Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

123boss

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About 123boss

 • Rank
  Junior
 • Birthday December 24

Recent Profile Visitors

97 profile views
 1. 123boss

  Creative Reclamatie qPandaa

  Fara dovada nu cred ca rezolvi ceva si nu am inteles nimic
 2. 123boss

  SurvivalGames Report Zabuza pentru limbaj

  il injuri si tu dupa ii dai ignore ! Mission Passed!
 3. 123boss

  SkyBlock Air Reclamatie-Edward_19

  Bun, Edward mai are niste videouri de la mine postate cand are "reach" + ca a primit ban permanent pe practice ! Acum vad ca este si fracsu implicat La secunda/minutul : 0.56 -1.02 - ( 0,58 se uita la perete si da in r1ch- 0.59 da de la 4-5 blocks) La secunda/minutul:Edward - 1.20 - 1,23 da de la 5 blocks La secunda/minutul: 1:41 cu 0,25 se uita in partea opusa ii da hit La secunda/minutul: 2:07-2:08 0,25/speed se uita in partea opusa si ii prinde hit! De la 2:12 se vede cum Edward da de la foarte multe blockuri si reuseste sa il prinda il combo mereu! 2:27-2:28 cum ii da hit lui Guf si dupa lui R1ch, tipul are cod/reach! A mai fost filmat de mine! Sper sa primeasca ban!
 4. 123boss

  SkyBlock Air Pedro_Ex reclamatie mute aiurea

  Mute ul este acordat corect ! ai scris "mue Pedro_Ex" l-ai jignit/injurat! Dupa te-ai corectat in gluma.
 5. Nick-ul tău:ArdaaPT * Propunere: Sa se scoata plunginul acela cand un grad elite sa poate sa-si faca itm din gm 1 sa multiplice, un exemplu : Eu stau muncesc 1 zi 2 sa fac 2-3 set, el in 2m isi face 2 dbl chesturi, inca un exemplu : cand merg la pvp ma bat cu el imi stric armura si daca il omor nu ii pot lua itml si dupa el vine cu alte 5-6 seturi din gm si ma omoara.. asta este favorizare fata de donator + ca multi jucatori buni s-au lasat, eu nici nu mai ma joc pe sv am facut aceasta propunere pentru playeri care se plang pentru acest plungin * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Am putea juca corect si nu s ar mai lasa playeri buni * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Am putea juca corect si nu s ar mai lasa playeri buni * Subserver:Skyblock air factions * Alte precizări: nik
 6. 123boss

  Prison Reclmatie Mihaiteo123

  ezz seek rekt
 7. 123boss

  Propunere KitPvp!

  Nick-ul tău:ArdaaPT * Propunere: Sa se scoata kit-ul "FISHERMAN" deoarece toti copii vin si ma spameaza cu rodu si ma muta pe cealalta parte a hartii, nu pot sa fac pvp normal ca se trezesc cu 2 mucosi sa ma spameze si dupa sa-mi zica "ez" oricum kit-ul este degeaba, este doar sa enerveze lumea! - * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :- * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Am scapa de copii de genu. * Subserver:KitPvP * Alte precizări: Nimic.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×