Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Zyblade

Members
 • Content Count

  340
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Zyblade

 • Rank
  Loyal

Recent Profile Visitors

1,280 profile views
 1. Zyblade

  Propunere Survival Games

  Nu ii vad rostul, pur si simplu nu te juca pe harta aia.
 2. Zyblade

  Propunere Skyblock

  W t f. Cum sa propui asa ceva si cu ce motiv anume? PvP-ul este ok asa cum este acum.
 3. Zyblade

  Propunere KitPvP

  I beg you, daca nu joci KitPvP, nu mai comenta la propuneri pentru sectiunea respectiva... Merita sa se mai adauge upgrade-uri, din cate stiu sunt pe drum, ar mai adauga diversitate si ti-ar da ceva de facut cu coin-urile.
 4. Zyblade

  Propunere Anti-Cheat

  Am impresia ca, cum o intelegi tu, nu o nimeresti, momentan anticheatul asta nu e nici in favoarea moaderatorilor nici in favoare hackerilor sau a jucatorilor legiti, e foarte pe minus, hituri nu se pun, te anunta ca are "hack" abia dupa ce ea kick si ala false-positive. Este imensa nevoie de unul nou, daca nici asta nu se poate, sincer mai bine se dezactiveaza complet.
 5. Zyblade

  SkyBlock Air UnBan key_gaming

  Comentati mult si aiurea, pozele la f3 nu dovedesc absolut nimic, exista nenumarate cheaturi care se pot baga oriunde in orice circumstante, nu mai comentati daca nu aveti vreo idee despre cum functioneaza hackurile.
 6. Zyblade

  Propunere Factions

  Chiar daca sanctiunea este putin exagerata, mai bine ar fi mers 30d -> perm (fiind un server mare), insa cred ca este o idee buna, fata de ceilalti. Ar ajuta foarte mult la "aplicarea" regulamentului, intr-un mod putin mai aspru, care chiar te pune sa te gandesti "Bai, daca folosesc hack iau ban 30 de zile", nu se mai pune problema de "hai ca e putin 24h". De asemenea, cred ca ar fi bine sa se aplice pe toate sectiunile, nu doar pe Factions, avand in vedere ca nu doar acolo sunt cheateri. Asa cum am spus, ar ajuta la aplicarea regulilor indreptate spre cheating. Chiar daca sanctiunea este exagerata si sugerez una mai mica, ca cea mentionata mai sus, de la mine ai:
 7. Zyblade

  Propunere GLOBALA

  Nu este absolut nicio nevoie de asa ceva. Nu inteleg de ce sa te complici atat, daca nu incalci regulamentul nu esti sanctionat, prin urmare nu iei mute, as easy as that.
 8. Zyblade

  Propunere GLOBALA

  Cei ce detin gradu' "ELITE" fara iteme din gamemode la [/warp pvp] Daca te-ai fi chinuit sa citesti propunerea ai fi putut observa ca nu se refera la scoatere accesului de la Eliti.
 9. Zyblade

  Propunere globală staff

  Pare fun, ar mai aduce niste diversitate si suna interesant, eu unul m-as distra
 10. Zyblade

  KitPvP Reclamatie speedhack

  Sanctionat.
 11. Zyblade

  KitPvP cheat

  Respectivul are deja ban.
 12. Zyblade

  Propunere Globala

  La momentul de fata este destul de *Cenzurat* optimizat si ar trebui sa fie schimbat:
 13. Zyblade

  Propunere GLOBALA

  O propunere interesanta, una care, chiar incearca sa schimbe un lucru ce trebuia adresat de ceva timp. La momentul actual, daca exista jucatori cu Elite la PvP te duci degeaba, ei si daca mor nu pierd iteme propriu-zis deoarece nu pot fi luate de pe jos ( https://imgur.com/a/2GeRoB9 ), tu ca jucator spargi iteme, seturi, potiuni, le pierzi, mori iar ei pot sa vina non-stop. Un aspect destul de "Pay 2 Win", care nu mi-a placut de cand a fost implementat. Asa cum am mai mentionat, o propunere utila, care poate schimba ceva. Votul meu este:
 14. Zyblade

  KitPvP hacker

  Sanctionat.
 15. Zyblade

  Cerere Semnatura Zyblade

  Nume: Zyblade Stock/tema: https://imgur.com/a/PATdKqh Tip: Semnatura Dimensiune: Sa mearga la semantura Text: LEGENDS Culoare text: Dark-Red Watermark: Gamster Culori predominante: La alegere Alte detalii: -
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×