Jump to content

_ItsOnlyMe

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About _ItsOnlyMe

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aceasta imi este lucrarea https://imgur.com/t9gDEvk
 2. aceasta imi este lucrarea https://imgur.com/7fEAfvp
 3. Nick :_ItsOnlyMeVarsta : 12 aniDiscord :----_ItsOnlyMe-----#0503De cand lucrezi in PS? :Cateva saptamaniDe ce doresti sa inveti la scoala noastra? : Pentru ca vreau sa invat. Pe ce tipuri de lucrari vrei sa te focusezi? (Semnaturi C4D, Avatare, Logo-uri, Bannere etc.) : Avatare, semnaturiAlte mentiuni :
 4. Nume: _ItsOnlyMe Stock/tema: Femei Tip: GIF Dimensiune: 150x250 Text: Only Culoare text: Nu stiu.. ceva sa se asorteze. Watermark: Master Of Reach Culori predominante: Nu stiu.. ceva sa se asorteze. Alte detalii: Nush.. ceva frumos:))
 5. Prenumele tău: Marius Vârsta: 12 ani ID Discord: _ItsOnlyMe#0503 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: Ajut jucatorii, sunt activ pe server si avertizez jucatorii.
 6. Contra, banii se fac prea usor.. mai ales daca stai la evente.. mi se pare o propunere inutila cuz totusi e factions classic si trebuie sa fie mai hard
 7. Poti!. La inceput la installer poti sa adaugi moduri custom
 8. Contra, daca ar fi asa. Ar trebui ca itm din gm sa fie folosite. Asa ca un elite de la voi din f va poate face itm.
 9. Scuze ca ma bag.. dar labymodu mai nou are si o noua versiune cu reach / velocity. Sau la inceput cand instalezi labymod poti sa selectezi un mod cu reach din pc u tau
×
×
 • Create New...