Jump to content

Italianul

Manager Minecraft
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Italianul last won the day on June 26

Italianul had the most liked content!

Community Reputation

23 Neutral

7 Followers

About Italianul

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 04/17/2003

Recent Profile Visitors

821 profile views
 1. Salut Scorreggino, inteleg ca esti suparat si ca vrei sa aflii mai multe despre modul in care ai fost banat. Mai jos gasesti dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat : https://youtu.be/iZzGZlxLCvE ( 3:19 ). si https://youtu.be/FWo1DBNNW6g ( 4:37 ). Daca ai si alte nelamuriri te rog sa raspunzi sub acest topic, multumesc.
 2. Salut Zirakith, inteleg ca esti suparat si ca vrei sa aflii mai multe despre modul in care ai fost banat. Mai jos gasesti dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat : 0:15+, se vede clar autoclicker-u. 3-4 cps-uri cu un singur click. Daca ai si alte nelamuriri te rog sa raspunzi in acest topic, multumesc. Apropo, filmarea este chiar a ta : https://www.youtube.com/watch?v=W29aRb1tQhc&feature=youtu.be
 3. Sanctionat. Topic inchis.
 4. Sanctionat. Topic inchis.
 5. Buna Alexia ! Ma bucur ca ai aplicat pentru Helper Discord ! Sa vedem : 1. Nu esti activa pe chat si nici pe voice. 2. Nu te-am vazut avertizand Moderatorii / Helperii Discord legat de jucatorii care incalca regulamentul. 3. Nu te-am vazut avertizand jucatorii care incalca regulamentul. 4. Motiv banal, nu-mi inspiri incredere. Imi pare rau dar de la mine ai : . Daca vei fi respinsa poti revenii cu o alta cerere peste o saptamana. Succes in continuare !.
 6. Salut George ! Ma bucur ca ai aplicat pentru Helper Discord ! Sa vedem : 1. Nu te-am vazut activ pe chat si nici pe voice. 2. Nu te-am vazut avertizand Moderatorii / Helperii Discord legat de jucatorii care incalca regulamentul. 3. Nu te-am vazut avertizand jucatorii care incalca regulamentul. 4. Motiv banal, nu-mi inspiri incredere. Imi pare rau dar de la mine ai : . Daca vei fi respins poti revenii cu o alta cerere peste o saptamana. Succes in continuare !.
 7. Salut Gabriel ! Ma bucur ca ai aplicat pentru Helper Discord ! Sa vedem : 1. Nu esti activ pe chat si nici pe voice 2. Nu avertizezi Moderatorii / Helperii Discord legat de jucatorii care incalca regulamentul. 3. Nu avertizezi jucatorii care incalca regulamentul. 4. Motiv ok, dar ai luat recent mute si ma face sa cred ca nu esti suficient de pregatit pentru aceasta functie. Imi pare rau dar de la mine ai : . Daca vei fi respins poti revenii cu o alta cerere peste o saptamana. Succes in continuare !.
 8. Reclamatii au fost sanctionati, multumim pentru reclamatie. Topic inchis.
 9. Buna Geanina ! Ma bucur ca ai aplicat pentru Helper Discord ! Sa vedem : 1. Esti activa pe chat si pe voice. 2. Avertizezi Moderatorii / Helperii Discord legat de jucatorii care incalca regulamentul. 3. Avertizezi jucatorii care incalca regulamentul. 4. Motiv ok, imi inspiri incredere. De la mine ai : . Daca vei fi respinsa poti revenii cu o alta cerere peste o saptamana. Succes in continuare !.
 10. Salut MiniGun, ma bucur ca ai aplicat pentru Helper Discord ! 1. Esti activ pe chat, mai rar pe voice dar se poate rezolva. 2. Avertizezi Moderatorii / Helperii Discord legat de jucatorii care incalca regulamentul. 3. Avertizezi jucatorii care incalca regulamentul. 4. Motiv ok, imi inspiri incredere. De la mine ai : . Daca vei fi respins poti revenii cu o alta cerere peste o saptamana.
 11. * Nick-ul tău: Italianul * Propunere: Adaugarea unui nou mini game, un fel de MMORPG. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai in primul rand ar fi singura sectiune de tip MMORPG de pe server. Sectiunea sa fie un fel de survival unit cu skyblock si sa aibe quest-uri si chiar o poveste. "Aventura" jucatorilor sa inceapa cu acestia care se "trezesc" intr-un mic sat unde vor avea unele dialoguri cu cativa sateni care au nevoie de ajutor ( de aici incep si quest-urile ) iar acestia pe dinafara satului o sa se confrunte cu animale salbatice, va trebuii sa si upgradeze din ce in ce mai mult echipamentul si sa-si procure cat mai multe materiale pentru a se putea duela cu bosi si alti jucatori. * Subserver: Global. * Alte precizări: -
×
×
 • Create New...