Jump to content

Amalia_mrm

Manager Minecraft
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Amalia_mrm last won the day on April 30

Amalia_mrm had the most liked content!

Community Reputation

12 Neutral

4 Followers

About Amalia_mrm

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 08/06/2002

Recent Profile Visitors

490 profile views
 1. Mulțumim pentru reclamație. Apreciem faptul ca te implici in menținerea chat-ului cât mai curat ! Jucătorul a fost sancționat.
 2. Cezar a acționat corect. :Closed:
 3. Salutare. Din descrierea facuta de Com32goO am inteles mai bine cum s-a desfasurat evenimentul neplacut. Din dovada lui vad si mute-ul cu motivul ”spam”, care inteleg ca trebuia sa fie ”caps”. Da, a fost din neatentie, dar se observa si in ”Helpop” cum jucatorul Tudy_Boy06 a inteles greseala si este constient de motivul mute-ului sau. Prima problema - rezolvata. Ceea ce observ din ambele dovezi, este faptul ca tu, lightswirl, i-ai aruncat vorba ” esti destept Com32goO”. Poate ca as fi considerat ca a luat-o prea personal si ca a inteles gresit iar apoi ti-as fi luat partea, avertizandu-l pe Operatorul din staff-ul meu referitor la greseala facuta, apoi ridicandu-ti sanctiunea daca mai era cazul. Dar am dat peste aceasta reclamatie, unde i-ai recunoscut clar ca nu l-ai facut ”*Cenzurat*”, l-ai facut ”opusul lui destept”. Nu ai dat dovada de respect fata de staff, asa ca voi considera ca mute-ul a fost acordat cat se poate de corect iar personalul si-a facut treaba. Inteleg faptul ca suntem aici de placere si ca nu ne obliga nimeni sa stam sau sa plecam, dar apare o problema atunci cand suntem luati ” în râs ” cand ne facem treaba, pentru ca peste acesti pixeli suntem oameni obisnuiti si nu cred ca ii face nimanui placere sa ii fie subestimate capacitatile intr-un mod atat de.. spontan. Sper ca intelegi unde am considerat ca ai gresit si ca am rezolvat ”cazul” pe seara aceasta. Sa speram ca nu vor mai fi incidente si ca vom avea parte de un joc placut in continuare!
 4. Ai un topic identic cu acesta. Te rog sa îl verifici.
 5. Salut zapu, îmi pare rău pentru aceasta Neînțelegere. După cum a spus și memelighthax, este de foarte puțin timp in staff iar la momentul respectiv nu învățase sancțiunile. O sa ma asigur ca nu se va mai repeta și ca va fi avertizat.
×
×
 • Create New...