Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Duncan2003

Manager Minecraft
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

3 Followers

About Duncan2003

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

288 profile views
 1. Duncan2003

  Cerere moderator discord Ana

  Salut! Din ce am vazut, stai destul de mult pe text si pe voice, insa din ce am mai auzit cand mai stateam si eu pe voice, cum a pus si Bogdan, mai suflai, ceea ce este cam deranjant. Imi pare rau, insa de la mine ai un contra. Succes!
 2. Duncan2003

  Cerere moderator Costi

  Salut! Imi place motivul mentionat de tine, mi se pare unul destul de "puternic", daca pot spune asa. De asemenea, te-am vazut activ pe #discutii, chiar foarte activ as putea spune, pe langa faptul ca de multe ori esti unul dintre cei care ne da mention atunci cand o regula este incalcata. De la mine ai un pro. Bafta!
 3. Duncan2003

  Cerere Moderator Discord

  Salut! Din ce am vazut, incerci sa fii activ pe canalele text, in special pe #discutii, de voice nu stiu exact ce sa spun. Insa, imi pare rau, inca nu consider ca esti pregatit pentru aceasta functie, dar daca vei continua cu activitatea pe care o ai, poate chiar ceva mai ridicata, consider ca vei avea o sansa in viitor. Contra. Succes!
 4. Duncan2003

  Cerere Moderator Discord- BOBOBO

  Salut! Din ce am vazut, cum a spus si Stefan, ai avut o perioada de inactivitate, nu ai mai avut activitatea pe care o aveai inainte, insa, consider ca inca ai o activitate decenta. Pe langa asta, ai vechime, ai mai avut aceasta functie in trecut si anunti membrii actuali din staff-ul Discord-ului daca o regula este incalcata, ceea ce ma face sa iti ofer un "pro". Bafta!
 5. Duncan2003

  Cerere Moderator =Emy=

  Salut! Motivul acordat de tine este unul fain, imi place, insa, consider ca inca nu esti pregatit pentru aceasta functie. In plus, eu personal nu te-am vazut destul de activ pe #discutii sau pe alte canale, de voice sincer nu stiu, poate esti acolo activ, insa pe cele text nu te-am prea vazut. Imi pare rau, insa de la mine ai contra. Succes!
 6. Duncan2003

  Guildwars Propuneri

  Salut, apreciez propunerile facute de tine. Primele 3 propuneri sunt scoase din calcul inca de la inceput, deoarece trebuie rescris plugin ul pentru a putea fi 2 regi intr o breasla si pentru a putea redenumi o breasla, intrucat nu sunt optiuni deja implementate, iar faza cu gm1 nu va fi adaugata, intrucat ar fi un avantaj destul de mare, pe langa accesul la fly, comanda la care numai membrii staff au acces. Restul, le voi lua in considerare. Inchis.
 7. Duncan2003

  Propunere GuildWars

  Salut, apreciez propunerile facute. Ceva ce nu stiu cat de usor ar putea fi implemetat, este vanzarea key urilor, intrucat cum s a mentionat si mai sus, au acel "@nume". In rest, am sa iti iau propunerile in considerare. Inchis.
 8. Duncan2003

  Propunere GuildWars

  Salut, apreciez propunerile facute de tine, o parte dintre ele le voi lua in considerare. Inchis.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×