Jump to content

SanduK

Members
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

SanduK last won the day on August 15 2018

SanduK had the most liked content!

Community Reputation

113 Expert

4 Followers

About SanduK

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 09/19/2004

Recent Profile Visitors

1,700 profile views
 1. Dc sa nu ei Downgrad daca abuzezi ? Nu conteaza cat costa gradul tau daca abuzezi ei downgrad sau nu vei mai avea acces la comanda
 2. E o idei foarte buna ca cactusi nu se prea gasesc in desert daca au mai trecut oameni pe acolo si trebuie sa umbli cu orele dupa ei .
 3. Cred ca ajunge Practice PvP pentru a te antrena 1 vs 1 cat si 2 vs 2 .
 4. E o idei foarte buna . Ar fi si mai oke daca ar arata toti jucatori in Tab care sunt in Meci nu toti jucatori care sunt on pe Sectiuni .
 5. Nu prea sunt Fan Asasins dar groape aia a ajutat multi oameni si va mai ajuta pe alti =D
 6. Bine gandit cat timp nu dai la nimeni itemul nu face nimic rau . Iti dau Xp infinit si iti faci altul in 5m e tot aia .
 7. Sky Wars sau Bed Wars sunt niste sectiune cu Oameni Straini si cu Prea Multi Hackeri unui din ei va dau voua target alti eu ban dar ei nu vor dispare nicaieri le dai doar un Motiv pentru care sa se joace .
 8. Este una dintre cele mai bune ideii si va fi 100 % Respinsa . Inainte trebuia sa votezi pentru WE acuma trebuie sa ai Vip nu toti is permit si tot asa iti poti sa inveti mai mult cu WE nu am gasit nici un servere cu WE Chiar si Premium Ar fi mai distractiv asa .
 9. A mai fost propusa propunerea odata
 10. Daca ar fi adaugat Leaderboard ar aduce la o abaterea prea mare de hackeri . Am umple doar serverul de hackeri si dupa singuri va plangeti dc nu e bun Pluginul sau dc nu avem Antik Killaura
 11. Nu e asa de usor cum voi ziceti . Server Non Premium toti se joaca cu hack si nu exista Anti Killaura =D Serverul deja are Plugin care dupa cum vad eu se ocupa destul de bine mai e nevoie de activitatea stafului .
 12. Cum a zis McBoy este o Comanda pentru a afla cine si ce grad are am aflat singur de ea azi .
×
×
 • Create New...