Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Florin__

Admin Minecraft
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Florin__ last won the day on March 8

Florin__ had the most liked content!

Community Reputation

33 Neutral

4 Followers

About Florin__

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 08/07/2001

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. Florin__

  KitPvP Reclamatie 78T

  Sanctionat.
 2. Florin__

  KitPvP Reclamatie.

  Numele tău: TheSergio11tomas Numele reclamatului: Nucklo Motivul reclamatiei: Favorizari si coruptie. Dovadă video/poză: PS : La fiecare link sunt cate 2-3 poze de obicei . Povestea : Nucklo imi cere sa banez un player care avea hack . Acel player face cerere unban ,ii dau dovada dupa CARE Nucklo spune asa "Ai primit ban corect,inchis" Acel player l a contactat pe Nucklo privat sa ii arate ca nu are hack "asta a fost dupa o ora sau 2 de la inchiderea reclamatiei" Dupa care Nucklo ii da unban. NOTA :Daca un player te contacteaza dupa 1-2 ore in acel timp a sters toate hackurile si etc nu ma mai lungesc Mai jos aveti toti pasii Mesajele mele cu Nucklo : Primul pas : https://imgur.com/a/O59ySWQ - Pasul in care Nucklo si a dat seama ca nu are hack doar vorbid cu el pe discord : https://imgur.com/a/8VuTb2D - Pasul in care Nucklo m a pus sa ii dau unban acelui player : https://imgur.com/a/rNYSNXd - Pasul 2 : Eu nu m am dat batut deoarece stiam ca acel player e codat, dovada aici :https://www.youtube.com/watch?v=yIpVF6Oh0f0&feature=youtu.be - In acest pas Nucklo ii tine apararea acelui jucator : https://imgur.com/a/QHI64fu - Iar la final : https://imgur.com/a/TmA88T0 - , Oare de ce Nucklo nu voia sa pun filmarea pe epic staff? Dupa ce filmarea a fost pusa pe epic staff majoritatea spuneau ca acel player are hack , Nu am dovezi ca au zis asta dar se poate cauta si dupa ce au zis ca acel player foloseste hack " Nucklo m a pus sa il banez" SI CEA MAI IMPORTANTA PARTE E ASTA : https://www.gamster.org/forums/topic/71748-cerere-unban-envyh/ - Se vede clar la raspunsul lui Nucklo ca tot cu unban a ramas. * Dovada de mai sus e din trecut. Dar ieri a fost ceva mai special.. acel player a intrat pe alt cont : "blatantvelocity" Eu am vazut clar ca avea reach deoarece :https://imgur.com/a/ygzWHJZ - *Si filmarea completa : Important :Eu pentru ca avem dovezi clare ca folosea hack riscam warn/down. *Iar topicul unde a facut reclamatie e asta https://www.gamster.org/forums/topic/74055-reclamatie-thesergio11tomas/ - *Iar Nucklo a spus "Ai primit unban.Inchis" *In conculzie m am retras din staff deoarece in aceasta echipa e : Coruptie si favorizari. *Si nu doresc ca "Arya" sa rapunda la aceasta reclamatie ca nu stie ce e ala hack dovada aici https://www.gamster.org/forums/topic/56622-cerere-unban/ - SI RASPUNSUL LUI A FOST "SE VEDE PE FILMAREA LUI CA NU ARE HACK" CHIAR DACA FILMAREA LUI NU COINCIDE CU A MEA FFS Gen daca un player filmeaza chiar daca foloseste hack si pe filmare nu se vede gen"auto clicker" el spune ca pe filmare e curat chiar daca in dovada mea se vede ca foloseste hack ->Logica lu' Nucklo https://imgur.com/a/LP99ekv -> pièce de résistance ^^ Descrierea incidentului: - Data și ora incidentului:- Tot timpul Scuze pentru aranjarea incorecta in pagina dar am facut totul in notepad
 3. Florin__

  KitPvP Reclamatie TheSergio11Tomas

  Salut ! Ai primit ban deoarece folosesti reach. dovada : Sa iti spun un mic sfat , chiar daca filmezi .. tot poti sa folosesti reach, auto clicker etc. Si PS: am fov ul pe 64
 4. Florin__

  KitPvP Reclamatie-hacker

  Sanctionat.
 5. Florin__

  BedWars Reclamatie-hacker

  Sanctionat.
 6. Florin__

  Propunere KitPVP

  Si daca niste jucatori vor sa fie in team.. gen mai multi de "3-4" cum zici tu .. Acei jucatori trebuie sa primeasca ban ? Sa primesti ban doar pentru ca faci team ?
 7. Florin__

  KitPvP reclama

  Sanctionat.
 8. Florin__

  KitPvP PotPvPing is cool

  Salut , in reclamatia lui Asicx se vede ca ai dat de la 4+ . Si aici e dovada de la mine 0:25 pune cu viteza 0:50 Chiar daca e combo nu ai cum sa dai 4+ cum se vede la mine pe filmare. Dupa parerea mea folosesti hack!
 9. Florin__

  KitPvP Hacker

  Sanctionat.
 10. Florin__

  KitPvP Hacker

  A fost sanctionat deja.
 11. Florin__

  KitPvP Reclamatie AndreiColt

  Salut! Aici e dovada:
 12. Florin__

  KitPvP Reclamatie TheSergio11tomas

  Salut Raul Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informatii despre modul in care ai fost banat. Mai jos gasesti dovezile : Si pe langa asta.. Comportamentul tau nu este deloc corespunzator.. Esti mult prea toxic. Daca ai si alte nelamuriri te rog frumos sa-mi raspunzi in acest topic.
 13. Florin__

  KitPvP Reclamatie HERO

  Donatorii nu sunt obligati sa foloseasca comanda ./mute Cei 2 din poza au fost sanctionati pentru limbaj.
 14. Florin__

  KitPvP fam

  Salut , asta e dovada in care eu cred ca ai hack : de la 0:25
 15. Florin__

  KitPvP NoobLineRo

  Sanctionat.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×