Jump to content

Duncan2003

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

4 Followers

About Duncan2003

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

400 profile views
 1. Salut! Pentru inceput, doresc sa iti zic ca nu te-am vazut activ deloc nici pe voice si nici pe chat. Dar, am o banuiala ca de fapt voiai sa aplici pt Helper pe Survival, pt ca in titlu ai mentionat si Survival-ul. Daca am dreptate, atunci ai gresit rubrica. Pentru cereri staff Minecraft, intra la Recrutari. Insa, pentru Helper Discord, nu esti pregatit. De la mine ai CONTRA, iar daca chiar iti doresti aceasta functie, de a face parte din Staff-ul Discord, te sfatuiesc sa ai activitate pe voice si chat. Succes!
 2. Salut! Cum au spus si colegii mei mai sus, nu esti activ pe canalele text. Eu personal nu te-am vazut deloc. Pe voice te mai vad activ, dar sincer, nu mi se pare ca este suficient. Daca chiar iti doresti aceasta functie, demonstreaza-ne prin activitate, ajuta jucatorii, lucruri de genul. Implica-te. Imi pare rau, dar de la mine ai CONTRA. Succes
 3. Neata, Emy! Pentru inceput, vreau sa spun ca ma bucur ca ai aplicat pentru aceasta functie. Din ce am observat, esti activ pe chat. Te-am vazut si pe voice, dar, mi se pare ca mai mult stai pe canalele staff, adica poti incerca totusi sa stai putin mai mult si pe cele publice. Motivul consider ca este unul foarte bun si zic eu ca se observa ca iti doresti aceasta functie. De la mine ai PRO si iti urez succes!
 4. Salut, Robert! Imi pare rau sa te anunt, insa, pentru a face o cerere de Helper Discord, trebuie sa ai activitate. Din ce vad, tu abia ai intrat pe server, nu ai nici macar un mesaj. Pe langa asta, motivul este unul banal. De la mine ai CONTRA. Daca doresti aceasta functie, iti sugerez sa faci activitate mai intai, atat pe canalele text cat si pe cele voice. Succes!
 5. Salut, Florentin! Imi pare rau, insa nu te vad activ nici pe chat si nici pe canalele voice, iar pe langa asta, motivul poate sa fie unul mai bun. Raspunsul meu este CONTRA. Iti sugerez sa ai o activitate mai mare, atat pe voice cat si pe canalele chat. Succes!
 6. Salut, Alin! Am vazut ca esti activ pe camerele voice in special, insa, nu te-am prea vazut pe cele text, ceea ce zic eu ca "te trage in jos". Insa, motivul pentru care iti doresti aceasta functie consider ca este unul bunicel. Totusi, imi pare rau, dar raspunsul meu este CONTRA. Succes pe viitor si te-as sfatui sa fii mai activ si pe canalele text!
×
×
 • Create New...