Jump to content

mihaaiiii

Operator Minecraft
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Days Won

  1

mihaaiiii last won the day on April 12

mihaaiiii had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About mihaaiiii

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

192 profile views
 1. Salut Stefan, ti-am dat ban fiidca m-ai jignit. Exista vreo zi in cara sa nu ma fi jignit cu ceva da cand i-am dat contra la NoName? Voi chiar nu intelegeti ca eu doar dau un pro sau contra la o cerere, pot sa recrutez pe nimeni. Si nu sunt obligat sa dau pro chiar daca indeplineste toate conditiile . Daca ai de gand sa contiui cu jignirile in fiecare zi si de fiecare data cand intru pe server, o sa raportez administratorilor. https://imgur.com/ohaZUgo
 2. Salut Stefan, aici sunt dovezile pentru care ai luat mute o ora! https://imgur.com/lZJQb7h https://imgur.com/zv73gFS O seara frumoasa.
 3. Salut Stefan58, stiu ca abia ai asteptat momentul acesta, sa pa prinzi ca am dat" mute aiurea" . Stiu mai am greseli nu sunt perfect. Referitor la reclamatia ta, ai luat mute pe nedrept, adevarat, trebuia sa acord mute-ul lui st3phann pentru ca a fost avertizat sa scrie mai restrans, dar ti-am dat unmute imediat cand am realizat ca am gresit si mi-am cerut politicos scuze. Multumesc, data viitoare o sa fiu mai atent. O zi frumoasa.
 4. Salut NewOmega, nu vad rostul reclamatiei: 1: Nu am inchis nici o cerere pe forum! 2: Ceea ce ai postat tu ca dovada e o discutie de pe discord, nicidecum. 3: In regulament scrie ca nu suntem obligati sa recrutam chiar daca sunt indeplinite cerintele!
 5. Numele tău:mihaaiiii Numele reclamatului:IceFire Motivul reclamatiei: A dat mute lui ImSupreme_Pvp fara sa faca spam Dovadă video/poză: https://imgur.com/Gg31Zm6, https://imgur.com/vz4uN3Y; Descrierea incidentului: Am intrat pe server sa ma joc putin si eu si cum am obicei sa urmaresc chatul, l-am urmarit si am observar ca IceFire face abuz de comanda /tempmute , /unmute. Data și ora incidentului: 20:38
 6. Salut imi pare bine ca ai facut cerere unban, am considerat ca e nume indecent de accea ti-am dat ban, nu din cauza lui rares. Ca tot ai spus de rares vreau sa postez din ce cauza ai luat mute o ora. https://imgur.com/eEIg6Dk dupa ce ai luat mute o ora ai scris pe sign-uri asta https://imgur.com/LMVmxGd. mi-e jena citesc ceea ce ai scris pe acele signuri.
×
×
 • Create New...