Jump to content

memelighthax

Moderator Minecraft
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About memelighthax

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

569 profile views
 1. Nume: memelighthax Sectiune: SpeedBuilders Problema: Poti sa dai [/spawn] si [/home] cand esti in timpul meciului. / Cam oriunde Poze/Video: https://imgur.com/a/5ydtszd Alte detalii: Sa se interzica acces-ul la aceasta comanda .
 2. Salut GeorgeJ! Minigame-ul este foarte distractiv. Am jucat si eu acest minigame, si chiar imi placea. Ma gandesc ca multi playeri o sa se joace acest minigame, fiind interesant si distractiv.
 3. Salut _iGamer! Administratori se pot decide daca vor o tema noua. Tema este foarte ok , nu cred ca ar trebui sa se schimbe.
 4. Salut xVodKax. Eu cred ca o sectiune ceva de genu ar fi interesanta, insa nu prea o sa fie playeri care sa joace. Daca te uiti mod-ul asta de joc a fost jucat acum ceva timp si a fost po*Cenzurat*r, iar acum nu prea e asa de po*Cenzurat*r. O sa fie cativa playeri care sa joace, doar nu o sa fie destui.
 5. Salut! A fost o sectiune in genul cu numele ''MMORPG'' , nu prea era jucat insa acum Gamster este cel mai mare server din Romania si cred ca multi playeri vor fi interesati de aceasta sectiune interesanta si unica. Sunt sigur ca multi o sa se joace.
 6. Salut Alex! Propunerea ta este una interesanta, dar deja avem un server de Discord unde se tin multe anunturi si poti vedea staff-ul acolo / donatori . Avem si informatii pe forum.
 7. Nick-ul tau: memelighthax Cui vrei sa faci acest dar? : McBoy Tip : Avatar, https://imgur.com/a/XwGDFB0 Alte detalii (aici ii poti spune ceva celui caruia ii faci cadoul) : Sper sa iti placa !
 8. Nume: memelighthax Stock/tema: https://imgur.com/a/HAnFzNn Tip: Avatar Dimensiune: 150x300 Text: memelighthax [ poate sa fie si prescurtarea meme ] Culoare text: Ce se potriveste bine , albastru etc Watermark: www.gamster.org Culori predominante: --- alegeti voi Alte detalii: daca puteti sa bagati si ''helper acid islands'' sub text-ul principal , si daca puteti sa faceti text-ul glitch ( sa fie efect-ul ala glitchy )
 9. Nick : memelighthax Varsta : 13 Discord : ItsMeme #9703 De cand lucrezi in PS? : de vreo 2 ani De ce doresti sa inveti la scoala noastra? : Vreau sa invat sa fac avatari cu glitch , gen efect-ul ala c4d , si semnatura si avatar . Pe ce tipuri de lucrari vrei sa te focusezi? (Semnaturi C4D, Avatare, Logo-uri, Bannere etc.) : Avatar / Semnatura Alte mentiuni : Multumesc ,
 10. Numele pe Discord: CODE xileNFN#6555 Motivul banului: ''te sunam noi'' Data și ora banului: 21:54 , 08.06/2019 Cine ți-a dat ban?: HankyFace As vrea sa explic cum am luat ban, am intrebat pe discord cum iau grad-ul pe discord , pentru ca am donat. Si dupa am zis ca am dovada si tot-ul si i-am trimis lui Innesity. Si dupa mi-a dat ban. Si am donat in 2017 , asa ca nu am primit ID-ul pentru a verifica. Toate dovezile necesare: https://imgur.com/a/qAnxXQd Se vede clar in poza ca am gradul de Pro, si ca era pe data aceea. Eu nu mi am primit gradul de donator, si inca nu stiu de ce mi am luat ban. Daca mai este ceva de dovedit , dm pe numele mai in sus ! Multumesc.
×
×
 • Create New...