Jump to content

Delix1

Operator Minecraft
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Delix1 last won the day on March 5

Delix1 had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutral

3 Followers

About Delix1

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 10/20/2003

Recent Profile Visitors

207 profile views
 1. Daca un jucător este banat pe nedrept poate face reclamație sau cerere unban pe forum. Gândește-te la staff-ul de pe bedwars care baneaza 30-40 jucători zilnic pe puțin. Atunci ar trebui să pună toate videoclipurile pe yt și după să îl sancționeze cu ban. Este mult mai simplu și mai bine așa cum este în opinia mea. Staff-ul are obligația de a păstra dovezile o anumită durată de timp. Așa că răspunsul meu este .
 2. Sunt total de acord sa se sancționeze cuvântul ,,noob" deoarece pe mulți jucători ii enervează acest lucru și de la acest cuvânt se poate isca o cearta. Sau măcar sa se avertizeze la prima abatere și la a doua abatere sa se sancționeze cu mute pentru 30 de minute.
 3. Delix1

  unban all

  Daca toți ar fi debanati, ar fi haos pe server+ că a mai fost un unban global de revelion. Răspunsul meu este categoric .
 4. * Nick-ul tău: Delix * Propunere: Să se adauge minigame-ul TNT tag. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, ar aduce mai mulți jucători pe server, minigame-ul acesta nefiind pe alte servere din Romania. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce mai mulți jucători pe server. * Subserver: TNT tag * Alte precizări: Pentru cei care nu știu în ce constă minigame-ul este un fel de mâță. Un jucător are un TNT și trebuie să îl plaseze altui jucător pentru a nu exploda. Cine are Tnt-ul in momentul in care acesta explodeaza este eliminat.
 5. Delix1

  TheBridge Hacker

  Jucătorul a fost sancționat, mulțumim pentru timpul acordat!
×
×
 • Create New...