Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home Forums Minecraft Store Leaderboard Club MuOnline Activity

alisa1234

Members
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

2 Followers

About alisa1234

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

285 profile views
 1. alisa1234

  Reclamatie Builder69.

  Salut! Aceasta sectiune este specializata cu intrebarile de pe server! Daca doresti sa faci o reclamatie te rog sa te duci la urmatoarele linkuri! Link Model & Regulament reclamatii: Link pentru a creea o reclamatie: https://www.gamster.org/forums/forum/90-reclamatii/ si apesi pe creeate topic nou! Succes!
 2. alisa1234

  Propunere

  Salut, deja se sancționează pentru „jeg” dar în rest nu văd de ce s-ar sancționa. Cuvântul ”slab” și ”noob” nu mi se par jignitoare, având în vedere că ”noob” inseamnă un jucător începător la un joc/meserie etc. Oricum, poate tu o consideri și o iei ca o insultă, dar dacă nu știai ai comanda /ignore care te ajută să nu mai vezi mesajele de acel player.... În opinia mea, cred că, cuvântul ”slab” nu mi se pare o jignire. Contra.
 3. alisa1234

  O simpla intrebare..

  Ca sa devii manager trebuie sa fii mai intai un operator si dai un test cu fondatorul gamster-ului, sau daca vrei sa treci peste etapele de staff (Helper, Moderator, Admin Operator) poti cumpara directe de pe shop gradul de manager si sa dai testul! Succes!
 4. alisa1234

  Propuneri skyblock air

  Salut, idea cu comanda /trade mi se pare destul de utila deoarece atunci cand faci un trade cel mai probabil acel player o sa te pacaleasca si nu o sa-ti mai dea obiectul cerut 2. Nu prea ma inteles aceast idee dar mi se pare interesanta. 3. Nu ma joc eu SkyBlock des dar cred ca este destul de enervant ca iti ocupa cam tot inventarul cu spawnere. 4. Nu cred ca este posibil dar nu mi se pare aceasta propunere utila. 5. Deja ai exprimat argumentul. Si da, trebuie sa se lucreze la el. 6. Nu prea am inteles. 7. Sunt de acord, ar trebuii sa se adauge mai multe peturi, dar din cate am inteles sunt baguite, oricum succes! Pro.
 5. alisa1234

  Propunere chat

  Exista aplicatia labymod si poti face asta singur. Nu vad de ce s-ar adauga o culoare speciala. Contra.
 6. alisa1234

  Intrebare

  Persoanele care au dreptul la worldedit sunt: Operatorii cu op, Managerii, Administratorii si Builderii.
 7. alisa1234

  Propunere - BedWars

  Exista mai multe propuneri legate de acest subiect, oricum este o idee destul de interesanta si lumea o sa lupte ca sa ajunga in top! Pro.
 8. alisa1234

  Propunere Global La sectiuni PvP

  Cel mai probabil o sa abuzeze de acea comanda si o sa aduca lag si nu-i vad rostul. Contra.
 9. alisa1234

  Propunere Globala

  Este foarte util deoarece am vazut multe persoane care vorbesc alta limba si majoritatea din staff poate nu stiu sa vorbeasca acea limba. Pro.
 10. alisa1234

  Propunere Factions

  Salut, sunt de acord cu aceasta propunere, am vazut multe persoane care sa abuzeze/spameze cu aceasta comanda. Totusi 20 de secunde mi se pare destul de mult. Pro.
 11. alisa1234

  Propunere - Murder Mystery

  Sunt de acord cu aceasta propunere, In primul rand, unii nu pot stie ca exista o comanda de acest gen. In al doilea rand, ar fii mai util sa poti vedea direct scorul decat sa scrii o comanda.. In al treilea rand, nu sunt de acord sa-ti apara si la informatiile despre jucator. In concluzie, de la mine ai pro!
 12. alisa1234

  GTA Propunere GTA

  Sunt destul de acord cu aceasta propunere, oricum sa nu-l faca prea op. Pro.
 13. alisa1234

  Update Anarchy

  Cel mai probabil administratorii nu o sa faca update-ul deoarece 1.14 urmeaza sa vina, eu chiar mi-as dorii sa fie upgradat la 1.13..
 14. alisa1234

  Cum procedam când banam un codat

  Dupa propia mea experienta, cred ca ar trebuii ca donatorul sa-l baneze pe respectivul cand nu este staff online. Iar daca donatorul respectiv a fost reclamat atunci el/ea o sa puna dovezile la reclamatie.
 15. alisa1234

  Cum procedam când banam un codat

  Dupa propia mea experienta, cred ca ar trebuii ca donatorul sa-l baneze pe respectivul cand nu este staff online. Iar daca donatorul respectiv a fost reclamat atunci el/ea o sa puna dovezile la reclamatie.
Social Media: Back to top
Gamster.org | gaming is not a crime!
×