Jump to content

memelighthax

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About memelighthax

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

432 profile views
 1. Numele pe Discord: CODE xileNFN#6555 Motivul banului: ''te sunam noi'' Data și ora banului: 21:54 , 08.06/2019 Cine ți-a dat ban?: HankyFace As vrea sa explic cum am luat ban, am intrebat pe discord cum iau grad-ul pe discord , pentru ca am donat. Si dupa am zis ca am dovada si tot-ul si i-am trimis lui Innesity. Si dupa mi-a dat ban. Si am donat in 2017 , asa ca nu am primit ID-ul pentru a verifica. Toate dovezile necesare: https://imgur.com/a/qAnxXQd Se vede clar in poza ca am gradul de Pro, si ca era pe data aceea. Eu nu mi am primit gradul de donator, si inca nu stiu de ce mi am luat ban. Daca mai este ceva de dovedit , dm pe numele mai in sus ! Multumesc.
 2. Numele tău: memelighthax Numele reclamatului: Camioane Motivul reclamatiei: Face trap la Warp Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Scria in chat ''/is warp Camioane pentru dmd'' , si cand am scris ''/is warp Camioane'' eram intr-o cutie cu apa si lava. Data și ora incidentului: 06/06/2019 , Ora : 6:40
 3. Eu zic ca ar merge, ca si alte sectiunii au ''ChatReaction'' , si alte servere au. De ce sa nu implementam si noi asta? Cum a zis si Cezar mai in sus.
 4. Ar fi destul de bun, plus ca playerii o sa intre mai des ca sa isi ia kit-ul ala. Deci aduce playeri sa fie online, sa vada ca poate primi premii pentru asta.
 5. Pro ! Ar fi total foarte distractiv de a folosii , si ar fi bine dat dupa un wipe. Este si folositor.
 6. * Nick-ul tău: memelighthax * Propunere: Ca cei Top 10 din ''Top Activitate'' la spawn, sa primeasca un premiu pentru ca au fost activi. Asa playerii o sa se faca mai activi pentru ca vor primi premii. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sa fie playeri mai activi , sa vada ca poate sa ia ceva daca sunt activi. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca ar beneficia playerii, dar si Administratori in acelasi timp. * Subserver: ----- * Alte precizări: Sa aveti o zi buna!
×
×
 • Create New...