Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Leaderboard

 1. HankyFace

  HankyFace

  Administrator


  • Points

   19

  • Content Count

   8,439


 2. Sergiox2

  Sergiox2

  Admin Minecraft


  • Points

   15

  • Content Count

   27


 3. 🔥 FLUFFF_

  🔥 FLUFFF_

  Members


  • Points

   9

  • Content Count

   169


 4. Aryaa

  Aryaa

  Administrator mc.gamster.org


  • Points

   7

  • Content Count

   3,056Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/15/2019 in all areas

 1. 3 points
  Pe mine nu ma deranjeaza daca vad pe cineva care face team,parerea mea este ca decat hackerii sunt o problema si ca nu trebuie sa se bage aceasta regula cu team-ul.
 2. 3 points
  Consider ca nu multi sunt deranjati de acest fapt, deoarece multora le pasa mai mult de hackeri. Nu am vazut ca jucatorii sa fie deranjati de team.
 3. 2 points
  Nu prea văd cea ce ai prezentat ca pe o problemă considerabilă, atâta timp cât nu e vorba de un team cu hackeri.Daca murder-ul alege să-şi lase coechiperul în viață, tot el are de pierdut. În seara asta ai un:
 4. 2 points
 5. 1 point
  * Nick-ul tău: BoscaSamy * Propunere: Sa iti apara undeva cand esti pe vanish, de exemplu: You are invisibile deasupra sloturilor. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ne-ar ajuta pe noi (stafful) * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece uneori uit ca sunt pe vanish si nu imi dau seama si dupa sare lumea pe mine ca abuzez. * Subserver: Global * Alte precizări: -
 6. 1 point
 7. 1 point
  Numele: Andrei. Varsta: 14 Discord: andrei.#9927 Ce program folosesti : photoshop Ce lucrari nu poti face? : bannere complexe/artwork-uri. Fa o caracterizare despre tine: Sunt o persoană serioasă, cu simţul umorului si cu aşteptări. Mai multe despre mine puteţi afla şi voi din comportamentul pe care îl am. Un avatar + Screen PSD(Watermark Gamster.rog) : O semnatura + Screnn PSD:(Watermark Gamster.org) : De cat timp lucrezi in acest program? : de ceva timp. Link portofoliu (Obligatoriu) : De ce crezi ca esti capabil de aceasta functie? : Deoarece sunt o persoană serioasă şi am ceva expierienţă. Nu cred că trebuie neapărat să respect acele cerinţe deoarece o să le fac pe parcurs.
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
  Chiar imi place cum suna propunerea ta, nu am ce sa zic. De la mine ai :)) Succes!
 12. 1 point
  Nu prea vad ce legatura au chat-ul si forumul (si unii se asteapta sa ia pro la cererile de helper) cu pvp-ul, dar ok. Iar pvp poti face cand doresti tu, nu este nevoie de un interval stabilit.
 13. 1 point
  Imi pare rau ca nu s-a raspuns la cererea ta pentru ca a fost o nelamurire. Contacteaza-ma pe discord :Tommy#5350
 14. 1 point
  Mi-e milă de tine
 15. 1 point
  +arata si pozele unde te laudai
 16. 1 point
 17. 1 point
  Trebuia să te sancționeze mai mult. Dacă o să se mai repete o să intru eu să te sancționez. Închis.
 18. 1 point
  1)Si daca sunt hackeri si ajung in top, ce? E mai interesant sa vezi si kill-urile altora, nu doar pe ale tale. + ca ii poti filma/raporta in /ac si se rezolva. 2) Nu vad ce este “op” in splash potions. Sunt aceleasi potiuni, doar ca sunt “splash”. :)) Dar mersi de vot.
 19. 1 point
  Un player de pe server,zis LilPancho_ zicea ca armura pe care o vindeam pe /ah era naspa.Eu i-am zis ,,Daca nu iti place te-n...si taci"Din cate vedeti,in acea propozitie nu am folosit cuvinde cenzurate,am pus punctele de suspensie,pentru a arata ca nu vreau sa vorbesc urat,dar sa ii zic sa nu isi mai bage nasul in ce fac eu.Si vine Weeped si imi da mute cica pentru ,,Limbaj cenzurat".Daca Weeped nu stie,limbajul cenzurat este:P*la,P**da,etc.Eu am folosit puncte de suspensie,cea ce inseamna ca nu este limbaj cenzurat. Link poza:https://imgur.com/a/MQOtIpT
 20. 1 point
  Nu inteleg de ce trebuie sa se faca o astfel de propunere. Daca acel membru staff vrea sa fie mai politicos, va incerca asta.. + ca nu arati prea mult ca iti pasa doar prin adaugarea acelui “te rog frumos”, ci incerci sa pari mai politicos.
 21. 1 point
  Daca un staff nu este pe server asta nu inseamna ca regulile nu se vor mai pune in practica in lipsa lui. Donatorul a sanctionat corect.Inchis.
 22. 1 point
  Salut.. In filmarea pe care tu ai pus-o nu vad ca acel player sa foloseasca hack sau alte modalitati de trisare.
 23. 1 point
  Daca tot ai facut reclamatie, poftim un ban permanent.
 24. 1 point
  Sanctionati , multumim pentru ajutor.
 25. 1 point
  Contacteaza-ma pe discord : Tommy#5350
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×