Jump to content

Duncan2003

Manager Minecraft
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Duncan2003


 1. Salut! Din cate am observat, esti activ atat pe voice cat si pe canalele text, avertizezi staff ul Discord cand cineva incalca regulamentul si incerci sa ai o relatie buna cu toti din comunitate. Pe langa asta, am observat ca ajuti si motivul e unul bun.

  PRO


 2. Salut! Pentru inceput, doresc sa iti zic ca nu te-am vazut activ deloc nici pe voice si nici pe chat. 

  Dar, am o banuiala ca de fapt voiai sa aplici pt Helper pe Survival, pt ca in titlu ai mentionat si Survival-ul. Daca am dreptate, atunci ai gresit rubrica. Pentru cereri staff Minecraft, intra la Recrutari. 

  Insa, pentru Helper Discord, nu esti pregatit. De la mine ai CONTRA, iar daca chiar iti doresti aceasta functie, de a face parte din Staff-ul Discord, te sfatuiesc sa ai activitate pe voice si chat. Succes! 


 3. Salut! Cum au spus si colegii mei mai sus, nu esti activ pe canalele text. Eu personal nu te-am vazut deloc. Pe voice te mai vad activ, dar sincer, nu mi se pare ca este suficient.

  Daca chiar iti doresti aceasta functie, demonstreaza-ne prin activitate, ajuta jucatorii, lucruri de genul. Implica-te. 

  Imi pare rau, dar de la mine ai CONTRA. Succes


 4. Neata, Emy! Pentru inceput, vreau sa spun ca ma bucur ca ai aplicat pentru aceasta functie. 

  Din ce am observat, esti activ pe chat. Te-am vazut si pe voice, dar, mi se pare ca mai mult stai pe canalele staff, adica poti incerca totusi sa stai putin mai mult si pe cele publice. Motivul consider ca este unul foarte bun si zic eu ca se observa ca iti doresti aceasta functie. 

  De la mine ai PRO si iti urez succes! 

  • Like 1

 5. Salut, Robert! Imi pare rau sa te anunt, insa, pentru a face o cerere de Helper Discord, trebuie sa ai activitate. Din ce vad, tu abia ai intrat pe server, nu ai nici macar un mesaj. Pe langa asta, motivul este unul banal. De la mine ai CONTRA.
  Daca doresti aceasta functie, iti sugerez sa faci activitate mai intai, atat pe canalele text cat si pe cele voice. Succes!


 6. Salut, Florentin! Imi pare rau, insa nu te vad activ nici pe chat si nici pe canalele voice, iar pe langa asta, motivul poate sa fie unul mai bun. Raspunsul meu este CONTRA.
  Iti sugerez sa ai o activitate mai mare, atat pe voice cat si pe canalele chat. Succes!


 7. Salut, Alin! Am vazut ca esti activ pe camerele voice in special, insa, nu te-am prea vazut pe cele text, ceea ce zic eu ca "te trage in jos". Insa, motivul pentru care iti doresti aceasta functie consider ca este unul bunicel. Totusi, imi pare rau, dar raspunsul meu este CONTRA.
  Succes pe viitor si te-as sfatui sa fii mai activ si pe canalele text! 🙂


 8. Salut! Ideea ta mi se pare utila, chiar daca nu cred ca numele real ar putea aparea in tabel asa usor, doar daca se baga o comanda pt a iti pune si numele real. Cred ca propunerea ta este utila, pentru ca am putea verifica mai usor jucatorii, cum ai spusbsi tu. 

  Prin urmare, votul meu este PRO. 


 9. Salut! Nu te-am vazut activ pe canalele voice sau pe cele text. Pe langa asta, motivul mi se pare unul slab, care nu prea arata asa de bine de ce iti doresti aceasta functie.
  De la mine ai Contra. 
  Te-as sfatui sa incerci sa fii mai activ pe viitor atat pe canalele voice cat si pe cele text. Succes!


 10. Salut! Din ce am observat, esti destul de activa, in special pe canalele de voice. Eu personal te incurajez sa fii si mai activa pe canalele text decat esti acum, deoarece, consider eu ca poti mai mult decat acum. In afara de asta, pot spune ca motivul mentionat de tine este unul care mie mi se pare bun. 
  Prin urmare, raspunsul meu este Pro. Succes!


 11. Salut! Pentru inceput, faptul ca ai 13 ani nu ne impiedica sa iti dam raspunsuri pozitive dar nici raspunsurile negative nu sunt excluse, deoarece cel mai mult conteaza activitatea pe care o ai si daca respecti regulamentul. Daca ajuti jucatorii, esti activ atat pe canalele text cat si pe cele voce si respecti regulamentul, ne arati ca iti doresti cu adevarat aceasta functie. Insa, eu nu te-am vazut facand activitate pe chat-uri sau pe canalele voice. 
  De la mine ai :contra:
  Daca vei fi respins, poti sa faci o alta cerere peste 7 zile, timp in care ai putea incerca sa arati ca iti doresti cu adevarat aceasta functie. Succes!

