Jump to content

Tedduard

Admin Minecraft
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tedduard last won the day on April 23

Tedduard had the most liked content!

Community Reputation

13 Neutral

About Tedduard

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. Salut, am vazut ca faci cam toate lucrarile la fel, in sensul ca te pricepi foarte bine la efecte din cate am vazut si-mi place foarte mult asta, la text mai ai de lucrat, dar la forum sunt altfel avatarele daca ai observat, sunt bucuros sa te ajut daca ai nevoie de sprijin din partea mea primesti un , meriti.
 2. https://i.imgur.com/3SEebWP.png am incercat, sper sa ti placa.
 3. Numele Clan-ului tău: Immortals ID-ul tau de Discord-ul: Tedduard#7192 ID-ul de discord al adjunctului clanului: zDoPie#2136 Lista cu id-urile de discord ale membriilor clanului: zDoPie#2136, Bl0ndu#6969, Tommy21#4214, Soѕєтєℓ#5400, Arina#2582, Marius#2974, Tedduard#7192
 4. Puteai alege totusi o poza mai decenta atat calitativ cat si putin mai luminata, am incercat oricum. sper sa-ti placa
 5. Te rog sa alegi alt stock ne editat de preferat ! Ai 24h la dispozitie.
 6. Lucrezi decent și îmi place că ești activ la cereri și ne ajuți și pe noi, însă mai ai de învățat la text cât și la blur, dar suntem bucuroși să te ajutăm cu cel mai mare drag. Succes.
 7. Watermark-ul e OBLIGATORIU. WATERMARK-URILE PE CARE LE PUTETI PUNE SUNT URMATOARELE: www.gamster.org Gamster Gradul pe care il detineti *in caz ca detineti unul* ex: helper Survival Daca nu vor fi puse aceste WM topicul fa fi inchis.
 8. Ai 24h sa alegi o poza cât de cât clară și NORMALĂ. Nu suntem aici să ne iei tu la mișto.
 9. *PENTRU A CERE O CREATIE DE TIP GIF, TREBUIE NEAPARAT SA AVETI MINIM 88 DE POSTURI! ALTFEL T/C.
 10. 2. Aveti voie sa faceti odata la trei zile! De exemplu: astazi ati facut cerere avatar peste 2 zile faceti cerere semnatura/logo/banner.3. Intre cererile de acelasi tip(ex:avatr) trebuie sa fie minim un interval de 5 zile.
 11. Nu cred ca mai raspunde nimeni si oricum ai de unde alege.
 12. sper sa nu fie problema ca nu e gif, nu prea mi au placut gif-urile si nici nu prea stiu sa lucrez cu ele. kiss
×
×
 • Create New...