Jump to content

ISaiDPower

Helper Minecraft
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ISaiDPower

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

88 profile views
 1. Salut, Insanity1 Te rog citește cu atenție modelul de reclamație și secțiunea "Atenție". Nu ai voie cu poze decupate:
 2. Am vorbit cu ceilalti colegi si am decis ca cuvantul cu c este limbaj. https://imgur.com/a/knIDape
 3. Salut, momentan nu sunt la PC, in cateva ore am sa iti trimit dovada unde miraimihai15 a injurat. Doar ca eu am scris comanda dupa ce a mai scris si acele lucruri.
 4. Salut, momentan nu sunt la PC, dar cand voi intra iti voi arata dovada. In primul rand conform regulamentului, si uneltele care altereaza jocul sunt hack-uri,nu ma refer la labymod. In al doilea rand conform regulamentului daca un jucator este prins cu hack este sanctionat cu ban pentru minimum 1 zi, deci ai noroc ca nu ti-am dat mai mult. Dar cine stie, poate gresesc eu, asta e, imi iau down sau remove dar eu consider ca te-am sanctionat corect. In orice caz cred ca ai postat pe topicul gresit
 5. Nu am eu abonati necesari sau views-urile, dar m-am gandit sa imi incerc norocul Numele canalului tău: ISaiD Numele tău pe server: ISaiDPower Cum te putem contacta?: Discord: Troppykallz#2430 Video prin care demonstrezi că esti ownerul canalului: Am mai exact un live, unde se vedea numele meu pe minecraft:
×
×
 • Create New...