Jump to content

_PATZY_

Manager Minecraft
 • Content Count

  1,113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

_PATZY_ last won the day on June 7 2019

_PATZY_ had the most liked content!

Community Reputation

35 Neutral

About _PATZY_

 • Rank
  Senior
 • Birthday 06/16/2001

Recent Profile Visitors

2,069 profile views
 1. Salut! In urma atitudinii tale fata de Alexandra, am luat decizia sa-ti dau mute deoarece discutia respectiva nu-si avea rost pe chat-ul sectiunii. Dovada: https://imgur.com/Ieck5yV Nu mi s-a parut un comportament adecvat fata de un alt jucator.
 2. Salut! In dovezile lui Crayu se vede cum trimiti acelasi mesaj de mai multe ori. Ai fost sanctionat corect.
 3. Salut! Din viodeclipul de mai sus nu-mi dau seama in ce moment Crayu este suspect de hack. Iar daca te referi la partea cand filmezi cu f5, dovada este insuficienta deoarece nu pot vedea exact reach-ul din acel unghi. In acelasi timp, pe sectiunea Factions exista intave si cel mai probabil ar fi fost banat.
 4. Salut! Pentru ceea ce a spus MariusHex in chat nu il pot sanctiona cu mute. Insa, poate primi ban permanent pentru toxic daca continua sa aiba o astfel de atitudine fata de ceilalti jucatori si staff.
 5. Salut! Ai primit unmute.
 6. Salut! Nu aveai cum sa vezi acel block ascuns. Ai fost sanctionat corect.
 7. Salut! Din dovada de mai sus vad ca sunt unele momente cand va evitati dar si cand atacati o singura persoana amandoi. Ceea ce ma face sa cred ca ati facut putin team acolo. Tin sa mentionez ca ati fost si pe acelasi voice in timpul tournamentului. Ai fost sanctionat corect.
 8. Salut! Donatorii nu au obligatia sa sanctioneze jucatorii. Pe viitor va rog sa dati doveile cu jucatorii ce au un astfel de comportament sau cei ce incalca regulamentul Staff-ului. Membrii Staff au aceasta responsabilitate.
 9. Salut! Multumim de ajutor!
 10. Salut! zRqxe_ a ramas fara acces la ban in urma neprezentarii unei dovezi.
 11. Salut! zRqxe_ a ramas fara acces la ban in urma neprezentarii unei dovezi.
 12. Salut! Pentru ceea ce a spus AntiDinamoV3 nu consider ca merita sa fie sanctionat. Te rog sa fii mai atent pe viitor Runcy. Mentionez faptul ca as vrea sa apara pe viitor in dovezi si scoreboard-ul din dreapta, sa-mi dau seama si eu pe ce server se petrece actiunea.
 13. Salut! Desi in unele momente dai suspect, nu pot lua in considerare aceasta dovada deoarece e facuta *Cenzurat*. Pe filmare este lag + dinamic fov si nu imi pot da seama. Ai primit unban + istoric sters. Iar rugamintea mea este sa chemati un membru staff atunci cand e on, el poate lua decizia buna.
×
×
 • Create New...