Jump to content

MrRedKnight

Manager Minecraft
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MrRedKnight last won the day on December 8 2018

MrRedKnight had the most liked content!

Community Reputation

19 Neutral

7 Followers

About MrRedKnight

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 04/17/2003

Recent Profile Visitors

674 profile views
 1. Reclamatul nu are hack. Topic inchis.
 2. Niciunul dintre jucatorii cu care te-ai batut nu prezinta vreo urma de hack iar tu vei fi sanctionat / sanctionata pentru autoclicker. Topic inchis.
 3. Nu te-am vazut activ nici pe chat si nici pe voice Nu te-am vazut ajutand jucatorii Nu te-am vazut avertizand moderatorii discord legat de jucatorii care incalca regulamentul Motiv ok dar nu-mi inspiri increderea suficienta Imi pare rau dar de la mine ai :
 4. Esti activ pe chat si pe voice Avertizezi moderatorii discord legat de jucatorii care incalca regulamentul Ajuti jucatorii Motiv ok, imi inspiri incredere De la mine ai :
 5. Esti activ doar pe chat, rar pe voice Esti toxic Ai luat ban pe serverul de discord Motiv banal Imi pare rau dar de la mine ai :
 6. Salut SMILE ! Inteleg ca esti suparat si vrei sa aflii mai multe despre modul in care ai fost banat. Mai jos gasesti dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat : 1:19 - 1:22 ; 2:03 - 2:06 ; 2:26 - 2:33 ; 3:09 - 3:15 Se vede clar aim assist-ul. Daca ai si alte nelamuriri te rog sa raspuni in acest topic, multumesc.
 7. Sancționați
 8. MrRedKnight

  KitPvP Hacker

  Sancționat
 9. Salut SMILE ! Inteleg ca esti suparat si vrei sa aflii mai multe despre modul in care ai fost banat. Mai jos gasesti dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat : Bataia incepe de la 0:24, se vede cum cel care filmeaza te bate lejer si prinde hiturile. 1:20 - 1:28 cu 0.25. 1:50 combo de 3.1 si se vede aim-u + 2 hituri in loc de 1 2:04 la fel Daca ai si alte nelamuriri te rog sa raspunzi in acest topic. Multumesc.
×
×
 • Create New...