Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

Delix1

Moderator Minecraft
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Delix1

 • Rank
  Junior
 • Birthday 10/20/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Delix1

  Propunere Bedwars

  1.La prima propunere nu știu ce să zic daca este doar /p leave da, dar fără /p invite deoarece eu cred că ar încuraja teamul între echipe. 2.A două propunere, cea cu sabiile este buna.pentru indeea cu sabii și /p leave.
 2. Delix1

  Propunere bedwars

  O propunere foarte buna, sper că va fii acceptata, ar putea fii ceva cu ice, sau cu tema chinei, chiar ar fii interesant de la mine ai .
 3. Delix1

  Propunere Globala

  O idee interesanta.
 4. Delix1

  BedWars Limbaj Indecent

  Salut Ionuț, din păcate nu îl pot sancționa pe respectivul fără o dovadă, trebuie poză făcută cu F2 și încărcată pe imgur, iar pentru asemenea limbaj se dă mute 2-3 ore. Te rog să respecți modelul pentru reclamații și să atașezi o dovadă pentru al putea sanctiona. Mulțumesc pentru înțelegere, o seara buna îți doresc!
 5. Delix1

  SkyWars SkyBase

  Sunt de acord cu qPandaa_ și pe bedwars ar trebui sa fie la fel, sa existe o sancțiune pentru skybase.
 6. Delix1

  BedWars Reclamatie VirtuAll

  Reclamatul a fost sanctionat.
 7. Delix1

  BedWars Reclama YT

  Rezolvat, ambele persoane din poza au fost sancționate.
 8. Delix1

  Propunere Arene

  Îmi place foarte mult ideea ta s-ar putea adăuga ceva arene noi , mai ales pe bed wars. Ca de exemplu ceva cu tema iernii, sau tema Chinei, sau ar putea să fie și ceva medieval, adică că fiecare echipa să aibă pe insula un fel de turn sau un mic castel iar parul sa fie undeva sus, iar in mijloc poate sa fie un castel uriaș sau ceva. Sper că ideea ta sa fie implementată de la mine ai un mare .
 9. Delix1

  Propunere globală staff

  Nu îmi place propunerea ta, cum a spus și DarkHaker, activitatea o poate vedea un manager sau un administrator, iar la reclamații răspunzi pur și simplu..
 10. Delix1

  SkyPvP Ma amenitat Staful

  1.Dark F0r3sT, PrincessCat este helper. 2.In /msg sau /r nu scrie gradul înainte de nume. 3.Un membru staff trebuie să aibă un comportament exemplar fata de playeri și de colegii lor. Îmi pare rău dacă mă bag unde nu îmi este sectiunea dar am vrut sa ii explic respectivului faptul pentru care nu sunt de acord cu opinia lui și să-i explic câteva lucruri.
 11. Delix1

  Propunere Globala

  Cum s-a spus și mai sus s-ar abuza de acest acces.Daca abuzează de comanda, administratorul trebuie sa le interzică comanda, așa că tot este putina bătaie de cap. Eu spun că operatorii și manageri sunt de ajuns pentru acest acces.
 12. Delix1

  Propunere Hide And Seek

  Îmi pare rău dar răspunsul meu este .Pentru Seekeri ar fii un dezavantaj foarte mare, oricum in mare parte hideri câștigă jocul in procent de 80%.Daca propunerea ar fii implementată procentul ar crește mult. Dar totuși propunerea este interesanta, dar eu spun că ar trebui sa fie pentru ambele echipe atât hider cât și seeker.
 13. Delix1

  Bugs pe BedWars

  Salut Mădălin! Acest Bug este cunoscut de către staff și este în mentenanță, se va rezolva curând, dar e de menționat faptul că rezolvarea lui necesita multa munca și mult timp.
 14. Delix1

  Propunere Regulament, dc nu...

  Îmi pare rău dar eu nu vad rostul acestei propuneri, de la mine ai .
 15. Delix1

  Bugu de pe bedwars omggg

  Salut, țin să menționez că pentru acest Bug, că sa poate sa fie rezolvat trebuie foarte mult timp și necesită multă munca.Rezolvarea acestui Bug este în mentenanță și se va redemedia in cel mai scurt timp posibil. Bugul nu se poate rezolva de pe o zii pe alta, dar se știe de el și se lucreaza din greu la el, ne pare rău pentru inconveniența creeată.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×