Jump to content

Gunişor

Operator Minecraft
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Gunişor last won the day on November 27 2018

Gunişor had the most liked content!

Community Reputation

21 Neutral

3 Followers

About Gunişor

 • Rank
  Loyal
 • Birthday December 13

Recent Profile Visitors

1,021 profile views
 1. 1.Nume: xMiniGun2.Vârstă: 13 ani 3.ID Discord: xMiniGun#74804.De ce îți dorești Terrorist: Pentru ca vreau sa redevin o amenintare a orasului Greenfield, asa cum am fost mereu.5.Dovada cu voturile: https://imgur.com/a/0WUZIDq6.Dovada cu uciderile: https://imgur.com/a/0WUZIDq7:Ai citit regulamentul pentru facțiunea Terrorist? : Doresc Terrorist.
 2. Ai peste 100 de postari, nu incalci regulamentul forumului, te-am vazut putin ca te ocupi de posturi, esti activ pe forum si am incredere in tine. Succes amice.
 3. Up. Imi pare rau ca dau up dar nu mi-a raspuns nimeni timp de 22 zile
 4. 1.Nume: xMiniGun2.Vârstă: 13 ani3.ID Discord: xMiniGun#74804.De ce îți dorești NewsReporter: Parerile sincere : Nu prea am ce face , vreau sa retraiesc momentul fiind NewsReporter si ca sa-mi pot face datoria.5.Dovada cu voturile: https://imgur.com/a/HcltoxH6.Ai citit regulamentul pentru facțiunea NewsReporter? : Doresc NewsReporter
 5. Deoarece ar fi inutil sa se adauge un astfel de grad , jucatorii ce detin acest grad nu au cum sa aibe bani infiniti si iteme infinite ca altfel s-ar abuza (sectiunile ar fi mai usoare, in sensul ca ar fi mai usor sa castigi iteme). Eu zic ca mai bine este cum este acum, oricum eventurile vin la momentul lor
 6. Ai picat la test. Mult noroc data viitoare!
 7. Ia gandeste-te putin : Unii jucatori joaca cu hack , primesc ban si dupa nu se mai joaca (poate). Aceste reguli exista pentru a le arata jucatorilor ca nu ajung nicaieri daca joaca cu hack ; sau daca este un jucator legit si primeste ban permanent , toti jucatorii ar putea fi banati si asa se pierd jucatorii . Daca s-ar accepta propunerea am avea de suferit. Uite de asta nu sunt de acord cu propunerea ta.
 8. Salut danINFINITE!Analizand cererea am vazut ca ai Voturile, dar si regulament citit .Te-as ruga sa ma contactezi pe discord : xMiniGun#7480 .Ai 24 Ore sa ma contactezi! Succes!
 9. Dovada cu voturile nu merge + E copiata din cealalta cerere, cand ti-am zis sa iei modelul nu m-am referit sa iei si datele altora.
 10. Numele tau: xMiniGunNumele reclamatului: Mariuszetul , costilinte (intr-o parte)Data și ora: 5/15/2019 12:03 PMDovada(poza/video): https://imgur.com/a/3GbKZTp Motivul & descriere: Motiv : 1.Abuz unmute (la el insusi si la o alta persoana care a luat mute) - Mariuszetul . 2. Abuz mute (merita avertizat Mariuszetul) - costilinte Descriere : Eu in timp ce-i faceam reclamatie lui costilinte, s-a intamplat o chestie pe server fara sa stiu si cand revin pe server vad abuzurile.Alte adăugari: https://imgur.com/a/Rh7oczO - M4sterPanda a scris cu caps (probabil si mai mult) inainte sa vin pe server, doar atat am prins si si-a dat fara sa stie mute pentru o zi fara motiv, cand i-a dat Mariuszetul mute i-a dat si unmute Costilinte nu prea pare ca i-a dat mute corect lui Mariuszetul, dar acesta, in dovada de mai sus (cea cu unmute) , totusi putea sa avertizeze . La M4sterPanda puteti sa-l avertizati. , costilinte remove iar mariuszetul warn.
 11. Numele tau: xMiniGun Numele reclamatului: costlinte Data și ora: 5/15/2019 11:57 AM - 12:00 PM Dovada(poza/video): (Trebuie sa asteptati pana se face calitatea, de la 0:58 - Final) Motivul & descriere: Motiv : Abuz Fly Descriere : Mariuszetul incearca sa-mi faca trap, in timp ce el se ocupa cu trap-ul lui vine costilinte pe furis cu fly si dupa ma ataca amandoi. Alte adăugari: Warn -> Warn -> Remove
 12. * Nick-ul tău: xMiniGun * Propunere: Adaugarea unei sanctiuni pentru abuz de hub , adica Ban 6h * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pana vine pluginul de combat jucatorii se pot bucura de fiecare data fara ca altii sa mai abuzeze de hub * Subserver: ThePit * Alte precizări: Sper sa o luati in considerare, macar pentru ceilalti.
 13. Nume: Gunisor (xMiniGun) Stock/tema: https://imgur.com/a/WA5nUou Tip: Semnatura GIF Dimensiune: 500x200 Text: The Infinite Space is the Joy of your Eyes. Culoare text: Culori reci , oricare cea mai buna. Watermark: www.gamster.org Culori predominante: Culori reci, oricare cea mai buna. Alte detalii: Cele mai bune gif-uri care ar putea fi. Succes!
×
×
 • Create New...