Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Zaratox

Operator Minecraft
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Zaratox

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 12/25/2001

Recent Profile Visitors

226 profile views
 1. Zaratox

  SkyBlock Air Reclamatie

  Salut! Mute-ul nu l-am acordat din greseala. In dovada de mai jos poti sa vezi cum ai dat pe chat un link de la gyazo asa cum ai dat si in dovada din aceasta reclamatie. Problema este ca in screenshot nu este nimic legat de gamster, era ceva de legat de SAMP daca nu ma insel. Dupa ce m-am consultat cu ceilalti membrii din staff de pe diferite sectiuni, am cazut toti de acord ca meriti sa fii sanctionat. Link-ul pe care l-ai trimis tu pe chat: https://gyazo.com/472a7cbb88ef584a67113f3c573bae3b Dovada: https://imgur.com/AtuKvso
 2. Zaratox

  SkyBlock Air Reclamatie: [OPERATOR]: Zaratox

  Salut! Vreau sa incep cu faptul ca nu stiu daca se considera ca sunt ''Co-Owner'' pe un server cu 4 oameni activi. In al doilea rand, acest server nu are nicio treaba cu minecraft-ul, jumate din oamenii de aici ori nu sunt activi, ori nu se joaca minecraft. Server-ul acesta pe care vorbesc eu mai tot timpul este dedicat pentru SAMP sau muzica, aici intru si imi pun un playlist de vreo 2 ore cu muzica mea preferata in timp ce vorbesc cu altcineva, in acest fel avem amandoi aceeasi muzica in urechi. Deci in concluzie nu vad de ce nu as putea sa stau pe acest server de discord din moment ce singurul loc unde sunt considerat ''staff'' este pe Skyblock Air si nimic mai mult. Revenind la subiect, la acel mute de o ora. Eu nu accept cand cineva imi spune sa tac, mai ales ca si staff. Nu tolerez astfel de comportament, asa ca am decis sa te sanctionez. Sunt sigur ca o sa continui sa iti tii ideea si sa spui ca te vanez, dar vreau sa-ti spun doar ca eu imi fac datoria ca si Operator si as fi recunoscator daca nu ai mai incerca sa ma vanezi. Dovada: https://imgur.com/SQqL7X2
 3. Zaratox

  SkyBlock Air Cerere Unban ( notreve )

  Salut! Mai jos poti gasi video-ul pentru ca ti-am dat ban pentru hack. Nu stiu de tine, dar mie unul nu mi se pare corect sa sprintezi si sa pui 2 block-uri sub tine mereu incat sa nu cazi niciodata nici macar cu un nivel asa ca am decis sa te banez pentru ca foloseai fastplace. Dovada: O zi buna in continuare!
 4. Zaratox

  SkyBlock Air -MUTE PERMANENT-

  Nu înțeleg ce are de a face asta cu mine. Una este să spui o melodie cu 5m views si artistul și alta este să spui ce a spus Inncredible atunci. Și Inncredible, dacă țin bine minte eu nu te-am avertizat, de fapt nu am spus nimic pentru că am vrut să întreb ceilalți colegi din staff dacă se da mute pentru așa ceva. In final toți au spus că da așa că l-am lăsat pe DarkHaker sa aplice sancțiunea.
 5. Zaratox

  SkyBlock Air UnBan - ZypteR

 6. Zaratox

  SkyBlock Air Ban 24h - Vlad24

  Salut! Te-am banat pentru 24 de ore pentru ca aveai Speedmine (sa spargi block-uri mai repede, dar sunt sigur ca stii deja ce inseamna). Atunci cand te-am banat foloseai un pickaxe cu Efficiency 4 si nu aveai nici Haste 2 de la beacon, ceea ce m-a facut sa ma uit mai mult pe tine chiar daca aveam si alte persoane de verificat. In video tu spargi constant cate 2 block-uri la un generator de cobblestone, iar uneori chiar si 3. Asta nu are de-a face nimic cu lagul din moment ce te miscai ok. Am ales sa mai fac un video sa iti demonstrez ca nu conteaza ce pickaxe ai, sau daca ai un pickaxe foarte bun si beacon pentru Haste 2, este imposibil sa spargi 2 block-uri la tipul acela de generator. PS: Daca video-urile au calitate maxima 360p asteptati un pic. Dovada pentru hack: Video-ul in care iti demonstrez ca este imposibil sa spargi mai multe block-uri la acel tip de generator fara hack:
 7. Zaratox

