Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


qPandaa_

Members
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

qPandaa_ last won the day on March 2

qPandaa_ had the most liked content!

Community Reputation

31 Neutral

About qPandaa_

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 02/15/2004

Recent Profile Visitors

1,855 profile views
 1. Astfel de propuneri au mai fost facute de-a lungul timpului. Una de tipul asta am facut chiar eu acum ceva timp. In primul rand, playerii nou-veniti pe sectiune, odata ce vad acele top-uri, nu pot face nimic, nu pot juca atat de mult incat sa ii intreaca pe cei deja existenti in top. Ar putea sa fie acceptata si testata propunerea ta dupa wipe. In al doilea rand, dupa parerea mea, cel mai bine ar arata, la fel ca pe alte sectiuni, un item in inventar pe care sa-l dechizi si sa-ti apara stats-urile in chat. (sau in partea dreapta a ecranului, atunci cand te afli in spawn) Totusi, imi place ideea.
 2. Prenumele tău: Daria Vârsta: 15 ani. ID Discord: Dωⱥrfx ʸᵏ#8777 (326669760672694274) Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: Mă văd și sunt o persoană cu idei în continuă evoluare, comunicativă, îmi place să întâlnesc oameni noi și să le pot afla stilul de viață, dar și să le ajut cu ce pot și când este nevoie. Deoarece am făcut parte din staff ul acestei comunități acum ceva vreme, pe parcurs am acumulat experiență în domeniul acesta și, mai ales, am ajuns să cunosc nevoile esențiale ale jucătorilor. Pentru că, la momentul actual, nu am posibilitatea de a reintra în staff-ul ce ține și de serverul de minecraft în sine(activitatea nu va fi una foarte bună), dar am dorința de a ajuta cu ce pot o parte din comunitate, am aplicat pentru funcție doar pe discord. Revenind, presupun că m-am prezentat destul, întrebările sunt bine-venite, dar votul staff-ului curent este cel care contează, deci good luck to me. ^^
 3. În primul rând, așa cum a zis și Chalk, activitatea lor este deja sub supravegherea unui administrator, iar faptul că ei “se bat” pentru a-și ține clanul activ, pe mine, sincer, nu m-a atras. Atunci când cineva dorește să înființeze un clan și aplică pentru el pe forum, din start reiese faptul că el a pus activitatea pe primul loc, odată cu restul. Iar în al doilea rând.. de ce să primească un alt role în plus? Serverul este deja destul de încărcat cu role urile actuale, nu văd de ce ar trebui să valorifici activitatea clanurilor active printr un simplu role. (Dacă la asta te-ai referit)
 4. Nu poate fi o singură persoană responsabilă cu toate propunerile forumului. Managerii, din câte știu eu, își pot da cu părerea după ce sunt destule voturi venite din partea playerilor asupra propunerii făcute către secțiunea lor, având posibilitatea ca după să accepte/sau nu și în final să dea t/c, la fel ca și administratorii. Poate că nu le au verificat pentru că nu simt încă nevoia, poate că s au uitat peste ele și se gândesc înainte să dea un răspuns, poate n au fost destule voturi, sau pur și simplu nu au avut timpul necesar. Ai răbdare.
×
×
 • Create New...