Jump to content

DoopSnogg

Admin Minecraft
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About DoopSnogg

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 05/05/2003

Recent Profile Visitors

216 profile views
 1. Stiu ca pe Explorer nu poti face asta, ar fi bine ca pe Classic sa fie la fel.
 2. Nu cred ca e nevoie de astfel de grad, Operatorii se ocupa de evenimente, daca este cazul. Nu sunt impotriva evenimentelor, doar nu vad rostul unui grad specific pentru a organiza evenimentele. Acest jucator ar trebui recrutat, instruit, etc, este o bataie de cap pentru lideri. Operatorii sunt deja in stare de a tine niste evenimente.
 3. Cred ca e o propunere buna. Ai putea avea o insula cu ferme, alta pentru build. Din punctul meu de vedere, m-ar avantaja, pentru ca am mereu lag pe insula, nu pot construi linistit. Pe Renegade nu este problema cu spatiul, pentru ca poti avea o insula mult mai mare decat 100x100. Ai adus destule argumente pozitive propunerii.
 4. idk https://imgur.com/JalnMLt, cred ca e nevoie de o imagine mai calitativa.
 5. Pare o propunere interesanta. E ca si cum banii ar fi globali, insa cum ai mentionat, banii de pe o sectiune sa valoreze mai mult sau mai putin ca pe alta. Cred ca ar fi bine ca propunerea sa fie pe lista viitoarelor update-uri, sau macar ceva similar.
 6. Avand in vedere ca acum primesti de doua ori mai multe tokenuri, pe care le poti lua din fiecare Lobby, propunerea a devenit inutila.
 7. O propunere foarte buna. Cred ca un astfel de sistem ar motiva jucatorii sa lupte pentru un scor cat mai bun.
 8. Cred ca creative este perfect in Vanilla. Mobila ar fi cam inutila, pentru ca exista o varietate de tipuri de constructii in afara de Structură, unde este nevoie de mobila (care poate fi usor si bine improvizata).
 9. - Propunerea cu SkyWars Ranked este una foarte buna, m-ar motiva, cel putin pe mine, sa joc mai mult. - Nu cred ca un kit nou ar aduce mult impact asupra sectiunii.
 10. Am auzit de acest minigame, sau de unul similar. Pare destul de captivant si unic. Cred ca ar fi bine sa fie pe lista viitoarelor update-uri.
 11. * Nick-ul tău: DoopSnogg * Propunere: Propun ca sectiunea SkyBlock Renegade sa fie de 1.13. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sectiunea ar fi mult mai jucata, dupa cum am observat dupa update-ul pe Survival Explorer. Ar exista SkyBlock: 1.8 - 1.12 - 1.13. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : SkyBlock Renegade este de 1.12, la fel ca Spring, cu cateva comenzi in plus, precum acces la World Edit si /ism, unde iti poti face upgrade-uri la insula. Pot spune ca World Edit-ul nu este prea folosit, iar /ism nu este destul pentru a face o sectiune unica si interesanta. Daca SkyBlock Renegade ar fi pe 1.13, ar avea o crestere considerabila de jucatori interesati de acest update. * Subserver: SkyBlock Renegade * Alte precizări: Nu a trecut prea mult timp de la ultimul wipe pe Renegade, insa oricum nu exista destuli jucatori care ar fi deranjati de un alt wipe, mai ales daca vine la pachet cu un update.
 12. Pare un minigame unic si amuzant, ar fi bine sa stea pe lista viitoarelor update-uri.
×
×
 • Create New...