Jump to content

AlexelTL_GOD

Manager Minecraft
 • Content Count

  986
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

AlexelTL_GOD last won the day on July 29

AlexelTL_GOD had the most liked content!

Community Reputation

89 Good

About AlexelTL_GOD

 • Rank
  Guardian

Recent Profile Visitors

2,707 profile views
 1. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez că sanctiunea a fost gresita si ne vom ocupa ca aceasta sa iti fie scoasa din hist. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 2. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații, însă avem nevoie de o dovadă video pentru ca jucătorii să fie sancționați pentru cross team. Astfel data viitoare te rugăm să încerci să-i filmezi sau dacă nu, să le dai report în joc cu comanda /report nume sau să le dai report pe serverul nostru de discord Gamster, în cazul în care nu există staff online pe secțiune în acel moment. Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, le poți face o nouă reclamație aici, pe forum. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da
 3. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez sancțiunea nu a fost acordată corect, iar donatorul a fost avertizat în această privință. Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, le poți face o nouă reclamație aici, pe forum. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 4. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez că sancțiunea a fost corectă și nu vor exista alte modificări la aceasta. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 5. Deoarece donatorul nu a prezentat dovada la timp, va fi sancționat Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, le poți face o nouă reclamație aici, pe forum. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 6. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez că donatorul a acționat corect. Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, le poți face o nouă reclamație aici, pe forum. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 7. Donatorul are 24 de ore la dispoziție să posteze dovada sancțiunii.
 8. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez că jucătorii reclamați vor fi sancționați cât de curând posibil din pricina încălcării regulamentului. Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, le poți face o nouă reclamație aici, pe forum. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 9. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații, însă nu putem accepta dovezi filmate cu telefonul. Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, le poți face o nouă reclamație aici, pe forum. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 10. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez că donatorul va pierde accesul la comenzi. Dacă mai întâmpini persoane care încalcă regulamentul, le poți face o nouă reclamație aici, pe forum. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 11. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez că membrul staff a acționat corect. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 12. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez că membrul staff a acționat corect. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 13. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez că jucătorul reclamat nu va putea fi sancționat deoarece dovezile sunt insuficiente. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
 14. Salutare, Îți mulțumim pentru timpul acordat acestei reclamații. Te informez că membrul staff a acționat corect. Pentru alte probleme te așteptăm pe serverul nostru de discord Gamster.org sau îmi poți da mesaj în privat pe discord: Fall1n#4236 Îți doresc o zi plăcută în continuare, această reclamație va fi închisă răspunsurilor viitoare.
×
×
 • Create New...