  SkyBlock Air Reclamatie Zaratox

  Inteleg ca zburai cu fly-ul, dar vezi ca poti folosi /fly din moment ce ai Legend, nu este nevoie sa iti bagi hack. PS: Ignorati gunoaiele pe care le am deschise in Opera.
 8. Zaratox

  SkyBlock Air Reclamatie Zaratox

  Dar cine a spus că nu am dovada că are Smody hack ? Nu trebuie să îți dau tie dovada pentru care a luat alt jucător ban. Am spus doar că nu am dovada când zbura pe lângă tine. Te-ai dat de gol de mult oricum, era imposibil să nu îl vezi.
 9. Zaratox

  SkyBlock Air Reclamatie Zaratox

  Salut, Silviu! Nici nu stiu de unde sa incep. Incerci sa faci pe victima, pe nevinovatul sa zic asa. Imi spui ca acel jucator nici nu era cu tine pe insula, era doar un ''prieten'' ce a vrut sa iti vada insula. Din pacate pentru tine eu am ochi, si functioneaza perfect. De asemenea exista log-uri unde se poate verifica ce comenzi ai folosit, si cand le-ai folosit. Incerc sa iti spun ca te-ai dat singur de gol din moment ce Smody, jucatorul care juca cu fly dat la maxim, era deja cu tine pe insula. In caz ca nu stii esti in top 2 la /is top, toti jucatorii ce au invite la insula ta apar acolo, iar printre ei era si Smody. Asta in primul rand doar. In al doilea rand, nu imi place faptul ca ai inceput sa ma spamezi pe privat, ai inceput sa injuri si sa jignesti aiurea, doar ca sa ''vorbim''. Trebuie sa recunosc ca apreciez efortul pe care il faci, sa pari nevinovat, dar nu merge. Am filmat o mare parte din conversatia noastra, ce am crezut ca a fost necesar, dar din pacate ai avut destul timp sa stergi un mesaj in care ma amenintai ca daca nu vei mai fi admin pentru ca ai primit acum ban, o sa vii sa ma cauti si ca o sa ma bati. Ai dat dovada de nimic altceva in afara de imaturitate. Asta nu este atitudine de staff. In ultimul rand vreau doar sa spun ca din pacate nu am o dovada cand Smody zbura pe langa tine, a durat ceva sa mi se deschida programul cu care filmam, dar din punctul meu de vedere nici nu cred ca mai am nevoie de una. Mersi ca ai avut timp sa citesti tot ce am scris si sper ca vei intelege cu ce ai gresit, si nu ma refer pe server, ma refer la ce mi-ai scris in privat. Asa cum si Loris s-a schimbat si a ajuns un staff model, asa poti fi si tu. Dovada cu mesajele in privat: https://www.youtube.com/watch?v=84ug_xKET5o Nu stiu daca ai nevoie si de acest video, dar pana la urma tu l-ai cerut: https://www.youtube.com/watch?v=GWhI8hWACXo
 10. Zaratox

  SkyBlock Air Cerere unban-DoNNer0

  Salut, dupa cum ti-am spus pe minecraft, am asteptat acele ''10 minute'' (care erau doar 3 minute) si ti-am dat ban pentru ca mi-am intrebat ceilalti colegi din staff de pe alte sectiuni. Acesti colegi ai mei care au fost foarte rapizi in a raspunde mi-au explicat ca pentru ca ai dat ip-ul de la acel server meriti ban permanent, nu conteaza ca este pe chat-ul global sau in /msg. Reclamele nu sunt tolerate aici pe server, daca ai gresit, macar fii responsabil si asuma-ti greseala. Dovada: https://imgur.com/F3dBMvy
 11. Zaratox

  Cerere UNBAN ItsMakePvP

  Toti gresim la un moment dat, ce a fost, a fost si ramane in trecut. Te rog sa ai grija pe viitor
 12. Zaratox

  SkyBlock Air Reclamatie.

  Salut! Avem resposabilitatea de a pastra orice dovezi timp de 1 luna iar Edward, ieri, mi-a trimis o dovada cum ca ai fi avut hack. Nu conteaza ca erai pe alt server si ca ai intrat dupa pe gamster, ideea este ca aveai hack-ul pornit si se vede clar si in dovada aceea. Doar pentru ca a fost wipe nu inseamna ca trebuie sa stergem toate dovezile si sa o luam complet de la capat. https://imgur.com/qLBY3Z9 Aceasta este dovada pe care ai trimis-o tu, si dupa cum poti vedea nu a trecut inca o luna. Cand a fost vorba sa iti dau ban am intrebat inainte daca este suficient aceasta dovada si mi s-a spus ca da, de aia ti-am si dat ban.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×