Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Pedala

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Pedala

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pedala

  Factions OP Reclamatie

  Daca se poate as vrea sa primesc niste iteme back, de la weeped sigur as fii facut minim 2 seturi prot 4, mere , sabie op, arc.. daca nu mi ar fii dat strafez ban pe nedrept..
 2. Pedala

  Factions OP Reclamatie

  Uitate mai bine frate, tu zici ca dau prin blockuri, nu poti vedea gaura pentru ca aveam capul acolo dar uitate la minutul 0.36, se vede gaura, era o scara de cobble, era o gaura prin care dadeam , uitate bine.
 3. Pedala

  Factions OP Reclamatie

  Ai ss unde nu era astupat, gaurica aia era astupata de capul meu, minutul 0.36 , gaurica aia era astupata de capul meu, cand am murit se vede ca era o gaura prin care dadeam in Weeped, nu ai cum sa spui ca am kill aura acum, skinul nu avea cum sa se vada prin capul meu, sa fim seriosi, gaura aia e mica.
 4. Pedala

  Factions OP Reclamatie

  Se vede clar gaura prin care dadeam in el. http://prntscr.com/mj5ity
 5. Pedala

  Factions OP Reclamatie

  Se vede cand mi ai dat ban si am iesit in timpul luptei ca e o scara din cobble acolo, pe unde era gaura prin care am dat in Weeped.
 6. Pedala

  Factions OP Reclamatie

  Acolo eu spamam click stanga , si daca te referi ca dadeam prin cobble in el, uitate mai bine ca este o gaura acolo prin care dadeam in el ,se vede la sfarsitul videoului. Dadeam click stanga ca un disperat, ii voiam itemele si te asigur ca daca aveam kill aura incercam sa dau si in voi. Poti testa, spameaza click stanga si pune videoul. Killaura functioneaza si daca este un player sau mai multi pe langa cu \v , imi miscam capul dupa voi daca aveam killaura plus ca ma scotea anti-cheatul.
 7. Pedala

  Factions OP Reclamatie

  Numele tău: SigurNuPedala Numele reclamatului: qStrafezKing_ Motivul reclamatiei: Hack Dovadă video/poză: Am luat un model de trap, eu aveam acelasi trap dar, eu am pus o scara de cobble in locul in care care era liber si aveam o gaura mica prin care puteam sa dau. http://prntscr.com/mj4bvb Descrierea incidentului: Eu faceam trap si i am dat tpahere lui Weeped. Avand un model de trap standard cub , pe unde dadeam in el, era pus un ,,stairs" de cobble. Weeped i a spus lui qStrafez sa mi dea ban sau ceva, cred ca a spus pe /f c f . Cred ca qStrafez credea ca am killaura si ca dau prin blockuri in Weeped, dar eu am pus un ,,stairs" sa nu poata scapa cu perla si sa nu ma poata lovi , daca se uita mai atent nu se intampla acest incident. Astept dovada ca ,,am hack". qStrafezKing_ a abuzat de gradul sau, Mod. Data și ora incidentului:-
 8. Pedala

  Propunere

  Nick-ul tău: Alexander * Propunere: Sa se scoata itemele cu care poti raida de la shop. * Cum crezi că ar influența propunerea ta acest server? : S ar da raid mai greu si asa , ai putea avea baza neraidata mai mult timp, nu doar o zi, cum e in general, * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru acest server? : Playerii s ar putea axa si pe alte lucruri , nu doar sa si repare , sau sa isi faca alta baza. * Alte precizări: Megasus si yangchao mai usor cu raidurile , puneti frana ;-; farmati pentru itemele de raid! Nu le cumparati Intr o secunda. ':) * Link/Nume mod:
 9. Pedala

  Cerere moderator

  Nume / Nickname: ^p^ Varsta: 14 Timp jucat pe server aproximativ: Nu multi, o ora, avand in vedere can nu este deschis de mult. Gradul dorit: Helper, Moderator: Moderator Ce ne poti oferi ca si staff: Pot sa le fac jucatorilor sentimentul ca este un server bun, am 300 de ore in unturned,stiu ce le ar placea jucatorilor. Discord ID: Pedala#9554
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×