Jump to content

Bodygiard1

Operator Minecraft
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bodygiard1 last won the day on January 28

Bodygiard1 had the most liked content!

Community Reputation

46 Neutral

7 Followers

About Bodygiard1

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 10/19/2002

Recent Profile Visitors

847 profile views
 1. Salutare, cuvantul "slab" este unul foarte toxic. Doar managerii+ sanctioneaza pentru toxic. DangerWolf o sa piarda accesul la /mute, /unmute si /tempmute. Daca KillStreak mai are mute o sa primeasca unmute!
 2. Salutare, această ferme este considerată o micro ferma si un system anit-afk deoarece majoritatea playerilor o folosesc pentru a sta afk și farma în același timp. Ai fost sancționat corect.
 3. Ai primit răspunsul aici.
 4. Salutare, limbajul in intermediul privat(/msh, /w etc.) nu este sancționabil.
 5. Salutare, deoarece ai antecedente similare și foarte recente Staff-ul de față a decis să nu îți mai acorde o avertizare. Data viitoare ai grija ce limbaj folosești pe chat! Ai fost sancționat corect.
 6. Salutare, intr-un simplu google search cu cuvintele cold si minecraft am gasit un mic server de miencraft, cum a mentionat si colega mea mai sus, nu aceptam nici un fel de mentiune a unui server o sa primiti ban permanent. O zi buna!
 7. Salutare, jucatorul itzhorse_pvp o sa te rog sa ma contactezi pe discord sa primesti training : Bodygiard1#5033.
 8. Salut David109, in aceasta situatie ai fost sanctionat la o limita extrema, de acea stafful reclamat i sa tras atentia la aceasta sanctiune dar, sanctiunea fost acordata corect
 9. Salutare TrollBox, in situatia asta, Helperul de fata ar fi putut proceda intr-o metoda mai calma, dar a procedat corect. De asemenea daca o sa mai primesc dovezi care arata ca, comentezi deciziile staffului o sa fii sanctionat comform regulamentului, considera asta o avertizare!
 10. Salutare, ai fost sanctionat gresit, sanctiunea va fi stearsa, ne pare rau de intamplarea asta.
 11. Salutare, sancțiunea se va muta la una permanenta! O zi bună!
 12. Salutare, sancțiunea se va muta la una permanenta! O zi bună!
×
×
 • Create New...