Jump to content

TruckMaster

Operator Minecraft
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About TruckMaster

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 10/27/2003

Recent Profile Visitors

660 profile views
 1. Prenumele tău: Darius Vârsta: 15 ani ID Discord: TruckMaster#3688 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: sunt o persoana calma, îmi place sa ma implic în orice și ma simt pregătit pentru acest rol.
 2. Salut! aici ai dovada pentru care tu esti vinovat. https://imgur.com/gallery/v5uBWMe ai avut o atitudine foarte toxica si nu mi-a placut ca un donator sa vorbeasca asa cu un membru staff.
 3. Salut. Alex_Nr1 a fost sancționat în urma acestor fapte. Topic închis.
 4. Salut FayeNNN! KapaYou a sancționat corect. topic închis.
 5. Prenumele tău: Darius Numele Clan-ului tău: BlackHoodrose ID-ul tau de Discord-ul: TruckMaster#3688 ID-ul de discord al adjunctului clanului: @❂clubsImShadowRoclubs❂//ShadowSquad#4134 ID-ul de discord al membriilor clanului @SpearHead#9364 @Kelvar#6602 @_Specialist(SadBruh)#7004 @darklxrd/am16ani#9436 @ItzSeekFTW#7738 @PumniiMeiMinteNuAre#4505 Giorgio_HD#2736
 6. Donatorul are 24h la dispoziție sa răspundă la acest topic.
 7. Nick-ul tău: TruckMaster * Propunere: sa se readauge factions classic * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ca toți playeri sa aibă unde sa joace și sa aleagă secțiunile unde vor sa se joace. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar putea alege între factions op și factions classic * Subserver: Factions classic * Alte precizări: - -
 8. Salut. Secțiunea factions de-aia se numeste factions op deoarece ai acces sa folosești niște lucruri pe care pe alte secțiuni nu poți. Ar fii o idee buna dar cei care au elite vor putea sa își ia din gmc creeperi și sa distrugă bazele altora. Adevărat, ei au plătit sa aibă acces la chestiile de genul dar am fi ok ca și restul sa aibă o șansă de a avea acces sa cumpere. De la mine ai un: Îmi pare rău.
 9. Salut. Factions a fost și va fii doar de 1.8+. Aceasta propunere are și părțile lui bune dar și părțile lui rele. Hai sa începem cu părțile bune. Ar fii mai interesant sa fie pe 1.12.2 deoarece partea de building ar fii mai frumoasa făcută de blocurile noi și ar da un aspect mai frumos. De cei cu hack uri nu o sa puteți scăpa, exista hackuri pentru 1.12.2 și cred ca nu i-ar dezavantaja loviturile pe care le dau ei. Pvp-ul este mai interesant pe 1.8 deoarece pe 1.12.2 trebuie sa stai destul de mult sa mănânci un măr dar ar fii un avantaj pentru inamic căci l ar putea omorâ mai repede. Din partea mea la aceasta propunere ai un: Îmi pare rău.
 10. Prenumele tău: Darius Vârsta: 15 ani ID Discord: TruckMaster#3688 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: am mai fost moderator discord, îmi place sa ma implic și sa ajut lumea cât de bine pot și sunt o persoana calma.
×
×
 • Create New...