Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

qPandaa_

Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

qPandaa_ last won the day on July 30 2018

qPandaa_ had the most liked content!

Community Reputation

22 Neutral

About qPandaa_

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 02/15/2004

Recent Profile Visitors

1,243 profile views
 1. qPandaa_

  Propunere Acid Islands

  Chiar daca este putin mai complicat si faptul ca esti inconjurat de multa apa te “incurca”, este o propunere interesanta.
 2. qPandaa_

  Propunere Sectiune

  Sunt multe sectiuni noi pe care nu le poti vedea pe orice server si pe care playerii abia ca intra. Intrebarea mea este acum... ce se intampla dupa ce ''pierzi'' acele 3 vieti? Din moment ce te respawnezi la loc daca nu reusesti sa treci de obstacolul respectiv. Te da in lobby, sau cum? Plus ca poti un astfel de ''joc'' si pe sectiunea creative.
 3. qPandaa_

  Propunere Globala!

  &6 arata urat pe moderator. Plus ca nu vad de ce este o problema atat de mare faptul ca seamana gradul de VIP cu cel de Moderator. In momentul in care vezi cele 2 grade pe chat sau in tab, le deosebesti usor.
 4. qPandaa_

  Creative Reclamatie qPandaa

  Asa cum am pus si in reclamatie, aceasta este dovada. https://imgur.com/2Y4vIqM ''A facut o reclamatie cu o poza care arata ''ce a vrut ea'' ''..? Ceea ce ai facut tu se numeste reclama. Nu inteleg ce ai vrut sa zici cu faptul ca am facut o reclamatie cu un ss care ''arata ce am vrut eu''. Se vede clar ce ai vrut sa zici.. ca nu am pus si mesajele de mai jos in care ziceai ca este un grup, asta e altceva.
 5. qPandaa_

  Creative Reclamatie xXSniperHeroXx

  Numele tău: qPandaa_ Numele reclamatului: xXSniperHeroXx Motivul reclamatiei: Reclama. Dovadă video/poză: https://imgur.com/2Y4vIqM Descrierea incidentului: - Data și ora incidentului: 18/01/2019 ; 12:00
 6. qPandaa_

  Propunere SurvivalGames

  Sunt destul de putini playeri pe survival games. Daca s ar mai adauga inca o sectiune pentru jucatorii care vor sa faca team, practic s ar injumatati numarul playerilor de pe sectiunea principala si o jumatate s ar duce pe team. Cum e si scoala, nu multi vor intra si sunt slabe sansele de a incepe o arena cu atat de putini jucatori. Dar pana la urma, playerii fac ce vor ei.
 7. qPandaa_

  Propunere bedwars

  "Ați avea mai multi jucători", într-adevăr, este o propunere interesanta, dar sunt deja sute de playeri pe bedwars care nu sunt plictisiți de hărțile actuale și joaca mai mult for fun.. asta însemnând ca nu vor veni prea multi jucători "noi" dacă se vor adăuga câteva hărți. Nu vad ce legătură au generatoarele. Este distractiv dacă playerii nu știu unde se afla? Dacă se vor adăuga hărți noi, nu înseamnă că se vor pune generatoarele în cele mai "ascunse" părți ale mapei. Probabil se vor pune undeva la vedere, undeva unde playerii vor putea ajunge ușor, asa cum sunt și la hărțile actuale. Dar cum am zis, nu ar strica 1-2 mape noi.
 8. qPandaa_

  Prezentarea Ierusalimului

  =))))
 9. qPandaa_

  Propunere Globala

  Sunt playeri începători/noi pe server care nu știu de aceste lucruri. Asta înseamnă că sunt "inculți"? Cat de mic ești de gândești în felul asta? Asa cum am spus mai sus, poate sunt începători. Poate când au nevoie de ajutor nu este staff on care sa ii poată ajuta, iar comanda aceea le da o mana de ajutor. Și toți au permisiunea de a intra pe forum, indiferent ca sunt puțin mai mici sau nu. You know that, right?
 10. qPandaa_

  Propunere Globala

  Jucătorii trebuie sa învețe singuri cum sa intre pe forum, nu sa primească link ul către el doar printr o singura comanda. Și chiar dacă este o propunere interesanta, acea lista cu secțiunile forumului este deja prea mult. Asa cum am zis și mai sus, trebuie sa învețe singuri cum sa acceseze și sa folosească forum ul, fără a primii totul "la bot".
 11. qPandaa_

  propunere hide and seek

  Asa cum s a zis și mai sus, exp poți face și dacă ești seeker, nu doar ca hider. "Eu cred ca propunerea mea i-ar influenta sa joace mai mult", cum poate o propunere sa influențeze jucătorii secțiunii sa joace mai mult? Playerii joaca mai mult for fun, nu ca sa avanseze în rank. Iar.. cum poate propunerea sa dea motive playerilor sa "reziste în meci cat mai mult"? Dacă ei vor sa câștige, își vor cauta un loc unde cel mai probabil nu vor ajunge seekerii, dar sunt șanse destul de mici și e mai mult de noroc. Spre exemplu, dacă tu ești ultimul rămas printre 12 seekeri, unul vine pe tine, te prinde, dar scapi pentru câteva secunde și ajungi printre restul 11, faptul ca primești mai mult exp dacă câștigi/dacă stai mai mult te va încuraja sa fugi mai mult de ei?:)) Iar exp ul cerut de rank urile la momentul actual este potrivit. Dacă tu vrei sa se adauge mai multe rank uri ce vor cere o cantitate mai mare de exp, asta e altceva.
 12. qPandaa_

  Propunere Survival Games

  Mie îmi place propunerea. Sa se adauge doar câteva chesturi de tier 2, iar restul sa rămână asa cum sunt acum.
 13. qPandaa_

  Propunere Globala

  În primul rand vreau sa ți zic ca dropparty key urile nu au devenit useless. Playerii sunt în continua creștere, vin playeri noi care nu au mai jucat și nu au iteme pe secțiunile server ului, iar acele key uri le dau un mic "avantaj". Cine nu mai are nevoie de ele și considera ca are prea multe, le poate da unui player care este la început, sau le poate arunca în void. Și în al doilea rand, într-adevăr, acele secunde în care tu aștepți sa ți dea item ul sunt destul de plictisitoare, dar nu mori dacă aștepți.
 14. qPandaa_

  BedWars Reclamatie YOMeev_

  Numele tău: qPandaa_ Numele reclamatului: YOMeev_ Motivul reclamatiei: Cheat. Dovadă video/poză: https://youtu.be/G3hTAFOYa4g Descrierea incidentului: - Data și ora incidentului: 21:25 ; 12.01.2019
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×