Jump to content

t-rpt

Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

3 Followers

About t-rpt

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, orce player care are fov 84 + va vedea 3+ unele dăti random.Teiubesc32 este legit, a jucat si cu partajarea on.
 2. O sa dau raspunsu cand ajung acasa, netu de la scoala nu imi permite sa vad video ul
 3. Aryaa, nu ai de gand sa raspunzi?
 4. Pai nu mi se pare corect sa stai pe vanish si sa pandesti cine injura si cine nu si dupa sa iesi sau sa stai in continuare afk
 5. Numele tău:DarkTiger Numele reclamatului:FewSpain si 0x1E Motivul reclamatiei:FewSpain blatant si 0x1E team cu el Dovadă video/poză: Descrierea incidentului:0x1e apare la inceputu filmuletului nuj unde si fewspain toggled mai pe la final Data și ora incidentului:
 6. Numele tău:DarkTiger Numele reclamatului:MrRedKnight Motivul reclamatiei:Sta pe vanish afk si da mute pe -s la playeri l0l Dovadă video/poză:https://imgur.com/a/7UI5OFU [ sunt 2 poze] Descrierea incidentului:Pai nu e prima abatere, sta pe vanish afk si cand are chef se uita pe chat si da mute Data și ora incidentului:
 7. t-rpt

  KitPvP Cica hack lol

  Astept unban, hai mai repede
 8. t-rpt

  KitPvP Cica hack lol

  Esti batut in cap ala nu e hack, se numeste combo nu cred ca stii tu ce inseamna
 9. Numele tău:DarkTiger Numele reclamatului:MrRedKnight Motivul reclamatiei:M am trezit cu 1/2 de dimineata Dovadă video/poză:https://imgur.com/a/AhO1GMG Descrierea incidentului: Data și ora incidentului:
 10. Cum adica dovezi insuficiente? Are reach din 2 motive : Prinde primu hit mai repede decat asicx Cand te baga in combo iti baga missplace l0ll nu stiti nmk despre cheateri
×
×
 • Create New...