Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Muduc

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Muduc last won the day on March 24

Muduc had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Muduc

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 12/26/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Muduc

  cerere avatar 1miruna

  Sper sati placa https://imgur.com/2Bmnapm
 2. Muduc

  Cerere Avatar

  Sper sati placa 1. https://imgur.com/DTSSMLs 2. https://imgur.com/K88opGb
 3. Muduc

  Propunere Joc Nou

  O idee geniala,sper sa se bage
 4. Muduc

  Problema Lobby

  Nume: ZokoZEW Sectiune: Lobby Problema: Vreau sa mi se stearga toate contruile dar sa ramana: JohnHax/TiXeLPvP/ZokoZEW/cretustefan111 Poze/Video: https://imgur.com/a/I4JBleA Alte detalii: Sper sa ramana conturile care le am cerut Vreau sa am o adoua sansa pe Gamter si fara hack.
 5. Muduc

  GTA Cerere un-ban-JohnHax

  Eu aveam LSD am bauto si dupa anm iesit afara si ti sa blocat putin si a aparut ca m-am dus cu speed repede se mai intampla asa ceva.
 6. Muduc

  GTA Cerere un-ban-JohnHax

  Vreau sati spun ca foloseam LSD
 7. Muduc

  Factions Classic Cerere Unban in Lobby

  Scuze ca ma bag dar nu ai respectat regulamentul. Dacă ați fost banat pentru: reclamă, daune aduse serverului sau de unul dintre administratori, cererea va fi respinsă fără alte precizări.
 8. Muduc

  Propunere GTA

  Poti sa te duci sa vezi ce constructii fac alti/te inspiri de la ei epntru a face si tu acest lucru sau mai diferit. Si un alt motiv anume.
 9. Muduc

  GTA Cerere un-ban-JohnHax

  Numele pe server: JohnHax Data și oră banului: 07.03.2019/ 23:03 Poză/Filmare: https://imgur.com/a/GchCAD0 Motivul banului: 2-2 hack Cine ți-a dat ban?: xMiniGun Subserver: GTA Alte precizari: Terog xMiniGun recunosc ca aveam hack terog nu se va mai intampla promit terog frumi ai incredere.
 10. Muduc

  Reclamatie HarmlessV2

  Numele tau: JohnHaxNumele reclamatului: HarmlessV2Data și ora: 07.03.2019/ 22:24Dovada(poza/video): https://imgur.com/a/0ucQ8nKMotivul & descriere: Eu ceream bani inapoi de la un dealer si am scris de 2 ori si dupaa mi a dat mute.Alte adăugari: Nu.
 11. Muduc

  Reclamatie SlyRaccoon/Dealer

  Numele tau: JohnHaxNumele reclamatului: SlyRaccoonData și ora: 07.03.2019/ 22:23Dovada(poza/video): https://imgur.com/a/TukZnddMotivul & descriere: Eu am vrut sa cumpar 20 heroine si dupa 5 minute il intreb: sunt gata heroinele si el raspunde: nu imd am uitat si dupa ce au fost gata mi a spus sa i dau 40k si el a facut o greseala dupa ii dau 15k si ii cer heroinele dar el imi da Heroina 2/Marijuna 8/LSD 4/Cocaina 7 si dupa ii cer bani inapoi nu vrea si dupa i-am spus ca ai post si el a recunoscut ca nu a mai facut raport de mult: deci nu mai are ce cauta in dealer dece il mai tineti nu inteleg aceasta este vina la leader pentru ca nu i-a dat remove.Alte adăugari: Remove SlyRaccon
 12. Muduc

  Reclamatie DeontePvP

  Numele tau: DragonSNumele reclamatului: DeontePvPData și ora: 05.03.2019/16:47Dovada(poza/video): P/S am gresit numele defapt era DeontePvpMotivul & descriere: Eu faceam trap cu /tpahere-+kill si vine DeontePvP cu armura si cu god la mine si il filmez.Alte adăugari: Sper sa ia doar o avertizare. el nu stia bine ca a intrat in vip
 13. Muduc

  Propunere skyblock air

  Motive mai sus!
 14. Muduc

  Propunere GLOBALA

  E buna ideea deoarece playeri stau 1-2 ore pentru 2 seturi
 15. Muduc

  Propunere prison

  Motive mai sus.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×