Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!


_Alysa

Members
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About _Alysa

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

854 profile views
 1. Pro. Daca tot avem fly in lumea primara, nu vad de ce nu am avea voie si in celelalte lumi.
 2. Cel mai simplu poti cauta un alt launcher sau il re-instalezi. Daca nu merge lasa un topic cu rezultatul.
 3. Numele tău: alisa48464893 Numele reclamatului: xXDaniDaSavageXx, Jarvis_super si Alex_F. Motivul reclamatiei: Spam excesiv si limbaj. Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/R7SV2ox Descrierea incidentului: - Data și ora incidentului: 4:41 PM 11/28/2019
 4. * Nick-ul tău: _Alysa * Propunere: Ar trebui sa fie cineva responsabil cu propunerile. In ultima vreme nimeni nu a mai verificat propunerile. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine. * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Personal cred ca sunt propuneri care vor schimba radical unele sectiuni si totodata vor aduce mai multi playeri. * Subserver: Global * Alte precizări: -
 5. _Alysa

  New Rank

  Good day, Before I commence talking about this suggestion, you are required to respect a model. https://www.gamster.org/forums/topic/84709-regulamentmodel-propuneri/ Alright, with that been said, I really like this suggestion, it will make the players to vote daily. Good luck with this suggestion..
 6. _Alysa

  Propunere

  Contra. Daca o sa am avem posibilitatea de a oferi tokens playerilor, unul poate primii de la 5 sau mai multi jucatori tokens incat sa aiba posibilitatea de a lua un grad de VIP+ si sa aiba acces la /tempban si sa abuzeze de aceasta comanda. Ai mai mentionat "boost la inceput", este de ajuns sa instalezi gamster launcher si sa primesti 1000 tokens la prima intrare si 5 tokens zilnic.
 7. Numele tău: alisa48464893 Numele reclamatului: Creeper_HD Motivul reclamatiei: Limbaj + Spam Dovadă video/poză: https://imgur.com/a/vDNOpdQ (Sunt patru poze acolo) Descrierea incidentului: - Data și ora incidentului: 4:45 AM
 8. Sunt toate patru superbe, am ales, multumesc mult!!
 9. Am citit toate propunerile si eu personal ti-as oferi pro. Motivul principal pentru votul acesta este deoarece, cum ai mentionat si tu, nu s-a mai facut niciun update, nici de Halloween. Alte motive pentru pro sunt: -problema cu SkyWars team, cand te pune in echipe diferite, mi s-a intamplat si mie. -personal am vazut si eu block-uri de glass intamplator pe harta unde initial nu ar trebui sa se afle. -este nevoie de mai mult staff, intr-adevar. -trebuie schimbat loot-urile din chesturi la un interval de timp exemplu: 2 luni, 4 luni etc... -sa se mai adauge arene noi deoarece majoritatea sunt pline. Iti urez succes cu propunerea, rog frumos ca un administrator sa se uite peste aceasta propunere.
 10. Contra. Pe vremea cand eram helper si playerii aveau acces la /wand abuzau si drept rezultat pica sectiunea... accesul s-a limitat la gradul VIP cu motivul de a preveni abuzarea acestei comenzi. P.S: Poti cumpara wand cu tokens de la /tshop.
 11. Nume: _Alysa Stock/tema: https://imgur.com/a/600RoVN Tip: GIF Dimensiune: Pentru discord. Text: _Alysa, Culoare text: Rosu subliniat Watermark: - Culori predominante: Alegeti dumneavoastra. Alte detalii: Multumesc si succes!
 12. Contra. Acest tip de mini-game este ,,geamanul" sectiunii Assassins, si acolo primesti questuri, avansezi si devii cel mai bun, partea cu calaritul dragonilor din end o sa provoace extrem de mult lag pe sectiune si jucatorii care au un PC slab nu o sa poata juca. Trecand peste asta, cum au mai mentionat si cei de sus, se lucreaza la alte sectiuni.
 13. Mi se pare exagerat sa fie vreo 10 persoane intr-o echipa si dupa aia sa-ti dea ,,target", ar strica in primul rand toata distractia jucatorului respectiv si gameplay-ul in general. Succes cu propunerea!
 14. Toata lumea ar folosi aceasta comanda inutil, jumate de sectiune probabil o sa stea cu /spec, nu vad rostul de a permite accesul playerilor la /hist.
×
×
 • Create New...