Jump to content

crosby108

Operator Minecraft
 • Content Count

  420
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

crosby108 last won the day on October 21 2018

crosby108 had the most liked content!

Community Reputation

21 Neutral

About crosby108

 • Rank
  Loyal
 • Birthday 07/30/2003

Recent Profile Visitors

627 profile views
 1. Te salut Cristian , ma bucur ca ai decis sa aplici pentru functia de Moderator Forum , dar : Nu indeplinesti cerintele pentru a deveni Moderator Forum. Nu ai ajuns la numarul de 100 postari , nu ne-ai ajutat cu warn-uri , ai fost avertizat de 2 ori (20%) https://imgur.com/ns25q99 iar motivul este pentru cerere Staff Minecraft si tu ai facut cerere de Moderator Forum. Imi pare rau dar nu te vad pregatit pentru Functia de Moderator Forum.
 2. Salut George ! Uitandu-ma la cererea ta , vad ca este completa , nu ai warn-uri , ai 100 de postari pe Forum , dar nu te vad activ pe forum , iar la motivul pe care l-ai pus este unul foarte banal , dupa parerea mea nu esti pregatit pentru aceasta functie .
 3. Presupun ca ai gresit sectiunea. Nu ai respectat modelul pentru Moderator Forum , nu esti activ pe forum . Si cum a spus colegul meu mai sus , nu indeplinesti cerintele pentru a deveni Moderator Forum.
 4. Mapa chiar este grozava , as vrea sa se adauge ! Dar sa repare partea cu caruselul ca poti ajunge sus.
 5. Asta ar incuraja jucatorii sa joace mai mult si ar aduce competitie pentru TOP. Si fiecare jucator din top sa primeasca 50 de tokens . Adica sa se reseteze o data la 14 zile.
 6. Imi place propunerea ta , dar daca este sa primeasca o comanda , sa fie la 100 de voturi , deoarece ei se vor opri la 20 sa primeasca aceea comanda.Mai bine sa prelungim suma de voturi necesara pentru a primi o comanda in plus.
 7. Salut ! Imi place propunerea ta , la fel si minigame-ul , chiar sper sa se adauge , dar nu cred ca s-ar putea deoarece ar trebui sa imbunatatim minigame-urile care sunt deja adaugate in loc sa adaugam alte minigame-uri care jucatorii sa nu se mai joace.
 8. Pintux a spus la o cerere ca nu se mai adauga alte minigame-uri si doar doreste sa le imbunatateasca pe cele care sunt deja adaugate. Dar totusi sunt de acord cu propunerea ta , minigame-ul e genial , il iubesc , am dat si rage
 9. Nu cred ca e nevoie sa se puna alta tema la forum , aceasta e frumoasa si e cam degeaba ca tot sa se schimbe tema . Nu vad rostul propunerii tale , e frumoasa cea din prezent.
 10. Sunt de acord cu tine la a doua propunere , dar la prima nu cred ca se poate face ceva , la prima este chair bine deoarece am intampinat multe de genul si daca avem acces sa verificam Ender chest-ul de ce sa nu putem verifica si backpack-ul .
 11. Salut Cezar , te rog contacteaza-ma pe discord , ma ai la lista de prieteni , vei fi supus unui test , ai la dispozitie 24h sa ma contactezi altfel cererea ta va fi respinsa !
×
×
 • Create New...