Jump to content

anamariaaa

Moderator Minecraft
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

anamariaaa last won the day on June 6

anamariaaa had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

5 Followers

About anamariaaa

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 10/16/2004

Recent Profile Visitors

823 profile views
 1. Buna EnderMods_Strike, Uite aici dovada pentru care ti am dat mute: https://imgur.com/gallery/Bh6RMV4 Dupa cum se vede in poza prima oara i ai spus lui CarlRC daca are probleme mintale, el te a intrebat cine esti si ai zis ,,tactu” Familia nu are ce cauta pe chat si nici sa ii spui unui jucator ca are probleme mintale. Scrie si in regulament,in caz ca nu l ai citit te sfatuiesc sa o faci. Sper ca te am lamurit
 2. Cred ca este o idee buna, Este foarte enervant cand te bati cu el sa dea /hub mai ales daca are bounty Te bati cu el pana ii mai lasi o inima si dupa da /hub si nu pierde nimic Votul meu este
 3. anamariaaa

  Reclamatie#1

  Buna soxo, Uite aici dovada pentru care ti am dat mute: https://imgur.com/gallery/Mw445IB Pe chat nu ai voie sa folosesti asemenea cuvine, asa ca te am sanctionat conform regulamentului.
 4. Buna Al3xZaK1ng , Uite aici dovada pentru care te-am banat.
 5. Nu cred ca este o idee buna.Daca o sa fie generator doar pt cobblestone cum o sa mai obtii dmd ul iron ul si ce iti mai da?Generatoarele sunt facute cu un scop.
 6. 1.Nu este corect fata de ceilalti sa ai un ,,avantaj” asa mare fata de ceilalti.Nu multi isi permita grad de donator si nu toti vor staff 2.Iar despre gradul premium acolo cred ca s ar putea adauga un home in plus
 7. O idee buna.Multi ,,abuzeaza” de aceasta chestie si nu este corect fata de ceilalti.
 8. Nu cred ca e o idee buna.Nu poti sta mereu sa te uiti dupa cei care dau /hub.Unora le poate pica netul/curentul fix cand sunt la pvp si nu le ar placea sa fie sanctionati.Cu timpul aceasta problema o sa se rezolve.
 9. Nu cred ca este o idee buna.Prima oara se da ban 24h apoi permanent.Daca eu joc acum cu hack primesc ban24h si dupa poate ma invat minte si nu voi mai juca.Este o a 2 a sansa pentru a nu avea permanent.
 10. Cred ca playerii ar juca mai mult daca vor putea sa vada,iar unii din ei vor vrea sa faca ,,competitie” intre ei care are cele mai multe kill-uri si paturi distruse.
 11. Nu cred ca este o idee buna.Te poti duce pe o alta sectiune unde faci bani repede si ii transferi unde te joci.
 12. O idee buna.Este enervant cand tu vrei sa faci ceva si vine celalalt sa sparga sau sa faca ceva ca sa mori.Inainte se sanctiona si ar fi bine sa se sanctioneze dinou.
×
×
 • Create New...