Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

alisa1234

Helper Minecraft
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About alisa1234

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

141 profile views
 1. alisa1234

  Cerere Moderator

  Nume real: Alisa Varsta: 13 De ce doresti moderator forum: Eu mi-as dorii moderator pe aceasta comunitate deoarece: As vrea sa tin aceasta comunitate de forum cat mai atractiva, as vreai sa-i sanctionez pe cei care incalca regulamentul forumului mc.gamster.org, alt motiv ar fii faptul ca as vrea sa invat lucruri noi sau chiar sa-i invat pe alti din cunostintele mele. ID Discord: Alisa#4831 Cunostinte IPB: Sunt la inceput cu ele Esti de acord cu cerintele impuse de comitetul executiv(Da/Nu): Da
 2. alisa1234

  Propunere bedwars solo s duo

  Motivele mai sus.
 3. alisa1234

  Propunere Murder Mystery

  Mi se pare mai real life sa zic asa daca criminalul ar putea face team cu cineva.
 4. alisa1234

  Propunere SkyBlock Air!

  Motivele mai sus.
 5. alisa1234

  Propunere

  * Nick-ul tău: alisa48464894 * Propunere: Sa se adauge un plugin care sa te lase sa te asezi pe scari. * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : - * Subserver: Creative * Alte precizări: -
 6. alisa1234

  Creative Reclamatie alisa48464893

  Buna, in primul rand, as vrea sa-ti explic faptul ca nu ai voie sa raspunzi la o reclamatie daca nu esti cel reclamat, reclamatul sau manager-ul sectiunii. Iar in al doilea rand, daca ma simt jignita am dreptul de a da mute. Plus, ei ma fac in fiecare zi pitica/nuba. Devenea foarte enervant. In al treilea rand, suntem diferiti in alt punct de vedere, fiecare avem alte opinii, gandim astfel.
 7. alisa1234

  Prezentare

 8. alisa1234

  Creative Reclamatie alisa48464893

  Daca spun ca sunt "pro"/"inalta" nu este lauda, sunt niste adjective si pareri pozitive despre mine, am avut toata permisiunea de a da mute pentru jignire staff, se afla pe chat-ul global/public. Si este o jignire verbala fata de staff. Eu o sa termin aici sa nu facem post hunt. Daca (eu) ma simt jignita de cele spuse de player-ul respectiv am dreptul de a da mute.
 9. alisa1234

  Creative Reclamatie alisa48464893

  Buna! Vad ca mi-am facut o reclamatie. Acum o sa-ti explic cu ce a gresit player-ul respectiv si cu ce a incalcat regulamentul mc.gamster.org. In dovada pe care o s-o pun mai jos, se vede ca ma face 'pitica' si 'nuba', am inteles, la inceput a fost o gluma, dar voi deja ma faceati in continu "nuba" si "pitica", devenea foarte enervant. Plus ca, dupa aia ceilanti playeri va copia si ma faceau in continuare "nuba" si "pitica", tie daca ti s-ar spune asa, ti-ar placea? Nu, nu cred. Acea persoana m-a jignit verbal. Dovada cu mute-ul: https://imgur.com/a/wkkItAN Dovezile unde lumea ma faceau nuba si pitica in continu: https://imgur.com/a/E61BJGw Daca ai alte nelamuriri, te rog sa raspunzi la acest topic. Multumesc.
 10. alisa1234

  Prezent

 11. alisa1234

  Prezentare

 12. alisa1234

  Prezentare Prezentare

 13. alisa1234

  Propunere BedWars ca dc nu

  Cand am zis cuvantul "op" m-am referit la faptul ca nu mai ai acel ,,cooldown" cand bei o potiune, plus ca, atunci cand arunci cu splash potion, cei din jurul tau o sa fiu afectati. De exemplu, daca ai potiunea de invizibilitate ca splash, si echipa ta este pe langa tine, o sa aiba si ei invizibilitate ceea ce este op.
 14. alisa1234

  Propunere global

  Motivele mai sus.
 15. alisa1234

  Propunere

  Exista mai multe sectiuni unde poti face pvp. Creative este o sectiune unde iti construiesti ideile pe care le ai.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×