Jump to content

VapeSMG

Moderator Minecraft
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Neutral

4 Followers

About VapeSMG

 • Rank
  Advanced
 • Birthday March 23

Recent Profile Visitors

573 profile views
 1. Salut,xMiniGun! Jucatorul reclamat a fost sanctionat conform regulamentului. O seara frumoasa!
 2. Numele tău: VapeSMG / Tiberiumatt Numele reclamatului: M16Lingurar Motivul reclamatiei:Abuz Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/sCaVqps https://imgur.com/a/BZon5mi Descrierea incidentului: Am intrat pe prison, iar M16Lingurar a inceput sa vorbeasca urat pe chat, dar pe contul VapeSMG nu aveam grad asa ca am intrat pe Tiberiumatt, pe care am grad si am putut sa ii dau mute , dupa ceva timp , acesta mi-a dat ban pentru abuz Data și ora incidentului:09.01.2021 ora 2:07
 3. Pai atunci cum aveai timp sa te uiti in inventar la iteme si dupa sa scrii si pe chat ca sunt garbage cand tu erai in lupta..?
 4. Pe acel screenshot se vede si chat-ul de mai sus si nu vorbeai cu nimeni, daca voiai sa ii spui unui prieten ca sunt iteme garbage, puteai sa ii spui in msg ca sa nu se faca vreo confuzie.
 5. Salut, ItsProGamer! Inteleg ca esti suparat si vrei mai multe detalii legate de sanctiunea primita! In imaginea de mai jos se vede cum ai scris "garbage" pe chat. Erai la pvp cand ai scris acest lucru si prin urmare m-a facut sa cred ca ai spus asta unui player. Sper ca te-am lamurit! Daca mai vrei sa adaugi ceva, poti face un reply la acest topic. O seara frumoasa in continuare!
×
×
 • Create New...