Jump to content

MrCristi2017

Admin Minecraft
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MrCristi2017 last won the day on June 4

MrCristi2017 had the most liked content!

Community Reputation

31 Neutral

1 Follower

About MrCristi2017

Recent Profile Visitors

805 profile views
 1. Salutare , poate s-a mai conectat cineva pe leptopul / calculatorul tău , nu ştiu şi mie nu mi s-a întâmplat , poţi cerere ajutor pe serverul de discord . Nu uita că suntem pe sețiunea 'Design' deci acest topic o să fie închis . T/C.
 2. * Poblema: Problema este că există persoane care sau autentificat cu Steam-ul , eu fiind una dintre ele şi cu venirea noului forum a dispărut şi acestă opţiune . * Dovada problemei: * Alte precizări: Nu ştiu dacă se poate rezolva acest lucru , eu am observat asta în momentul în care am încercat să mă conectez pe noul meu leptop , am încercat să introduc emailul şi parola de la contul de la contul de steam şi alte metode dar a fost înzadar .
 3. Salutare Blacky ! Mă bucur că vrei să faci parte din echipa de Designri ai acestei comunități. Pentru început o să spun că nu te văd activ pe cereri . Lucrările tale sunt destul de bune dar mie personal nu prea îmi plac, asta este doar părerea mea , nu înseamnă că trebuie să nu faci ceea ce îți place . Pe lângă asta nu cred că este ok începi o discuție aici , avem deja un loc special pentru asta. Astea fiind spuse votul meu este : Nu îți dau acest vot din răutate , vreau doar să te faci mai puternic .
 4. Salutare MrAlinberg! În acelaşi topic de unde ai luat modelul (puțin mai jos) ai fost informat cu privirea la necesitățile pentru o astfel de lucrare . Tu momentan nu le îndeplineşti , ca urmare topicul va fi închis. T/C.
 5. Salutare , după cum a spus şi TheRipper , nu îndeplineşti condițile pentru o lucrare de tip gif . T/C.
 6. Salutare PykeSawYou! Mă bucur că îți doreşti să înveți Photoshop. Dar din păcate nu deți toate cele necesare pentru a aparticipa la Şcoala-GFX . Verifică regulamentul Şcoli-GFX.
 7. Salutare Rhardow12! Mă bucur că îți doreşti să înveți cât mai multe despre design ^^. Dar din păcate nu îndeplineşti condițile impuse de regulament. Verifică regulametul şcoli-gfx.
 8. Salutare Victorq! Acestă secțiune este predestinata designului , deaceea este denumită 'Design' , tu trebuie să faci acestă cerere aici [https://www.gamster.org/forums/forum/56-cerere-helper/] , nu uita că ai un model de urmat . T/C.
 9. Ar fi interesant , ar ajuta mult persoanele care doresc să intre într-un clan şi nu ştiu lideri acestuia . Zic că este o idee bună.
 10. Eu zic că este o idee bună dar ce rost ar mai avea gradele de donator cu acest la word edit după , ar deveni inutile în acestă privinţă . Asta mă face să fiu contra acestei ideei.
 11. Ideea ta este destul de utilă , eu am pierdut meciuri din cauza acelor gardieni , dar în fine , ideea ta este bună
×
×
 • Create New...