Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

MrRedKnight

Operator Minecraft
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MrRedKnight last won the day on December 8 2018

MrRedKnight had the most liked content!

Community Reputation

16 Neutral

5 Followers

About MrRedKnight

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

546 profile views
 1. MrRedKnight

  KitPvP Ban Appeal

  Hi 2WU ! Here's the proof : Look at 0:03 - 0:05 and 0:41 - 0:43. If you have other questions please respond in this topic.
 2. MrRedKnight

  KitPvP Hax

  Reclamatul nu are hack.
 3. MrRedKnight

  FBI Cerere F.B.I

  1.Nume: MrRedKnight 2.Vârstă: 15. 3.ID Discord: David.#4945 4.De ce îți dorești FBI: Ca sa raidez bazele clanurilor, combaterea criminalitatilor, uciderea factiunilor ostile si mentinerea pacii in orasul GreenField. 5.Dovada cu voturile: https://imgur.com/a/Et94kQP 6.Dovada cu cererea in care ai fost acceptat ca si Politist/SWAT: 7.Ai citit regulamentul pentru facțiunea FBI? : Doresc FBI.
 4. MrRedKnight

  Propunere The Pit

  E prea mare cooldown-ul, mai ales cand te bati cu mai multi deodata. Il omori pe unu si sar alti 4 pe tine.
 5. MrRedKnight

  S.W.A.T Cerere S.W.A.T

  1.Nume: MrRedKnight 2.Vârstă: 15 3.ID Discord: David.#4945 4.De ce îți dorești S.W.A.T: Pentru a mentine pacea in orasul Greenfiled si pentru a distruge factiunile ostile. Ma consider destul de pregatit pentru factiunea S.W.A.T avand experienta necesara pentru a intretine o activitate si a face un raport cat mai bun. 5.Dovada cu voturile: https://imgur.com/a/ThpATE1 6.Dovada cu cererea in care ai fost acceptat ca si Polițist: 7.Ai citit regulamentul pentru facțiunea S.W.A.T? : Doresc S.W.A.T
 6. MrRedKnight

  Murder Mystery Cerere Unban

  Dupa cum am precizat in reclamatie, se vede cum intre minutele 4:39 - 4:41 fugi cu spatele. In videoclipul tau faci cu totul altceva, acolo sari, pe filmarea mea nu se vede cum sari si daca te invarteai cum ai spus tu ca ai facut ca sa ajungi mai repede la perete ti-ar fi scazut din viteza si ai fi ajuns intr-un timp mult mai lung. In poza am spus ca "nu am vazut sa se fi intors bara de la nume" ca sa-mi dau seama daca chiar te-ai intors sau nu, nu ca daca nu se invartea numele nu luam in considerare pentru ca in filmarea prezentata de tine se vede cum bara de la nume se intoarce iar la mine nu, chiar daca sunt blocurile alea in fata.
 7. MrRedKnight

  Murder Mystery Reclamatie MrRedKnight

  Salut WowGeo! Uite aici dovada care m-a facut sa cred ca ai hack. Intre 4:39 - 4:41 se pote observa viteza pe care o ai atunci cand mergi cu spatele. Daca ai si alte nelamuriri te rog sa raspunzi in acest topic.
 8. MrRedKnight

  Propunere Globala

  * Nick-ul tău: MrRedKnight * Propunere: Gamster sa fie compatibil cu versiunea 1.7.10 * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Parerea mea este ca ar marii experienta in pvp a multor jucatori. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar putea marii numarul de jucatori, acestia fiind atrasi de versiunea 1.7.10 prin care ar putea face un pvp cat mai bun. * Subserver: Global. * Alte precizări: -
 9. MrRedKnight

  Cerere Moderator Forum MrRed

  Nume real: David Varsta: 15 De ce doresti moderator forum: Am observat ca staff-ul de pe forum duce lipsa de membrii asa ca am decis sa aplic pentru Moderator Forum pentru ca imi place sa lucrez in echipa si sa ajut cat mai mult aceasta comunitate. ID Discord: David.#4945 Cunostinte IPB: 50% Esti de acord cu cerintele impuse de comitetul executiv(Da/Nu): Da.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×