Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

qPandaa_

Members
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

qPandaa_ last won the day on March 2

qPandaa_ had the most liked content!

Community Reputation

31 Neutral

About qPandaa_

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 02/15/2004

Recent Profile Visitors

1,621 profile views
 1. qPandaa_

  Prounere pa Bed Wars

  Asa cum a zis si Gun, playerii nu ar mai vota daca ar vedea ca se pot face token-uri atat de usor si prin alta modalitate, nu doar prin a vota. (sau restul) Iar BedWars-ul este deja jucat... în weekend sunt in jur de 500 de playeri on, nu vad cum i-ar atrage propunerea ta.
 2. qPandaa_

  Propunere Acid Island

  O idee interesanta. De la mine ai:
 3. qPandaa_

  Propune BedWars

  Dupa parerea mea, propunerea este destul de utila. Atunci cand nu este staff on, donatorii respectivi vor putea ajuta la pastrarea chat-ului curat.
 4. qPandaa_

  Propunere bedwars

  “Am avea toti mai mult fun pe acest gamemode si nu ar mai exista camperi de genul”. “To camp” inseamna sa stai intr-un singur loc pe tot parcursul meciului fara sa faci nimic/sa te ascunzi de restul jucatorilor la sfarsit, cand tu ramai fara pat, ceea ce se sanctioneaza din cate stiu. Si eu personal nu am vazut pe nimeni care sa mearga in mid dupa emeralde, sa se intoarca la baza si sa ramana acolo cu potiunile... Cat despre acestea, daca iti dai cu parerea despre un anumit aspect, de ce trebuie sa vorbesti in numele tuturor? Uite, mie sincer imi place potiunea aia, imi place cand jucatorii nu sunt atenti si pot sa le sparg patul foarte “lejer”, dar asa cum pot sa imi iau eu potiune, pot si altii sa faca la fel si sa se “distreze”. *Atunci cand esti invizibil, unul dintre jucatorii din echipa adversa te vede, iar restul, atunci cand ii ataci, iti vad sabia... nu e de parca e invizibil complet si “va strica” tot jocul.
 5. qPandaa_

  Propunere globala

  Si cu ce te deranjeaza pe tine daca un player este facut “noob”? Poate chiar este incepator. Daca, spre exemplu, tu esti incepator, joci minecraft sau pe server de cateva zile, si vine cineva la tine si te face “noob”, i-ai face reclamatie? N-are sens. E de ajuns ca li se da mute celor care se adreseaza unui staff.
 6. qPandaa_

  Prezentare Rainbow

  :))
 7. qPandaa_

  Propunere BedWars

  S-a mai facut o propunere de genul, iar eu raman de parere ca este o propunere utila.
 8. qPandaa_

  Cerere Unban

  Up...
 9. qPandaa_

  Propunere Hide & Seek

  Daca tu simti nevoia sa raspunzi la o propunere, de ce nu dai si argumente? '' Răspunsul la topicuri Răspunsurile de un cuvânt (ex: lol) sau ce conțin o folosire iritantă a emoticoanelor, vor fi șterse. Orice membru găsit făcând post hunting (vânătoare de posturi) pentru a-și crește numărul sau de mesaje va fi sancționat prin warn (avertisment) sau suspendarea temporară a contului. '' Raspunsul tau este la fel de inutil ca si exemplul de mai sus, da argumente ca sa-ti sustii votul... Mersi de intelegere.
 10. qPandaa_

  Propunere Bedwars

  O propunere buna. Daca restul playerilor vor vedea ca tu ai primit un prefix fara sa donezi sau fara sa il “platesti” cu tokens, probabil ca vor vrea si ei.
 11. qPandaa_

  Propunere Bedwars

  Imi place propunerea ta, iar ideile sunt chiar utile.
 12. qPandaa_

  Propunere SkyBlock / Globala

  Si ca manager nu trebuie sa depui putin efort ca sa ajunga ceva sectiunea pe care o detii?
 13. qPandaa_

  Propunere Skyblock

  Nu cred ca exista vreun player care sa nu stie de comanda /warp, unde acolo se afla si /warp staff-ul. Cat despre plugin-ul respectiv, exista “Tab”, iar daca tu te referi la staff-ul care sta pe vanish, playerii pot intreba singuri daca este staff on sau nu pe chat-ul global si acesta va raspunde cu siguranta. (Doar daca nu sunt atenti la chat, asta dovedind ca nu sunt prea buni in ceea ce fac)
 14. qPandaa_

  Propunere SkyBlock / Globala

  Sincer, mie imi place propunerea ta. Stiu ca acum ceva timp era pe GTA un loc asemanator cu head-urile tuturor donatorilor, acum nu stiu daca mai este, dar mi-a placut ideea. Daca se va face un warp de genul (asta ca un raspuns la cei ce au dat reply mai sus), nu inseamna ca trebuie sa se si puna NPC-urile. Se pot pune doar head-urile, impreuna cu un sign alaturat pe care sa se afle numele. Plus ca nu sunt zeci de donatori pe zi ca sa poti zice ca este “stresanta/enervanta” adaugarea altor donatori la warp saptamanal, spre exemplu. Daca staff-ul de pe GTA, cel care este si cel mai bine organizat (imo), a putut sa faca asta, altii de ce nu ar face-o? :)) De la mine ai:
 15. qPandaa_

  Propunere Hide & Seek

  O idee chiar buna. Este un plus care cred ca va aduce playeri noi/ va face cei care s-au lasat de acest minigane sa revina.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×