Jump to content

Boog

Operator Minecraft
 • Content Count

  829
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Boog last won the day on February 25

Boog had the most liked content!

Community Reputation

773 Excellent

About Boog

 • Rank
  Guardian
 • Birthday 11/07/2004

Recent Profile Visitors

10,701 profile views
 1. Numele tău: Boog Numele reclamatului: sunteunhaiduc Motivul reclamatiei: toxic Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: - Data și ora incidentului: -
 2. Buna. Stiu ca esti suparat pentru sanctiunea primita din partea mea si inteleg ca doresti cat mai multe detalii despre aceasta. Mai jos am pus dovada pentru care te-am banat. https://imgur.com/a/iA1u503 Daca mai ai ceva de adaugat, te rog sa raspunzi la acest topic.
 3. Tin sa va informez ca reclamatii au fost sanctionati conform regulamentului. T/C.
 4. Stiu ca esti suparat/a pentru sanctiunea primita din partea mea si inteleg ca doresti cat mai multe detalii despre aceasta. Mai jos am pus dovada pentru care te-am banat, se poate vedea foarte clar cum aveai 40 de cps si dupa 36. Acest lucru nu este posibil legit fara un auto clicker sau x2, x3, x4 pe mouse. Daca mai ai ceva de adaugat, te rog sa raspunzi la acest topic.
 5. Tin sa va informez ca donatorul respectiv nu o sa mai aiba acces la comanda respectiva, iar jucatorii sanctionati de acesta o sa primeasca unmute, si istoriul o sa fie sters. T/C.
 6. Tin sa va informez ca reclamatii au fost sanctionati conform regulamentului. T/C.
 7. Donatorul o sa primeasca remove la comanda respectiva, iar sanctiunea dumneavoastra o sa fie stearsa din istoric. Multumim pentru ajutorul acordat. -Skywars Team. T/C.
 8. Tin sa va informez ca reclamatul a fost sanctionat conform regulamentului. T/C.
 9. Tin sa va informez ca reclamatii au fost sanctionati conform regulamentului. T/C.
×
×
 • Create New...