Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


ÐǿPië †

Operator Minecraft
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ÐǿPië † last won the day on August 19

ÐǿPië † had the most liked content!

Community Reputation

22 Neutral

2 Followers

About ÐǿPië †

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 02/07/1999

Recent Profile Visitors

596 profile views
 1. Contacteaza-l pe Vlad pe Discord. HankyFace#0611
 2. Ai fost sanctionat corect, data viitoare ai grija cu cine te imprietenesti. Ban-ul ramane
 3. Ceaw echoscript. Jucatorul ghost911 n-a mai intrat de 3 zile pe Survival Classic deci nu stim cum sa dam de el, cu toate astea, nu prea avem ce-i face daca nu avem o dovada cu el facand fapta de care este acuzat. Nu prea putem sa-l sanctionam pe niste screenshot-uri in care ne prezinti ce ti-a fost distrus, noua ne trebuie niste dovezi mai puternice si clare, in care sa vedem ca el ti-a facut asta. In plus ca acolo unde ti-a fost grifat nu aveai protectie, pentru ca stiu ca eu te-am ajutat sa refaci ceea ce ti-a fost distrus, si ti-am distrus turnurile de cobble de pe care curgeau apa facute de un griefer. In fine, noi vom fi cu ochii pe el de acum inainte iar daca ai niste dovezi care arata ca chiar el a facut treaba asta te rog sa revii cu o alta reclamatie, iar el va fi sanctionat.
 4. Staff-ul nu raspunde de itemele pierdute, data viitoare fii mai atent. (Double post)
 5. Staff-ul nu raspunde de itemele pierdute, data viitoare fii mai atent.
 6. Bug-ul a fost remediat. Multumim ca ai anuntat..
 7. Salut Piitikot. Aveai un "Target Selector" activat care te facea sa te uiti si misti dupa persoana selectata, tu fiind AFK (Away From Keyboard) in timpul respectiv. Avand mod-ul activat te facea sa urmaresti persoana tintita, iar asta nu te lasa sa primesti kick de pe sectiune. Mai jos ai dovada mea.
×
×
 • Create New...