Jump to content

Geaniina03

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Geaniina03 last won the day on May 18

Geaniina03 had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutral

3 Followers

About Geaniina03

 • Rank
  Junior
 • Birthday 05/18/2003

Recent Profile Visitors

314 profile views
 1. Prenumele tău: Geanina Vârsta: 16 ID Discord: Geanina#6231 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: Consider că mă încadrez în cerințele date deoarece sunt foarte sociabilă, și imi place sa imi fac prieteni noi. Scriu corect gramatical, imi exprim ideile liber si incerc sa ajut si sa inteleg pe oricine imi cere ajutorul. In general sunt foarte empatica, încercând să ofer cel mai bun sfat si a fi de ajutor. De asemenea, sunt foarte încurajatoare, și sunt mereu online pentru a oferi sprijin. Am un program flexibil si sunt dispusă să ajut jucătorii aflați în nevoie.
 2. * Nick-ul tău: Jerm01 * Propunere: Propunerea mea consta in abilitatea de a putea cumpara cu scorul pe care il primesti diferite beneficii care sa te ajute in a castiga meciul. De exemplu, sa poti cumpara sanse de a deveni mai des murder/criminal/inocent, de a primi 2 gold in loc de unul sau de a avea sansa de a primi 2 sageti in loc de una in momentul cand primesti arcul. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Consider ca propunerea mea ar fi una benefica pentru jucatorii de Murder Mystery, si ca aceasta ar influenta si motiva playerii sa joace mai mult, si sa castige cat mai multe meciuri. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Propunerea ar fi utila pe sectiune deoarece sunt playeri care ar vrea sa ajunga in top kills, aici fiind de ajutor abilitatea de a cumpara sanse pentru a deveni mai des murder. * Subserver: Murder Mystery * Alte precizări: -
 3. Cred ca roller coasterul ar face mapa Park mai interesanta. Sunt sigura ca jucatorii s-ar distra, si totodata, s-ar folosi de acesta pentru a castiga. De la mine ai un XOXO.
 4. Dupa cum a zis si Alin, exista jucatori carora le-ar placea sa joace un astfel de minigame. Cu siguranta sectiunea ar fi jucata, deci, de ce nu? De la mine ai un . Bafta.
 5. O propunere interesanta. Nu doar ca playerii ar beneficia de pe urma votului, dar i-ar motiva sa voteze cat mai mult. XOXO.
 6. De cele mai multe ori nu poti construi din cauza gardienilor, iar asta face playerii sa nu mai joace. Sper ca pe viitor sa se rezolve problema. XOXO.
 7. Am facut si eu aceasta propunere. Inca sper sa fie aceptata pentru ca leaderboards-ul motiveaza jucatorii sa castige meciurile si sa faca cat mai multe kills.
×
×
 • Create New...