  • Like 1

 12. Salut, apreciez propunerile facute de tine. 

  Primele 3 propuneri sunt scoase din calcul inca de la inceput, deoarece trebuie rescris plugin ul pentru a putea fi 2 regi intr o breasla si pentru a putea redenumi o breasla, intrucat nu sunt optiuni deja implementate, iar faza cu gm1 nu va fi adaugata, intrucat ar fi un avantaj destul de mare, pe langa accesul la fly, comanda la care numai membrii staff au acces. 

  Restul, le voi lua in considerare. 

  Inchis. 


 13. Salut, apreciez propunerile facute. Ceva ce nu stiu cat de usor ar putea fi implemetat, este vanzarea key urilor, intrucat cum s a mentionat si mai sus, au acel "@nume". 

  In rest, am sa iti iau propunerile in considerare. 

  Inchis. 


 14. Salut, multumesc pentru propunerea facuta.
  Desi ai facut-o de ceva timp, abia acum iti raspund la ea, intrucat am avut o perioada de inactivitate.
  Am in plan sa fac daily quests inca de cand am facut seria de quest-uri, cea pentru minerit si cea pentru padurar, insa nu am apucat sa o fac plus ca nu am avut prea multe idei de quest-uri, insa iti multumesc din nou pentru propunerea facuta, urmeaza sa fie facute.
  Acceptat. Inchis


 15. Salut, multumesc pentru propunerea facuta.
  Desi ai facut-o de ceva timp, abia acum iti raspund la ea, intrucat am avut o perioada de inactivitate.
  Ceea ce pot spune este ca, propunerea ta este una foarte faina si o apreciez si am luat-o in considerare, multumesc din nou pentru ca ea.
  Inchis.


 16. Salut, am discutat cu XDemonzX si se poate observa si in screenshot-ul tau ca tu l-ai atacat.

  Nu erati la /warp PvP, erai in salbaticie. XDemonzX era deja in aer dupa ce tu te-ai intors acolo. In respectivul moment, XDemonzX a pus putin jocul in bara, deoarece trebuia sa faca altceva, iar in timpul de cateva secunde in care a pus jocul in bara, el zbura iar tu l-ai atacat cand te-ai intors acolo. Din ce am inteles, cand a revenit si-a scos fly-ul si te-a omorat cu pumnul, adica legit, fara sa faca abuz.

  Am uitat sa mentionez ca in al doilea screenshot se poate observa ca ai luat damage, pe care cel mai probabil l-ai primit de la enchant-ul armurii.

  Daca doresti sa mai adaugi ceva, ma poti contacta pe Discord: Duncan Le Xmas Edition#0069

  Inchis.


 17. Salut, imi pare rau de deranjul avut, insa, cum ti-am explicat si pe server: acest bug nu este intentionat.

  Nu era abuz de comenzi, intrucat alti jucatori il vedeau pe Pako2k18 in tab, iar pe perioada discutiei, am verificat daca are vanish sau nu. Nu avea

  Cum ti-am explicat si pe server, acest bug nu il faci intentionat. Pur si simplu se intampla ca unii jucatori sa nu te vada, sa fii invizibil pentru unii jucatori, ca si cum ai sta pe /vanish, desi nu o faci. Nu stiu ce cauzeaza acest bug, dar stiu sigur ca nu il poti face intentionat. Este ca un bug de pierdere al itemelor.

  In caz de ai alte intrebari, ma poti contacta pe Discord: Duncan Le Xmas Edition#0069

   

  Inchis.


 18. Salut. Ban-ul trebuia sa fie permanent si asa il ai, iar ban-ul nu este aiurea. Nu cred ca este ceva legit jump-ul din acest videoclip: 

  Intrucat exista dovezile necesare in legatura cu ban-ul primit, reclamatia este respinsa si inchisa. 

  Totusi, multumesc pentru timpul acordat, iar daca mai ai alte nelamuriri, ma poti contacta pe Discord: Duncan2003#8541

  :respins::tc:


 19. Salut, imi place propunerea ta, mi se pare chiar super ok.
  Sunt suficienti membrii staff noi care "sufera" din cauza jucatorilor care nu ii pot ajuta. Da, eu zic ca e ok daca un membru staff da mute 1h de exemplu in loc de 30m, un jucator sa ii spuna in /msg sau pe /helpop, ori sa il intrebe daca nu era mai indicat 30m, ceea ce nu ar insemna admin-hunt. Insa, sunt jucatorii (asa cum ai spus si tu) care incep cu amenintarile legate de "locul" in staff.

  :pro:

   

  • Like 1
×
×
 • Create New...