Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

DoopSnogg

Admin Minecraft
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About DoopSnogg

 • Rank
  Junior
 • Birthday 05/05/2003

Recent Profile Visitors

133 profile views
 1. DoopSnogg

  Global Propunere Global

  Nu vad in propunere unde se zice despre cum ar trebui sa obligam jucatorii sa joace pe acele sectiuni... TitaniuMark a propus doar sa se informeze, nu sa se "bage pe gât" sau "sa se incalce dreptul jucatorilor de a juca unde vor".. Cat despre faptul ca ar deveni enervant, exista deja mesaje care apar din cand in cand precum "nu uita sa votezi". Mesajul despre sectiuni ar putea fi "alipit" de celelalte, nu cred ca e nevoie sa fie spamat...
 2. DoopSnogg

  Global Propunere Global

  Desigur, o sa votez pozitiv, pentru ca exista sectiuni interesante, diferite, pe care jucatorii nici macar nu le-au incercat. Iar motivul acelor mesaje despre sectiunile mai putin jucate sa fie evenimentele ! Ar fi bine ca pe aceste sectiuni sa se faca mai multe evenimente care ar aduce jucatori.
 3. DoopSnogg

  Propunere Voturi

  Cred ca este o idee buna. Da, daca ai voturi poti aplica pentru Helper, dar gradul vine cu niste responsabilitati; majoritatea vor sa se distreze. Da, din voturi obtii tokens dar jucatorii nu vad tokenurile ca o oportunitate de a obtine grade, pentru ca se fac foarte greu. Obtii tokenurile din voturi, dar indirect, intr-un fel. Daca ai obtine un grad doar din voturi, jucatorii ar fi mult mai determinati sa voteze zilnic.
 4. DoopSnogg

  Propunere SkyBlock Air

  O propunere buna, se poate profita de faptul ca nu te baga in combat cand iti dai boost.
 5. DoopSnogg

  Propunere minigame nou

  Imi place cum suna. Dar la inceput o sa fie jucata sectiunea, dupa care va scadea. Se lucreaza deja la alte minigame-uri.
 6. DoopSnogg

  Propunere skyblock air

  Le poti vinde pe /ah, daca se fac atat de greu precum spui. Dar nu sunt inutile, poti face potiuni cu ele sau end crystals. Daca ai nevoie de end crystal pentru design sau anumite potiuni, trebuie sa te duci in nether sa iei spawner ele, sau daca le-ai luat deja, trebuie sa faci o ferma pentru ghast-uri. Daca ai putea cumpara ghast tears ar fi prea usor.Iar bani poti face din multe alte ferme.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×