Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

ImShadow_Ro

Moderator Minecraft
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ImShadow_Ro

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

99 profile views
 1. ImShadow_Ro

  Factions Classic cere unban xandrei41

  Salut Andrei ! Înțeleg ca ești supărat și ca vrei mai multe informați despre modul în care ai fost banat . Mai jos găsești dovezile care ma fac sa cred că ești vinovat . În acest video se vede cum ai NoFall activat . Dacă ai și alte nelămuriri te rog sa-mi răspunzi În acest topic Mulțumesc !
 2. ImShadow_Ro

  Factions OP Reclamatie ImShadowRo

  Salut Andrei ! Înțeleg ca ești supărat și vrei mai multe informații despre modul în care ai fost banat . Iar acum ma vânezi . În primul rând ai fost raportat de un jucător pe /helpop ca ai avea hack am dat tp sa vad și aveam putin lag și am apăsat din greșeală pe acel buton în rest nu am făcut nimic rău . Am o filmare înainte de a da tp la tine având nofall însa nu eram sigur dacă e suficentă acea dovada însa se pare ca se vede clar ca ai folosit hack ! Mai jos găsești dovezile care mă fac să cred că ești vinovat : Dacă ai și alte nelămuriri te rog să-mi răspunzi în acest topic Mulțumesc !
 3. ImShadow_Ro

  Factions Classic cerere unban

  Salut Chocoborob ! Inteleg ca esti suparat si ca vrei mai multe informati despre modul in care ai fost banat Mai jos gasesti dovezile care ma fac sa cred ca esti vinovat In aceasta filmare se vede ca mergeai la warp pvp cu speed hack Daca ai si alte nelamuriri te rog sa imi raspunzi in acest topic Multumesc !
 4. ImShadow_Ro

  Factions OP reclamatie Alexandra013

  Salut Pareza2017 ! Înțeleg ca ești supărat dar părerea mea este ca Alxandra a procedat corect !
 5. ImShadow_Ro

  Factions OP reclamatie ImShadowRo

  Salut Pareza2017 înțeleg ca elite_player este supărat ca a fost banat și ca vrea mai multe informații despre modul în care a fost banat (* Alta data dacă crede ca banul nu a fost acordat corect sper sa facă el personal reclamația NU altcineva în locul lui ! EU doar îmi fac datoria de `Moderator` *)Mai jos găsești dovezile care ma fac sa cred ca este vinovat ! La Secunda 0.13 se vede speed hack-ul . Dacă mai ai și alte nelămuriri te rog sa răspunzi pe acest topic ! În urma acestei filmări ai fost sancționat ! Mulțumesc !
 6. ImShadow_Ro

  Factions OP Reclamatie ItzMeBody

  Salut ! ItzMeBody te rog sa pui aici filmarea pentru care ai dat kick cu motivul `hack` și NU se da `kick pentrul motivul hack` dacă are hack îi faci o reclamatie sau mă poți contacta pe mine sau alți Moderatori de pe aceasta secțiune !
 7. ImShadow_Ro

  Factions OP Travel_HD

  Acest jucător a mai fost avertizat și în trecut . Să vedem ce decizi va lua Managerul
 8. ImShadow_Ro

  Factions OP reclamatie seximbol

  Dovezi insuficente ! Trebuie sa ai o filmare în care respectivul sa folosească fly în timp.ul luptei sau în timp ce da raid . Și va primi remove de la aceasta comanda !
 9. ImShadow_Ro

  Factions OP Reclamatie tomas1234

  Dovezi insuficente ! Trebuie sa ai o filmare în care respectivul sa folosească fly în timp.ul luptei. Și Va primi remove de la aceasta comanda !
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×