Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Kissame

Admin Minecraft
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About Kissame

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kissame

  Factions OP mda

  Salut faceam pvp pe versiunea de 1.12 si mna... pvp-ul era de 1.8 m-a scos pt 2 secunde si am intrat iar , daca voiam sa ies de pe server nu ma mai conectam tu stateai intentionat sa iei hituri de la mine pt ca filmai , voiai sa ma prinzi de hack pt ca multi ma acuza si eu aveam si 1+3 reparate , aveam motiv sa fug de tine? Pur si simplu m-a scos si am intrat in mai putin de 5 secunde.
 2. Kissame

  Factions OP mnu

  Salut deci ca sa intelegi si tu eu sunt staff si pe Survival Classic si trebuie sa stau on cu versiunea de 1.12 si eu faceam pvp de 1.8 la un anumit numar de cps ma scoate , avand in vedere ca eu aveam 1+3 reparate nu aveam dc sa fug de tine , ai vazut ca m-am conectat instant , daca voiam sa ies nu ma mai conectam!
 3. Kissame

  Factions OP Politia staffului : Kissame

  Salut https://imgur.com/ZGPsI5M poftim dovada
 4. Kissame

  Survival Classic Cerere unban Survival

  Salut poftim dovada Atat am de spus
 5. Kissame

  Survival Classic reclamatie

  Sincer nu cred ca e motiv de reclamatie asta , nu am spus ca iti voi da EU target sa te amenint , pana la urma urmei eu ti-am spus ca nu vei avea sanse acolo deoarece TeIubesc32 este cel mai bun la pvp si participa , mi-a si spus ca daca vei participa vei avea target , iar eu ti-am spus ca vei avea target ca asa mi-a zis el. Daca iti spuneam ca ''O sa iti dau target'' era ceva , si nici asa , eu doar am spus o chestie pe care tu ai interpretat-o in felul tau. Asta am avut de zis.
 6. Kissame

  Survival Classic Mute degaba

  Ocean , din dovada ta se vede ca ai scris asta deoarece se vad sagetile de dupa numele tau , normal se vede dupa ss-ul pe care il pun acum https://imgur.com/SCdw6Db Se vede ca la CeVorbestiMa nu arata sagetile de dupa nume. (Am facut test)
 7. Kissame

  SkyBlock Air Reclamatie Ocean_

  Numele tau: Kissame Numele reclamatului: Ocean_ Motivul reclamatiei: Abuz de grad Dovada video/poza: https://imgur.com/HTsTlOi Descrierea incidentului: Eram pe server si respectivul se dadea mare pe chat ca nu rezistam versus el la pvp , cand am sarit era 1000cola jos la pvp si atunci am apucat sau dau 10 hituri maxim si am primit kick pentru hack1/2 Data si ora incidentului: 10.11.2018 , 20:55
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×