Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


_David017

Manager Minecraft
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

_David017 last won the day on June 26

_David017 had the most liked content!

Community Reputation

30 Neutral

8 Followers

About _David017

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 04/17/2003

Recent Profile Visitors

1,098 profile views
 1. Sanctionat. Inchis.
 2. Reclamatul a fost deja sanctionat. Inchis.
 3. Sanctionat. Inchis.
 4. Reclamatul a fost deja sanctionat. Inchis.
 5. BlazeeHD a fost deja sanctionat iar Master2005 o sa fie sanctionat. Inchis.
 6. Sanctionat. Inchis.
 7. Reclamatul a fost deja sanctionat. Inchis.
 8. Sanctionat. Inchis.
 9. Sanctionat. Inchis.
 10. Sanctionat. Inchis.
 11. * Nick-ul tău: _David017 * Propunere: Sa se scoata toate kiturile si sa se lase doar unul fara armura si sabie de piatra, ca pe orice alt server de SoupPvP. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face sectiunea KitPvP mai jucata pentru ca nu ar mai fii jucatori care abuzeaza de toate kit-urile care au tot felul de abilitati. De ex : Vine X target tanc rusesc cu kitul dragon care iti da fire si pe la spate vine altcineva cu kitul assasins cu sabie de aur sharpness 22, sau cand faci 1v1 si se tot baga cate unu cu kitul timelord care-ti da slowness 22 ( cred ) sau cu kitul fisherman ca sa-ti dea cooldown la hits, ei o fac doar de troll, nu de alta si acest lucru devine enervant. * Subserver: KitPvP * Alte precizări: -
 12. 2:39 + iti dai seama ce tare ma oftic eu, nu voi de veniti sa-mi dati target pe niste cubulete pentru ca va dau ban cand jucati cu hack =))
 13. Sanctionat. Inchis.
 14. Jucatorul a fost deja sanctionat. Inchis.
×
×
 • Create New...