Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


MrCristi2017

Admin Minecraft
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MrCristi2017 last won the day on June 4

MrCristi2017 had the most liked content!

Community Reputation

36 Neutral

3 Followers

About MrCristi2017

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 05/10/2004

Recent Profile Visitors

1,113 profile views
 1. V1 - 5 voturi [WIN] (Tedduard) V2 - 0 voturi (iSh0ck) Felicitări Tedduard! Topic Closed.
 2. Consider ca mai ai de lucrat, dar tot odata, indeplinesti minimul de cunostinte pentru a intra in echipa noastra. Votul meu este: Succes!
 3. Consider că mai ai de lucrat la mai multe aspecte care se regăsesc în lucrările de mai sus şi de atfel consider că nu te încadrezi în minimul de cunoştinţă pentru echipa noastră noastră de Design.
 4. Consider că lucrările tale sunt destul de reuşite şi frumoase în acelaşi timp. Chiar dacă în activitatea ta pe cereri nu este nimic prea special consider că te încadrezi în minimul de cunoştinţă pe care trebuie să îl ai pentru Echipa noastră. Succes în continuare!
 5. Topic postat greşit. Topic Closed.
 6. Contactează-mă pe discord. MrCristi2017#3373
 7. Topic postat gresit. T/C.
 8. Pentru început vreau să-ți spun că ai potențial şi lucrările tale sunt decente, consider că pot fii realizate şi mai bine. Consider că împreună putem îmbunătăți lucrările tale, pe moment consider că mai ai de lucrat la text, blur şi alte aspecte. Pe moment consider că e bine, de aceea îți acord următorul vot ^^ : Succes în continuare!
 9. Poţi să faci o cerere recuperare parolă, e clar că asta vrei, ai aici modelul şi mai multe detali: [https://www.gamster.org/forums/forum/136-recover-password/] Topicul este postat greşit. T/C.
 10. ,,PENTRU O CREATIE DE TIP AVATAR/SEMNATURA, TREBUIE NEAPARAT SA AVETI MINIM 35 DE POSTURI! ALTFEL TOPICUL VA FI INCHIS." T/C.
×
×
 • Create New...