Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


xDarkEvil_

Members
 • Content Count

  510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

xDarkEvil_ last won the day on July 9

xDarkEvil_ had the most liked content!

Community Reputation

86 Good

5 Followers

About xDarkEvil_

 • Rank
  Designer Gamster
 • Birthday 04/04/2003

Recent Profile Visitors

2,523 profile views
 1. Ma asteptam la ceva mai bun de la tine, nu, nu este ceva neaparat de rau. Poate o sa pricepi unele chestii ce iti voi spune, daca lasi ogoliul (daca ai) si vei incerca. In primul rand, fontul nu este bun, deloc, asezarea lui la fel. In al 2-lea rand Joker nu este taiat bine, nici plasat, trebuia sa intri in editare 3D si sa ii pui piciorul un pic mai in spate, se vede ca nu este pe scara, si nici nu poti spune ca voia sa coboare , de aceea se vede asa, daca era asa trebuia sa ii pui piciorul mai jos, mergea un gradient de alb-negru pe soft , o opacitatea un pic mai micuta, niste sharp pe el si la fel sa ii schimbi pozitia, poza din spate cu "univers" nu prea se potriveste , mergea ori pe opacitate mai mica, ori , deloc , prea multe flaresuri (nuj daca am zis bine) +ca acela de la bec nu este pus chiar asa de bine , trebuia mai micut. Joker-ul mai micut un pic. La poza de mai sus , personajul trebuia un pic mai micut, brush-ul de pe mar la fel mai micut , sau un combo de flares , sharp mai mult , mergea in spate sa pui niste lupi si sa le faci ochii rosi . Trebuia sa lucrezi putin si la umbre , asta privind amandoua lucrarile. Mai ai nevoie sa lucrezi textul de la semnaturi/avatare, la fel, sharp pe ele , ultimul layer trb sa fie cu sharp, daca nu, uite arata cam blurat. Daca vrei vreodata sa imi ceri ceva parere/sfat , imi ai ds-ul, dm , te cunosc de mai mult timp.
 2. *Nick:Laurentiu *Lucrare: *PSD [OBLIGATORIU]:Daca este nevoie neaparat pot da dovada pe skype privat( live:vlaurentiu526 )
×
×
 • Create New...