Jump to content

Amalia_mrm

Manager Minecraft
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Amalia_mrm last won the day on April 30

Amalia_mrm had the most liked content!

Community Reputation

15 Neutral

4 Followers

About Amalia_mrm

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 08/06/2002

Recent Profile Visitors

580 profile views
 1. Salut. Având in vedere ca erai conștient de faptul ca respectivul cont exista, va trebui sa îți asumi fapta. Ai mai primit o data dovada pentru care ai luat mute permanent, ( https://imgur.com/a/O58qBEr ) iar in momentul respectiv, contul exista. https://imgur.com/a/Ox8f4tk Mute ul a fost acordat la ce ne-a fost dat sa vedem, ca ai modificat tu după, e partea 2-a și faptul fusese deja consumat. imi pare rău, mute ul rămâne. Vreau sa înțelegi ca sunt oameni care muncesc pentru întreținerea acestui server, implica timp, bani și multe altele. Nu este plăcut ca cineva sa se ridice pe spatele altuia.
 2. MMute ul a fost acordat corect. Vei primi permanent in curând.
 3. Ideea mi se pare foarte buna, de multe ori m am gandit ca mi-e dor sa joc un Block Party Ma bucur ca nu sunt singura care isi doreste. Chiar si rank-urile ar fi de folos, ar atrage mai multi jucatori, ar fi mai multa concurenta. Este un minigame care te prinde si te face sa iti doresti mai mult. Nu cred ca ar deranja cu ceva, ba din contra ar ajuta la dezvoltare, la po*Cenzurat*re :pro:
 4. Salut. “Nenorocit” nu este o calitate, nu văd ce ar caută asemenea cuvânt in limbajul colocvial. Și având in vedere ca te ai referit la țepele de pe serverul nostru, e clar ca vorbeai despre un jucător de acolo. Doar ca sa știi pe viitor, staff-ul nu se ocupa de itemele pierdute, este strict vina ta dacă accepți tpa de la necunoscuți, primesti străini pe insula sau faci trade-uri in afara ah-ului. Mute-ul a fost acordat corect.
×
×
 • Create New...