Jump to content

Lectorn

Moderator Minecraft
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lectorn last won the day on November 20 2018

Lectorn had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

6 Followers

About Lectorn

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 12/28/2001

Recent Profile Visitors

850 profile views
 1. Salut, GeYo14. Motivul pentru care ti-am acordat [/mute] se vede in Dovada. I-ai spus respectivului 'e *Cenzurat* sau *Cenzurat*', ceea ce nu este frumos. In dovezile tale, se vede clar ca l-am avertizat pe Marius. Dovada. O mai dau si eu odata. Odata avertizat inseamna ca-mi fac treaba, si cum ti-am spus si acolo, daca continua il sanctionez. Si in legatura cu mute-urile pe care le dau jucatorilor offline e din cauza ca atunci primesc dovezile de la jucatori. Daca observi, in fiecare mute pe care il dau pun si un link de la imgur (in cazul mute-urilor in urma primirii pozelor de la jucatori), acolo gasesti dovada necesara pentru care l-am sanctionat. Daca n-as primi pozele alea s-ar face reclamatie si l-as sanctiona la fel, cand vad reclamatia ii dau mute si apoi raspund la topic cum ca a fost sanctionat respectivul si dupa se inchide topicul. Nu dau mute-uri aiurea doar ca sa-mi fac eu 'un raport' inexistent. Eu doar imi fac datoria si actionez in consecinta. Iti doresc o zi buna in continuare!
 2. Tin sa-mi cer scuze fata de tine, GeYo14. Am actionat gresit dandu-ti acest mute. Mi-am dat seama ca am gresit in urma unei dezbateri cu cineva, doar ca era prea tarziu. Sper ca greseala mea sa nu-ti fi stricat buna dispozitie. Imi pare rau.
 3. Hai noroc, GeYo14, eu ti-am acordat sanctiunea respectiva. Intr-adevar, motivul pentru care ai primit mute este acela pe care l-ai spus si tu "l-a chemat ma-sa la masa". Dovada Regula fiecarei sectiune este: "Mamele nu au ce cauta pe chat". Ai primit mute cat timp ai fost offline ( Dovada ) deoarece atunci am primit eu poza pe Discord. Dovada O zi buna in continuare!
 4. Salut, memelighthax. Propunerea ta este una foarte buna. Ne-am mai gandit in trecut la asta, dar nu s-a discutat prea mult. Chiar si eu voiam sa fac una despre tema asta doar ca am uitat. Pe unele sectiuni se practica asta, nu vad de ce n-ar fi ok daca s-ar face la fel si la noi. De la mine primesti un:
 5. Prenumele tău: Robert Vârsta: 17 ani ID Discord: Lectorn#3772 Motivele pentru care credeți că v-ați califica pentru funcția de Helper Discord: Stiu sa ofer informatiile/ajutorul de care membrii serverului au nevoie rapid, bine si usor de inteles. Pot lucra in echipa foarte usor daca si ceilalti sunt dornici de asta. Pot fi atent la conversatie si sa pun cap la cap fiecare propozitie pentru a lua o decizie corecta. Avand in vedere ca ma integrez usor cooperarea nu va fi o problema si eficienta colaborarii cu ceilalti va fi usoara. Pot aduna idei, pareri si sugestiile membrilor pentru a intelege la ce trebuie lucrat mai mult.
×
×
 • Create New...