Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


SanduK

VIP
 • Content Count

  732
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

SanduK last won the day on November 18

SanduK had the most liked content!

Community Reputation

156 Expert

6 Followers

About SanduK

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 09/19/2004

Recent Profile Visitors

2,266 profile views
 1. Deja au fost înregistrate 3 conturi de pe ip tau . Încearcă să cauți pe youtube cum sa schimbi ip pc-lui tau si vei putea face din nou 3 conturi
 2. Sorry . Here is Helper for Discord recruiting . https://www.gamster.org/forums/forum/338-recruiting/
 3. Google Translator . -> e buna idea ta sa afli in cat timp o sa poti lua rewardul de grad loyal . Ca nici eu nu stiu cand o sa îl primesc .
 4. sectiunea nu e pentru a face rost de grad free . E de a te distra . Plus dai de hackeri si tryharderi daca va fi cum zici tu .
 5. Salut Sva arată oke dar mai ai de invatat . Foloseste WM mai mic . Nu ar trebuii sa fie asa de vizibil . Blur decent si la text
 6. Nick-ul tău:SanduK * Propunere: Sa se adauge o comanda cu care te vei putea teleporta pe alta secțiune minigame fără să dai hub * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece nu ti ai lua mult timp sa dai hub si sa cauti secțiune respectiva si de multe ori mai intri din greseala pe alta secțiune. Sa se adauge o comanda de exemplu /go skywars ,bed wars sau The Pit . * Subserver:Global * Alte precizări:
 7. SanduK

  Propunere GTA

  E oke dar cred ca ar trebuii sa fie schimbat tot pluginul si daca va face asa nu vei putea arunca pe jos si ar trebuii sa se adauge trade .
 8. SanduK

  New Rank

  You have a model to .
 9. Sa se adauge doar kituri cu diferite sabii si armuri de exemplu full diamant si sabie de iron sau invers. Kiturile useless de exemplu miner nu prea toti îl folosesc . Si nu doar kitul ala . Sau kitul de fly e foarte folositor dar și enervant pentru inamici .
 10. E oke sa ai acces la head si dupa sa faci cu ele diferite case mai frumos facute pe înăuntru .
 11. De exemplu intru eu sau tu si faci in strike la killuri si foarte mare . După tine sar încă 5 deodată tu nu ai ce face si fugi , cazi in void , sau ucis de unul din ei ' cred ca ti ai enerva si ai zice ca nu e corect.
 12. Deci sa incep cu prima propunere sa se stakeze mai multe stackuri intr un block nu prea cred ca ar aduce ceva serverului . Si poate sa apara multe problema ca unul a pus 1 block de dmd si a pierdut alea 60 sau etc. 2) Nu cred ca ar trebuii sa apara cine da mai mult pentru un item îl ea . E oke cum este acuma îl pui pe Ah cine la cumparat ala la luat . 3)Elitra ar fi foarte op pe sky block deci nu are ce cauta la shop . O poti cumpara de la alti cu pretul lor .
 13. Update-ul se da cand e mapa prea încărcată sau dupa un anumit timp . Nu se da wipe ca tu dorești asa sau alti .
 14. Ps: Nu an dovedit ieri sa imi cer scz ca am luat ban foarte repede. Ps2: Nu stiam ca Vladut are cv cu varsta . Credeam ca e doar un mod de a lingusi pe cnv . De exemplu de la parinti, prieteni ,verișorii .
×
×
 • Create New...