Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Duncan2003

Manager Minecraft
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Duncan2003

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

206 profile views
 1. Duncan2003

  GuildWars Cerere Unban

  Totusi, am mai "procesat" situatia intr-un fel sau altul si am ajuns la concluzia ca sunt sanse mari ca ceea ce spuneti voi sa fie adevarat, adica sa nu fi avut timp suficient pentru a va sterge home-urile. Va voi da unban acum. Imi pare rau pentru deranjul creat, greseala mea. Rezolvat. Inchis.
 2. Duncan2003

  GuildWars Cerere Unban

  Salut, apreciez cererea de unban pe care ai facut-o. Nu stiu exact ce sa spun despre faza cu "fosta baza", insa cand am verificat eu, baza era a breslei Variares, iar voi sunteti in breasla Valhala. Pako2k18 a spus si el pe chat dupa ce ati luat ban ca a stat cateva minute ca poate va stergeti home-urile sau ceva de genul, peurma m-a contactat. Am verificat, iar voi aveati sethome acolo. Video:
 3. Duncan2003

  GuildWars Reclamatie Pako

  Salut. Ban-ul trebuia sa fie permanent si asa il ai, iar ban-ul nu este aiurea. Nu cred ca este ceva legit jump-ul din acest videoclip: Intrucat exista dovezile necesare in legatura cu ban-ul primit, reclamatia este respinsa si inchisa. Totusi, multumesc pentru timpul acordat, iar daca mai ai alte nelamuriri, ma poti contacta pe Discord: Duncan2003#8541
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×