Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

NosS05

Helper Minecraft
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About NosS05

 • Rank
  Junior
 • Birthday 12/11/2004

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. NosS05

  Propunere Anti-Cheat

  Clar e nevoie de un anti-cheat nou. Ca helper sunt spamat in fiecare zi de zeci de jucatori nemultumiti ca au primit kick fara motiv si si-au pierdut itemele. De la mine ai
 2. NosS05

  Prison Cerere Unban permanent

  Zi mersi ca n-ai luat si pe lobby ( inca). Ai facut spam cu " intrati pe abcd.efgh.me, un server foarte misto " de vreo 12 ori, cel mai mare regret al meu e ca nu ai luat in Lobby, caci eram de fata. Meritai ban ip permanent in lobby, iar reclama la alte servere de minecraft se sactioneaza prin ban permanent. Nu vei primi unban, te asigur.
 3. NosS05

  Prison Abuz mute

  Nu par a merge de pe telefon, apreciez ajutorul dar chiar nu am nevoie de avocati.
 4. NosS05

  Prison Abuz mute

  Hmm, link-urile cu screenshot-urile nu par sa mearga, voi reveni maine cu link-uri noi.
 5. NosS05

  Prison Abuz mute

  Mute-ul a fost acordat pentru " atitudine staff ", nu a fost nici prima nici ultima oara cand te-am avertizat, avand in vedere ca te mai avertizasem de cateva ori inainte, apoi ai continuat in helpop. Dovezi: https://imgur.com/a/fUahgid ; https://imgur.com/a/pbkWvoJ ; https://imgur.com/a/sgHU16U . Cel mai rau imi pare ca nu am toate ss de peste zi cand te-am avertizat. Seara faina!
 6. NosS05

  Propunere Prison

  Nick-ul tău: NosS05 * Propunere: Sanctionarea playerilor care cer bani pe chat. Sunt ok cu cei care cer in privat, dar sunt unii care toata ziua intra si trimit mesaje cu " ajutati-ma si pe mine cu 2-3b ca nu am " propun ca acestia sa fie sanctionati cu mute 15 minute. Iar daca spameaza si " cersesc " sa primeasca mute 45 minute. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine, ar reduce spam-ul * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca playerii corecti sa se poata bucura de un chat normal, nu unul plin de " cine are sa-mi dea si mie 1b?" * Subserver: Prison * Alte precizări: Nu.
 7. NosS05

  Assasins Hack

  A intrat si pe Prison cu acelasi hack! Il am pe filmare, daca maine se repeta ce a facut azi ii voi da ban 24h pentru hack 1/2.
 8. NosS05

  Prison Reclamatie Fanta123

  PLOD, (1) plozi, s. m., (2) ploduri, s. n. 1. S. m.(Pop. și fam.) Copil (mic).
 9. NosS05

  Prison Reclamatie Fanta123

  1. Pentru " plod " nu se aplica sanctiune, indiferent daca te simti jignit sau nu. Crezi ca eu nu m-am simtit jignit cand mi-ai spus " hai sictir "? 2. Clanul exista, noi doar am scapat de rebut-uri/tradatori si va uscam in bataie, asa, 6 cum suntem. 3. Nu ai pus alta dovada, ai luat-o pe-a mea si ai redistribuit-o. Eu consider ca tu nu ar trebui sa ai acces la mute. 4. Reactia pe care ai avut-o dupa mute-ul nemeritat arata cat de imatur esti. Nu am sa spun mai multe. 5. Seara faina!
 10. NosS05

  Prison Reclamatie Fanta123

  Numele tau: NosS05 Numele reclamatului: Fanta123 Motivul reclamatiei: Abuz de mute Dovada video/poza: https://imgur.com/a/GfBmrsh Descrierea incidentului: toata ziua azi a fost o cearta intre team-uri pe prison, iar ei tot insistau sa le dam discord si faceau spam. Le-am spus frumos pana m-am plictisit, iar apoi le-am zis " nu va dau discord, ca aveti voce de plozi si imi zgarie timpanul", la care Fanta123 imi da mute 30m. Data si ora incidentului: 12 februarie 2019, ora 17:03
 11. NosS05

  VIP

  Nume pe server: NosS05 Nume pe forum: NosS05 ID skype: Nu am skype, folosesc discord: Eduard#1645 Screenshot facut la noi pe server pe sectiunea unde ai gradul: nu am un screenshot, doar o poza : https://imgur.com/gallery/a0NIsMB
 12. NosS05

  SkyWars Vreau dreptate

  Mie nu mi-a parut a fi hack. Lua knockback, putin ce-i drept, dar lua. Mie mi se pare ca te-ai ofticat si i-ai dat ban. Daca se pricepe la pvp nu inseamna ca are hack, ce e acolo e un simplu combo, nu da de la mai mult de 4 block-uri. Pe la minutul 0:23 se observa ca nu s-a intors brusc spre tine. Ramane la decizia administratorilor, eu doar am constatat.
 13. NosS05

  BedWars UnBan

  Nu o sa iei unban. Citeste regulamentul. Doneaza pentru unban 10euro .
 14. NosS05

  recover password

  Salut! De ce nu respecti modelul? Cum vrei sa te ajute moderatorii daca nu ai dovezi ca tu esti detinatorul contului? Nu mi-o lua in nume de rau, incerc doar sa te ajut :). Peace!
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×