Jump to content

SkyNuDel#MOT

Members
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SkyNuDel#MOT last won the day on January 27

SkyNuDel#MOT had the most liked content!

Community Reputation

13 Neutral

1 Follower

About SkyNuDel#MOT

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 06/02/2004

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. Salut DavidZeW! Inteleg ca esti suparat ca ai fost sanctionat si consideri ca am facut-o pe nedrept, dar uite aici dovada pentru care am luat alegerea de a te sanctiona! https://imgur.com/a/PnwCI1Y Dupa cum bine stii, spam-ul este cand umplii chat-ul cu acelasi mesaj, cu mesaje diferite, sau cand pui mai multe litere sau simboluri unele dupa altele! In cazul acesta, cu toate ca ai fost avertizat de 2 ori, ai continuat sa ''Spamezi''! Si chiar daca ''Era spam'', era spam de la team-ul tau de pvp! (Cred ca se vede in ultima poza , nu stiu exact) Asteptam raspunsul unui lider, sper ca te-am lamurit, si data viitoare ai grija la regulament! O zi buna!
 2. Salut! Nu stiu la ce tip de scam te referi , dar le voi lua pe toate la rand cu argumente! Scam de iteme: Daca doresti sa cumperi un item, il poti ruga pe vanzator sa il puna pe /ah Inselatorie/Trap (Tpa+kill): Nu esti fortat sa accepti TPA, cand o faci , o faci pe propria raspundere Scam insula: De ce ai adauga persoane pe care nu le cunosti pe insula, sau de ce ai vrea sa cumperi, munca altuia? Scam bani: Nu te forteaza nimeni sa dai primul itemul sau banii! Acestea fiind spuse, votul meu va fi evident negativ! Multa bafta!
 3. Salut! Iti apreciez ideea, si propunerea in sine, dar nu ti se pare ca ar fi prea OP pentru un grad free? Gradul premium este facut doar sa iti ofere un avantaj de tokens zi de zi, si accesul la /fly! si cu toate acestea, /kit premium este folosit doar la nevoie.. daca nu il vrei, nu il colectezi.. daca vrei premium key, le poti cumpara! Multa bafta!
 4. Numele tău: Skynudel Numele reclamatului: LeonMaximal_ Motivul reclamatiei: I-am facut observatie cu privinta la spam de 2 ori.. Cand i-am acordat mute, si-a dat unmute ,deci.. abuz Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/TTHnXcH https://imgur.com/a/OTqJVH0 si abuzul https://imgur.com/a/7sxxHHG Descrierea incidentului: Acest jucator a spamat odata.. ca atare l-am avertizat frumos.. A doua oara l-am iertat.. dar a treia oara am decis sa il sanctionez conform regulamentului.. dupa sanctionare si-a dat unmute, spunand ca ''Nu ar fi spamat'' Data și ora incidentului: 10/06/2019 Ora : 22:45
×
×
 • Create New...