Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

1000cola

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

4 Followers

About 1000cola

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

922 profile views
 1. 1000cola

  Wipe?

  Si in plus , pe tn si pe Skynudel nu prea v-am vazut pe Spring , asa ca nu stiu de ce mai votati daca nu stiti despre ce e vorba.
 2. 1000cola

  Wipe?

  Pana decide un Administrator se plictiseste toata lumea de Spring
 3. 1000cola

  Wipe?

  De ce neaparat trebuie sa se adauge ceva nou? De exemplu cand s-a dat wipe pe skyblock air nu s-a adaugat nimic, iar de ce sa fie decizia unui administrator daca noi , comunitatea ne jucam cel mai mult acolo?
 4. 1000cola

  SkyBlock Spring Reclamatie

  Numele tău:1000cola Numele reclamatului: Un Operator/Manager de pe Skyblock Spring Motivul reclamatiei:Mi s-au luat kiturile destroyer din enderchest eu avand kit-ul Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/6JnJlPd Descrierea incidentului: Am intrat pe server si am gasit enderchestul aproape gol. Data și ora incidentului: Nu stiu sigur , s-a intamplat cand nu eram eu on.
 5. 1000cola

  Wipe?

  * Nick-ul tău: 1000cola * Propunere: Sa se dea wipe pe Skyblock Spring. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Lumea care s-a plictisit deja de Skyblock Spring va gasi acum o noua oportunitate sa se reapuce. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar da o sansa sectiunii Skyblock Spring sa revina in forta cu multi playeri noi. * Subserver: Skyblock Spring * Alte precizări: Daca nu acum macar in viitorul apropiat
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×