati dat tpa la toti jucatorii posibili on de pe sectiune, iar care accepta era victima grief-ului vostru. Pentru ca v-am stiut de data trecuta cum v-am banat am contactat un Administrator, mi-am spus problema si ca la fel ati facut cu cateva ore inainte si ca acuma ati intrat dupa ce-au expirat banurile sa va faceti de cap din nou si ca aveti si alte conturi pe langa astea.El mi-as spus sa va dau ban cat pot pentru ca sunteti toxici si nu faceti altceva decat sa ii incurcati pe acei jucatori care chiar vor sa joace pe Sectiunea respectiva. Saracul era necajit ca voi i-ati spus ca-l ajutati cu de toate numa sa va accepte /tpa-ul, dar s-a ajuns sa i se umple toata casa de lava si protectii in pe langa sa nu se poata extinde.
 36. 1 point
  Ai gresit sectiunea, te rog fa o cerere aici https://www.gamster.org/forums/forum/136-recover-password/
 37. 1 point
 38. 1 point
  Ceaw. Deci sa ne intelegem, la inceput ai fost cu numele de bataiecucureaua si impreuna cu [Hero]2PacShakur si bashinamukuletz acasa la Cove, Bamboala si MihaiTANCULET sa le ucideti animalele sa-i spargeti terenul exact de la langa casa unde se termina protectia si sa inundati tot terenul posibil, chiar si atuncia cand eu incercam sa-i ajut ca sa scape de apa tu veneai si-mi puneai o galeata de apa peste block-ul care eu il puneam peste sursa de apa sa se opreasca.In fine dupa ce-a trecut asta, Dupa ce te-am banat ai reintrat cu un cont, mai exact bataiecupapucu si te-ai teleportat la bashinamukuletz prieten de-al tau cel mai probabil si amandoi v-ati pus sa spargeti din casa lui Cove + inca 2 care locuiau acolo dintr-o casa care n-avea protectie fiindca avea o problema cu protectiile si eram acolo sa ii ajut in legatura cu grief-ul avut de voi si problema cu protectia, iar v-am zarit pe voi doi un varful turnului cum ii grifati casa. Cu astea am incheiat, mai multe n-am de spus iar daca mai ai ceva de spus in apararea ta raspunde la acest topic, daca nu lasa Managerul sa decida ce si cum.
 39. 1 point
  Numele din joc: 0d3nis Comentarii despre ce s-a intamplat: Nu ma pot connecta frate cu launcherul de ce zice ca mcul nu sa inchis corect dar nici nu se deschide Data in care a fost trimisa eroarea: Fri Aug 09 14:40:36 CEST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 40. 1 point
  Numele din joc: deiusmeker Comentarii despre ce s-a intamplat: minecraft s-a inchis cu erori. Data in care a fost trimisa eroarea: Fri Aug 09 15:16:21 EEST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 41. 1 point
  Numele din joc: Lumanarea Comentarii despre ce s-a intamplat: MINECRAFT-UL MEU NU SA DESCHIS Data in care a fost trimisa eroarea: Fri Aug 09 08:09:07 EEST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 42. 1 point
  Numele din joc: M_Matey Comentarii despre ce s-a intamplat: Cand vreau sa intru pe MC imi da eroare. Imi zice ca "Minecraft nu s-a inchis corect",as dori niste ajutor.Discord:Matey#3249.Multumesc! Data in care a fost trimisa eroarea: Thu Aug 08 20:09:39 CEST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 43. 1 point
  Numele din joc: alwxa Comentarii despre ce s-a intamplat: Minecraftul nu s-a inchis corect. Data in care a fost trimisa eroarea: Thu Aug 08 20:35:24 EEST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 44. 1 point
  Numele din joc: Lorenzotot Comentarii despre ce s-a intamplat: nu mi se deschide Data in care a fost trimisa eroarea: Thu Aug 08 18:40:58 EEST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 45. 1 point
  Numele din joc: CosmyRo Comentarii despre ce s-a intamplat: mi-se buguieste si se face ecranul albastru Data in care a fost trimisa eroarea: Thu Aug 08 17:12:09 EEST 2019 Log generat de Gamster Launcher:
 46. 1 point
  salut, in legatura cu recuperarea parolei Nume minecraft:PopaDinSat ID Discord:AdyMarmot#5227 Trimit pe Discord poza cu mine pe server
 47. -1 points
  Aci bashinamuculetz, vad ca mie mi-a dat ban prin asociere FARA NICIO DOVADA, jigodia dracu.
 48. -1 points
  bump ca trece banu' pana primim raspunsu' ca ban-ul a fost acordat aiurea dar intre timp acesta a expirat si nu se mai poate face nimic.. gradu' de HERO la 5 euro influenteaza copii sa-si ia grade de suprematie
 49. -1 points
  Inteleg ca esti suparat ! Dovada o ai aici + (nu esti cel caruia i-am acordat mute !!! ) https://imgur.com/qjvVkvT https://imgur.com/9jBP3u9 https://imgur.com/fkYBZfI
 50. -1 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...