Jump to content

MrCristi2017

Admin Minecraft
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MrCristi2017 last won the day on June 4

MrCristi2017 had the most liked content!

Community Reputation

22 Neutral

1 Follower

About MrCristi2017

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 05/10/2004

Recent Profile Visitors

608 profile views
 1. MrCristi2017

  Boydh9

  Pentru al doilea tutorial nu este deloc rău , continuă tot aşa ! Nota pentru acestă lucrare este 10. Trecem la următoarea lecţie : Să nu uiți să postezi lucrarea în maximum 48h .
 2. MrCristi2017

  Scoala GFX

  Bine lucrat Muduc ai obţinut următoarea lecție . Nota pentru acestă lucrare este 8 , deoarece mai ai de lucrat la text , în rest ai respectat tutorialul . Trecem la următoarea lecție : Să nu uiţi să postezi lucrarea în maximum 48h .
 3. Nu mai faci parte din Şcoala-GFX . Închis.
 4. MrCristi2017

  Scoala GFX

  Bravo Muduc . Nota acordată este 10 , bine lucrat . Chiar dacă acolo este un brush pus din greşeală . Trecem la următoarea lecție : Nu uita să postezi lucrarea în maximum 48h .
 5. Bună roughlysleek. Chiar dacă acestă reclamație nu este completată corect eu tot îți voi da dovezile cum că am sancționat corect. După cum vezi în poza acesta eu team avertizat cu privire la scrisul în mai mult rânduri. După care ai continuat să scrii aşa şi eu ţi-am acordat mute. După cum poți observa sancțiunea a fost acordată corect.
 6. MrCristi2017

  Scoala GFX

  Bună treabă Muduc , nota acordată este 8 . Aş dori să-mi dai add pe discord . [MrCristi#6206] Să trecem la următoarea lecție : În loc de text-ul principal vei pune Gamster. Să nu uiți să postezi lucrarea în maximum 48h.
 7. Am făcut ceva pe tematica ,,Naruto" Alegeți una . Lasă şi un like dacă e .
 8. Ai un model de respectat pe care îl găseşti aici. Închis.
 9. MrCristi2017

  Scoala GFX

  Bună Muduc. Eu voi fi noul tău "profesor" . Vreau să-ți spun felicitări deoarece ai obținut următoare lecție. Dar din păcate nu ai reuşit să iei nota maximă, nota acordată de mine fiind 8 deoarece poza nu arată bine la dimensiunea aceasta. Consider că ar arăta mai bine cu această dimensiune 150x250 . Pe lângă, asta mai ai de lucrat la textul secundar (scoala gfx) . Poți pune textul pe none iar ca şi font poți să foloseşti Wendy sau Visitor ,size-ul textului să fie 20 . În rest văd că te-ai descurcat bine . Dacă nu înţelegi ceva sau ai nelămuriri cu privire la o lecție să nu eziți să mă contactezi pe discord , id-ul meu este următorul [MrCristi#6206]. Astea fiind spuse următoarea lecție este acesta : Nu uita să postezi creația în maxim 48h .
 10. Bună piuamaster. Eu voi fi noul tău "profesor" . În primul rând, vreau să-ți spun felicitări pentru că ai obținut următorul tutorial. Dar din păcate nu ai reuşit să iei nota maximă , nota ta pentru lucrarea acesta este 9 deoarece mai ai de lucrat la text cât şi la alegerea culori pentru text. Doresc să discut cu tine pe discord pentru îndreptarea acestui lucru , id-ul meu de discord fiind acesta [MrCristi#6206], dacă nu înţelegi ceva la vreo lecție sau ai nevoie de ajutor să nu eviți să-mi dai mesaj. Astea fiind spuse următoarea lecție este acesta : Să nu uiţi să postezi lucrarea în maximum 48h .
 11. Închis la cererea autorului.
 12. Salut . Am făcut şi eu ceva sper să-ți placă Lasă şi un like dacă e.
 13. Salut, memelighthax. Îmi place propunerea ta şi chiar cred că ar fi utilă în creşterea jucătorilor pe secțiune, cum ai zis şi tu . Zic eu că ar fi interesant să avem un mic premiu şi la cei care sunt în top la ,, Is Top " . După cum au spus şi colegi mei ,dacă ideea acesta se aplică şi pe alte secțiuni de ce nu s-ar implementa şi la noi pe secțiune. Oricum ideea ta de la mine primeşte un :
 14. Scuze că am schimbat Stock-ul. Sper să-ți placă , lasă şi un like dacă e.
×
×
 • Create New...