Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Alex_kar

Operator Minecraft
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Alex_kar last won the day on October 14 2018

Alex_kar had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutral

5 Followers

About Alex_kar

Recent Profile Visitors

624 profile views
 1. Alex_kar

  Practice PvP Cheater.

  Reclamatul este deja banat.
 2. Alex_kar

  Practice PvP Vidroiul

 3. Alex_kar

  Practice PvP Vidroiul

  Salut. Inteleg ca esti suparat din cauza banului si consideri ca ai fost sanctionat incorect. Ca aceasta reclamatie sa fie luata in considerare si sa ti se prezinte dovada sanctiunii trebuie sa urmezi acest model: Poti revenii cu o reclamatie pe acest model.
 4. Alex_kar

  Practice PvP [Kill-aura]

  Sanctionat. Multumim de reclamatie.
 5. Alex_kar

  Practice PvP Reclamatie Hacker #1

  Sanctionat. Multumim de reclamatie.
 6. Alex_kar

  Prison Reclamatie SIONYTB

  1. Limbajul/jignirea nu se avertizeaza. 2.Nu SIONYTB ti-a dat mute, Libus69inbrat ti-a dat si a sanctionat corect.
 7. Alex_kar

  Propunere

  Salut, sunt de acord sa se scoata armele de raid de pe shop. Nu prea e bine sa poti cumpara asa ceva. Chiar daca s-au facut unele modificari in unturned cum ar fii nykorevu si hells fury sa nu poata raida tot ideea aceasta de a pune iteme de raid si gloante de raid pe shop e prea exagerata. De la mine propunerea aceasta primeste un
 8. Alex_kar

  Prison Reclamatie Edward_19

  Salut. Inteleg ca sunteti amandoi suparati si aveti pareri diferite. Aceasta este parerea mea asupra situatiei: Edward_19 a crezut ca prin "plod" vrei sa-l faci "*Cenzurat*", limbaj cenzurat, de asta ti-a dat mute. A fost doar o confuzie. Iar tu AlbaTrox nu ar trebuii sa o cauti cu lumanarea, daca are 12 ani, mai mult sau mai putin nu trebuie t*Cenzurat* diferit. Cu totii sunteti egali pe server. Daca nu aveti nimic de adaugat asteptati decizia managerului. O zi frumoasa sa aveti.
 9. Alex_kar

  Factions OP abuz destrok...

  Imi cer scuze ca intervin dar doresc sa-mi spun si eu parerea in acest topic. Stafful nu trebuie sa intervina fizic in pvp-ul de la tournament. Nu vad unde e problema daca reclamantul s-a urcat in copac pentru a avea un avantaj fata de restul playeriilor. Daca voiai sa il verifici de anti knockback te uitai cand se bate cu alti playeri, nu il dai jos din copac. Din cauza hitului acela, respectivul Gamerultes a facut poza ca sa iti faca reclamatie si si-a pierdut sansa de a castiga tournamentul saptamanal din cauza ca ii s-a blocat. Va rog cand raspundeti aici sa veniti cu argumente. Multumesc pentru dreptul la opinie.
 10. Alex_kar

  Practice PvP Hacker 1/2 PuffPuffXD

  Sanctionat. Data viitoare pune data si ora incidentului, nu sunt puse degeaba. Multumim de reclamatie.
 11. Alex_kar

  Practice PvP recl hacker

  Sanctionat. Multumim de reclamatie.
 12. Alex_kar

  Propunere unturned

  * Nick-ul tău:razvan524 * Propunere: Cand mori sa iti raman doar ghiozdanul in spate deoarece faci foarte greu ghiozdanele modate, este aproape imposibil sa iti faci ultimul ghiozdan fara sa mori, necesita foarte mult timp aceste ghiozdane ,iar daca un anumit player incearca sa isi faca aceste ghiozdane si moare poate da rage din cauza ca a muncit atat de mult si toata munca lui s-a dus in 1-2-3 secunde. Doresc ca pe acest server daca joci sa poti ramane cu ceva, sa ai un progres care nu se poate elimina. * Cum crezi că ar influența propunerea ta acest server? :In bine, propunerea asta poate atrage jucatorii. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru acest server? :cand mor playerii nu mai dau asa mare rage deoarece inca le-a ramas ceva pe ei * Alte precizări:-- * Link/Nume mod:--
 13. Alex_kar

  Practice PvP hakar

  Respectivul a fost banat ieri la ora 1-2 dimineata prin alta dovada. https://imgur.com/a/EPrHrwm Multumim de reclamatie.
 14. Alex_kar

  Propunere Donatori/STAFF

  Salut. Vreau sa incep cu donatorii. Pe server poti dona pentru 2 tipuri de grade: donator care nu are responsabilitati, nu este obligat sa sanctioneze decat daca doreste sa ajute comunitatea. Si gradele staff care au diferite responsabilitati si anumite obligatii. Anumiti playeri vor sa doneze si sa nu aiba aceste responsabilitati. Nu putem obliga donatorii sa sanctioneze de nu vor. In legatura cu varsta staffului. Asa cum a spus si ownerul serverului, Vlad. Aceasta oportunitate de a face parte dintr.un colectiv si de a depune munca in ceva ce.ti place ne formeaza Inca de la varsta asta frageda si o sa ne ajute in viata. Consider ca de la varsta de 12 ani poti gandi logic si ai un anumit rationament. De la mine propunerea aceasta primeste .
 15. Alex_kar

  Propunere Prison

  Ma bucur ca ati venit cu aceasta propunere. Si eu sunt de parere ca ar trebuii sa fie adaugate lopeti in kituri cu fortune deoarece mina master respectiv angelic au dirt si snow. Lopetile cu fortune ar remedia problema cu ele. De asemenea sa se adauge fortune si pe lopetile drop party pentru a nu creea un avataj prea mare fata de playerii fara grad ce nu au acces la kiturile respective. De la mina propunerea aceasta are un .
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×