Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

TruckMaster

Operator Minecraft
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About TruckMaster

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 10/27/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TruckMaster

  Factions Classic Report - zTheRolti

  Salut! Jucătorul va fii sancționat! Îți mulțumim ca ne-ai ajutat.
 2. TruckMaster

  Factions Classic Cerere UnBan

  Salut 123Deyu123! Te intelegem ca ai primit ban si esti suparat dar aici mai jos ai o dovada pentru care tu esti vinovat. https://imgur.com/gallery/usmA5rH Se vede acolo cum eu ti-am dat mute permanent pentru reclama canal ytb iar dupa ce am iesit de pe sectiune tu ti-ai dat unmute frumos si cand am intrat si mi-au spus playerii te-am banat pentru abuz. Daca mai ai niste nelamuriri te rog sa spui in acest topic. Multumesc.
 3. TruckMaster

  Factions Classic cerere unban

  Salut NoHack! Te intelegem ca esti suparat ca ai primit ban dar uite aici ai un video pentru care tu esti vinovat: Tu aveai multe spawnere iar dupa ce am discutat cu _PATZY_ am luat decizia de a te bana pentru chestia asta, toti care au facut bugul au spus ca "NoHackHere ne-a invatat bugul" Daca mai ai nelamuriri te rog sa il lasi mai jos in acest topic. Multumesc.
 4. TruckMaster

  Cerere Moderator-TruckMaster

  Nume real: Darius Varsta: 15 ani De ce doresti moderator forum: Personal îmi doresc moderator forum pentru a ajuta și partea de forum nu doar partea de minecraft și discord, pe forum stau mai tot timpul de pe telefon și verific din 30 în 30 de minute dacă cineva a făcut spamming. ID Discord: TruckMaster#3688 Cunostinte IPB: 60% Esti de acord cu cerintele impuse de comitetul executiv(Da/Nu): Da
 5. TruckMaster

  Factions Classic Cerere UnBan

  Salut Adrian. Te intelegem ca esti suparat ca ai primit ban pentru hack de la Kelvar. Dar uite aici ai dovada pentru care tu esti vinovat: Daca observi la inceput nu luai kb deloc. Iar pe la 0:20 ai inceput sa te activezi cu kill-aura. Daca ai niste neclarificari te rog sa raspunzi aici. Multumesc.
 6. TruckMaster

  Factions Classic Unban

  Salut da3vo! Inteleg ca esti suparat ca ai fost banat pentru motivul "abuz bug". Aici mai jos ai dovada pentru care tu ai fost banat: https://imgur.com/gallery/Pw77dEJ Se observa acolo cum era un beacon de pe ah si bugul cu /ah doar tu puteai sa il faci caci bugul nu poate fii facut daca playerul nu da sa isi ia item-ul inapoi. Daca ai si alte nelamuriri te rog frumos sa-mi raspunzi in acest topic. Multumesc
 7. TruckMaster

  Propunere bedwars

  Aceasta poțiune a fost adaugăta ca playerii sa aibă o șansă să distrugă patul unei echipe într-un mod silențios. Nu ii vad sensul acestei propuneri.
 8. TruckMaster

  Global Propunere Global

  Salut! Fiecare player se joaca pe ce secțiune dorește el, ar fii o chestie inutila dar și o chestie bună, de exemplu se deschide un mini-game nou iar unele persoane nu sunt pe serverul de discord și ar fii bine sa se trimită o alerta. Dar din partea mea ai un:
 9. TruckMaster

  Factions Classic Unban

  Salut! Aici ai dovada pentru care tu ai luat ban. https://imgur.com/gallery/Pw77dEJ succes.
 10. TruckMaster

  Prezentare Regele24

  Succes! Daca ai probleme pe server nu ezita sa contactezi un Administrator.
 11. TruckMaster

  Factions Classic cerere unban

  Salut! Aici ai dovada video in care TU aveai 10 stackuri de spawnere, acum cateva zile ne-am mirat de unde aveai tu o gramada de spawnere si am aflat intamplator de la NomitoLegenda ca tu ai facut itemele cu bug-ul de pe /ah.
 12. TruckMaster

  Propunere Global

  Salut! Mie nu mi se pare chestia asta normala, toata lumea s-ar plange ca a primit ban ca nu a dat itemele unui staff si vor incepe scandalurile+ ca puteti chema un operator+ pe sectiune sa vina sa ii ia din enderchest sau din inventar itemele de donator la care nu are acces. De la mine ai un:
 13. TruckMaster

  Propunere globala

  Salut! Nu cred ca ar fii ok sa se sanctioneze pentru "noob", pentru ca "noob" inseamna "slab" si nu ii ok sa sanctionam pentru ca l-a facut slab ca nu stie sa joace pvp sau a facut nu stiu ce. Sau cum a spus si qPandaa_ poate esti incepator si nu stii prea bine si vine unul care se joaca de 1000 de ani si il face noob ca nu stie, aici nu ar trebuii sa ii facem noobi ci sa ii incurajam si sa ii ajutam sa fie si ei "pro", sa aratam ca suntem niste oameni buni. Votul meu este:
 14. TruckMaster

  Factions Classic Cerere Unban

  Salut! Aici ai dovada pentru care ai luat tu ban! https://imgur.com/safgCD9 Bafta in continuare!
 15. TruckMaster

  Propunere forum

  Toți primiți gradul de VIP pe forum, când cineva i-a remove sau up manageri nu vor avea timp tot timpul sa sa schimbe sau sa scoată grade pe forum.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×